Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Kürekçilere tayt dayağı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Kürekçilere tayt dayağı!

Sporculara 'İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz' dediler ve saldırdılar!
    Ankara Üniversitesi Kürek Takımı Sakarya'da yapılan Türkiye Kürek Şampiyonası'nda kötü bir sürprizle karşılaştı. Ekip, 'İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz' diyen bir grubun saldırısına uğradı. Olay sonucunda bir sporcu kafa travması geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Takımın 14 öğrenci sporcusu, dün akşam yemeği için Sapanca Öğretmenevi'ne gitti. Olay burada koptu. Üzerlerinde tayt ve şort olan bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı giyen sporcular, araçlarından indikten sonra dayak yedi!

İddialara göre Sapancalı bir grup genç, sporculara İlçe merkezinde böyle taytla-şortla gezmeyin" dedi ve tartışma çıktı. Sayısı 25'i bulan grup, kürekçileri dövdü ve olay yerinden kaçtı. Birçok sporcunun ise yüz ve vücudunda morluklar oluştu. habertürk

-*kadına bakar cinsellik görür, tayta bakar cinsellik görür nasıl bir kafa yapısıdır ki insan görmez? vücut işte ne olacak? -* Alıntıdır...
    Konu zekı62 tarafından (01-06-2008 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir ülkede yaşıyoruz hayret yaaaa!!!!1
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar sapık ruhlu tipler,başka ne beklenirki.kara çarşaf giyselerdi ya....daha neler görüp duyacağız ve de avrupa birliğine gireceğiz ha!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar sapık ruhlu tipler,başka ne beklenirki.kara çarşaf giyselerdi ya....daha neler görüp duyacağız ve de avrupa birliğine gireceğiz ha!!!!!!!

yok gireriz yine avrupa birliğine girip oradaki taytlıları falan döeriz artık napalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dayak olayına sıcak bakmıyorum.. çok yanlış

Türk toplumunda toplum kurallarını, gelenek, görenek ve ananelerimizi de unutmamalıyız..
    tarihi mirasımız, geleneklerimiz ve toplum adetlerimize herkezin uyması gerekmektedir..

ben şahsım adına, Taytla şehir merkezinde, birilerinin biyerlerini teşhir etmesi taraftarı değilim.
    Eğer bu gericilikse evet ben gericiyim..

Nereye gireceksek girelim, Avrupa birliği, Amerika birliği Umurumda değil, ya Avrupalılar bizim toplum kurallarımızı kabul ederler, yada avrupa birliği sokakta nasıl gezerse gezsin, bizi ilgilendirmez..

işin en önemliside,
    tayt ve şort olan bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı giyen sporcular
    eğer benim vatanım benim toprağımın simgesi Ayyıldızı göğsünde taşıyorsa, Dahada dikkat etmeli..
    olaylara basının, özellikle Ülke bütünlüğüne gölge düşüren basının gözüyle bakmak, onların gözüyle yorumlamak pek doğru olmasa gerek...
    Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    babacanın ab parlementosunda söylediği özgürlük bu olsa gerek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri