REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Multivision HotBird Yayını Sona Erdi!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese geçmiş olsun ama bizim mucitlerde çare tükenmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kimene58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    az önce antalya merkezde 160 cm motorlu çanakla 19,2 astra uydusunu tarattırdım ama gelmediler isim değiştirme ihtimali ni pek zannetmiyorum ama olabilir birde bundan daha büyük çanaklada geliyor olabilirmi? :49: nede olsa müşterilere bilgi vermek gerekecek.
    ben bunları denedim arkadaşlar bilginiz olsun birde 28,5 astra yı deneyeceğim bilgi vermeye çalışırım
    ASTRA1M uydusu henüz fırlatılmadı eylül sonu itibarile fılatılacak şimdiden multivizyon tp leri satın alınmış canalplus ,la ortak yayın yapacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu thor uydusunu ş.urfadan nasıl ve kaç cm lik çanakla izleyebilirim.şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu dünyası derin bir sessizliğe büründü yine d+ lar gitti cabo gitti zaten boynumuz bükük kaldı şimdi de multiler gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimle olan 10 yıllık dostlukları sone erdi, ne yapalım başka çareler bulucaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse kurtulduk bu kanallardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kötü oldu ama,bizim uydu hackerlzrımız onun da üstesinden gelir.
    bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki vatandaş uzuldu ama receıver yapanlar satanlar da kaybetti cogu kısıler bunları seyretmek için reciver alıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla uydu işi ugraşan dostlarımız bir yara aldılar cünkü hotbord uydusunu taktıranların cogu multuler var diye taktırıyordu şifreleri cözülmesi kolaydı yazılım vs ile şimdi müşteriye sadece taka taka turksat kalacak cazibesi kalmadı gibi tek cıkar yol paylaşımda sanırım bundan sonra

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri