REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Multivision HotBird Yayını Sona Erdi!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bence uydu dünyası büyük bir darbe yedi diye düşünüyorum çünkü Hıtbord uydusunu multiler için taktırıyordu, Uydu cihazı satışları bundan sonra düşer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bence uydu dünyası büyük bir darbe yedi diye düşünüyorum çünkü Hıtbord uydusunu multiler için taktırıyordu, Uydu cihazı satışları bundan sonra düşer
    evet ustam sana katılıyorum. ama adamlarada hak vermek lazım bunca yıl bedava izlettiler. neyse giden gider kalan sağlar bizimdir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar TPS yayınının şuan itibariyle halen hotbird uydusunda olduğunu fakat SECA2 şifreleme sistemini kullanmakta olduğunu buldum. işte kaynak
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umarım astra'da aynı sitemi kullanırlar
    orange TV hotbirte gelicek ama şifreleme sistemleri viaccess 2.6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar TPS yayınının şuan itibariyle halen hotbird uydusunda olduğunu fakat SECA2 şifreleme sistemini kullanmakta olduğunu buldum. işte kaynak
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl kaynak be bu burda aynen ,eskisi yazıyor
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler paylaşım için. neyse sağlık olsun multiler gider başkaları gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların gitmesi kötü oldu yaa seyredilen güzel bir kanal dı yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar multiler geri mi geldi? Bizim buralarda bir uyducu var adam ben çözüyorum.Softcam attım izliyorum falan diyor. Bende yok kalktı onlar diyorum.Sırf adama inat vericem deceieveri al aç banada dicem.Ama açarsada fena mors olcam Var mıdır aslı 2 günlük falanda olsa next 2000 lerde açılıyor mu gene?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar multiler geri mi geldi? Bizim buralarda bir uyducu var adam ben çözüyorum.Softcam attım izliyorum falan diyor. Bende yok kalktı onlar diyorum.Sırf adama inat vericem deceieveri al aç banada dicem.Ama açarsada fena mors olcam Var mıdır aslı 2 günlük falanda olsa next 2000 lerde açılıyor mu gene?
    belki çanağı başka uyduya çevrilidir...

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri