Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Goldmaster satışları düşermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance Goldmaster satışları düşermi?

artık multiler tarih oldu ve türkiyede ciddi multi izleyicisi ve goldmaster kullanıcısı vardı
    astrada buna çözüm bulamazlarmı goldmaster bunu çözmeye birşey ayarlayamazmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zamana kadar uydu alan aldı zaten.Artık uydu satışları tarih olmaz.Şimdi linux tabanlı cihazlar moda bu işi bilen kişiler gidipte goldmaster sunny vs cihazlar almazlar..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu zamana kadar uydu alan aldı zaten.Artık uydu satışları tarih olmaz.Şimdi linux tabanlı cihazlar moda bu işi bilen kişiler gidipte goldmaster sunny vs cihazlar almazlar..
    selam usta inanırmısın benim bulunduğum yer izmir ve merkeze yakın ama hala uydu olmayan çok ev var hotbird olayına gelince ben son 3 aydır tek tük çift çanak sattım artık genelde millet net göstersin yeter diyor ve sadece türksat iş görüyor herşey dahil tek çanak montaj kablo fta cihaz 150 ytl abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam usta inanırmısın benim bulunduğum yer izmir ve merkeze yakın ama hala uydu olmayan çok ev var hotbird olayına gelince ben son 3 aydır tek tük çift çanak sattım artık genelde millet net göstersin yeter diyor ve sadece türksat iş görüyor herşey dahil tek çanak montaj kablo fta cihaz 150 ytl abi
    Mesajımdada belirttim yanlış anladınız sanırım..Bu işi bilen kişiler goldmaster veya başka x marka almaz demek istedim.Yani şimdi dreambox zamanı dreamboxta herşey var server oldugu sürece tabi..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya multiler gitti diye goldmaster satılmamazlık yapmaz herhalde
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim evde 3 tane receiver var
    gm80800
    2.next2005d
    3.vestel9001(d.t.cihazı)
    next le vesteli elden çıkarıp diğer odaya .yazılım desteğinden ve usb belleğe kayıt özelliğinden ve d.t kartı için gömülü modülden dolayı 2000cis plus almayı hedefliyordum.dedğiniz gibibiraz daha bekleyip kart paylaşımlı hd olan bir receiver almak daha mantıklı artık.
    uyduda çeşitlilikten hoşlanan veya bu işi normal t.sat ev kullanıcıların dışında kalanlar artık normal sadece emu lu cihazları tercih etmezler sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu forumda çogu kişi goldmaster tps yazılımı bekleyen kişiler şimdi multiler gidince goldmaster satışları bence düşecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu forumda çogu kişi goldmaster tps yazılımı bekleyen kişiler şimdi multiler gidince goldmaster satışları bence düşecektir
    Tamam ama firmalar bir tek paketi bağımlı kalamaz,alternatifleri değerlendirirler diye düşünüyorum..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster yazılımmı veriyorduki satışı azalsın 2 gün önce bir zahmet verdi millet 1.5 aydırlı seyrediyordu bunlar 2mgün seyrettirdi bitti.
    zaten goldmaster satışı nerdeyse sıfıra inmişti bundan sonra hak getire.
    serkanın dediği gibi artık bu millet ne goldmasterın nede sunny yada yazılım yalanı söyleyip sonrada ortada bırakan cihazları almayacaklar alacakları cihaz aynen denildiği gibi yazılım ve paylaşım olacak yoksa artık işi bilen yada sorup almaya çalışan kimse bu cihazları almaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim evimde iki adet reciver var ikiside goldmaster ama bende artık dream kullanıcıları arasına girmek istiyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri