Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým canlý yayýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aziz Yýldýrým canlý yayýnda

Kezman gönderilecek mi? Emre'nin transferi nasýl gerçekleþti? Aziz Yýldýrým merak edilen tüm sorularý yanýtlýyor;
    ÝNTERNETHABER

Bomba transferler ile gündemin ilk sýrasýna oturan Fenerbahçe camiasýnda gözler baþkan Aziz Yýldýrým'da... Fenerbahçe TV'ye çýkan Yýldýrým, merak edilen tüm sorularý yanýtladý.

Ýþte Yýldýrým'ýn açýklamalarýndan satýrbaþlarý;

FÝFA'nýn 6+5 kararý: Onlar da yabancý oyuncuyu sýnýrlayacaðý için mücadele imkanýmýz artar. Bu karara biz seviniriz.

CHELSEA MAÇI: "Çok umutluyduk. Turu geçmek için beklentiler vardý ama bir de gerçekler vardý. Karþý tarafa baktýðýnýz zaman bizim karþýmýzda üstündüler. Burda bizim inancýmýz ve oyuncularýn kalitesinden beklentimiz vardý. Ama þansýzlýklar yaþadýk. Bu ileriki yýllar için tecrübe oldu. Þampiyonlar Ligi finaline gitsek herþey olurdu."

RADÝKAL KARARLAR LAZIM: "Türkiye'deki yeni futbol federasyonunun radikal kararlar almasý lazým. Avrupa'da Türk çocuklarýnýn oradaki liglerde oynamaya baþladýklarýný görüyoruz. Ama içerde transfer etmeye kalkýnca Avrupa standartlarýnda en fazla 2-3 oyuncu çýkýyor. Alt yapý oluþmasý lazým. Liglerin yeniden düzenlenmesi gerekli. Burdan baþlayarak radikal kararlar alýnmalý, eðitimciler getirilmeli. Futbolun içindeki herþeyin masaya yatýrýlýp yeniden düzenlenmeli. Buna hakemler, kulüpler, kulüp yönetimleri de dahil."

ÞAMPÝYONLUK NEDEN KAÇTI?: "Bu sene kaçan þampiyonluktan dolayý çok büyük üzüntü yaþadýk. Denizli'de kaybettiðimiz þampiyonluktan daha fazla üzüldük. Bu kadro ile çok rahat kupayý alabilirdik.

Oyuncularýn hep Avrupa'ya konsantre olmalarý nedeniyle bir türlü içeriye konsantre olamadýklarý için baþarýlý olamadýk. Türkiye liglerinde þampiyon olamamak baþarýsýzlýktýr.

Alex'in bizim kadar üzülmesi ve bizim kadar rahatsýz olmasý beni geleceðe yönelik umutlandýrýyor. Üzülüyorum çünkü kadro, kulüp olarak Türkiye'nin en iyisiyiz. En iyi iken baþarýlý olamamayý kabul edemiyorum. Bazen çok rahatlýk insanlarý rehavete götürüyor, o rehaveti kaldýrmamýz lazým."

ZÝCO'YA MÜDAHALE ETTÝ MÝ? "Türkiye'de artýk kurumlar çalýþýyor. Görev verdiðiniz kiþiye sorumluluklar verecek ama o kiþiyi denetlemek de sizin göreviniz. Herþeyden sorumlu olup, hiç bir þeye karýþmamak diye bir þey olamaz. Ben sorumluysam, karýþacaðým. Böyle yap demezsiniz ama düþüncenizi fikrinizi anlatýrsýnýz. Baþkan her yere gider, herþey karýþýr. Çünkü sorumluluk ondadýr. Bu yetki verilmiþtir, bu yetkiyi de kullanýrsýnýz. Yanlýþ görüyorsa uyarmasý lazým."

Zico geldiði zaman herkes stajer diyordu, bugün bakýyorum herkes "gitmesin" diyor.

GALATASARAY MAÇI BÝTÝRDÝ : "Türkiye liginde baþarýsýzlýðý sakatlýklara baðlamak yanlýþ olur. Galatasaray maçýnda yapýlan hatayla; kaleci ile stoperin hatasýyla bir yýlýn emeðini boþa çýkarýldý."

FENER'DEKÝ TALÝHSÝZLÝKLER:

"Deniz Barýþ aralýkta sakatlandý, 15 gün dediler kavga etmiþ dýþarda ayaðýna camlar girmiþ kimseye söylememiþ. Sonradan ortaya çýkýnca iþ uzadý."

Appiah: "Ameliyattan sonra iyi bir çalýþma yapmasý lazým ama o çalýþmamýþ, o yüzden iyileþmedi..."

Carlos: "Bacaðýndaki yaraya raðmen Sevilla maçýnda oynayacaðým diyerek idmana çýktý sezonu kapattý. Çünkü çatlak da var. Roberto Carlos gibi oyuncu da atmosferden etkilenip, oynamak istiyor. Sezon baþýnda gelip baþlayacak."

FENER'DEKÝ TARAFTAR: "Ben Aziz Yýldýrým'ým. Biz hepimiz bir gün býrakacaðýz. Ne þan ne þöhrete ihtiyacýmýz vardý gelirken. Fenerbahçe'yi bir yerlere taþýmak için söylevlerimiz oldu ve onlarý yaptýðýmýzý taraftar da gördü. Fenerbahçeliler de kulüplerini sahip çýkmaya baþladý.

45-50 trilyon Fenerium'un geliri var. Taraftar kart 135 bin sayýsýna ulaþtý. Fenerbahçe formalarý... Taraftarda kulübe bir þey verme yarýþý baþladý. Geçen yýl 27 bin civarýnda kombine sattýk. Bu yýl ise 23 bin 261 sattýk þu güne kadar. Bir kaç gün içinde 24 bini tamamlayacaðýz. Sponsorlarla 30 bini bulacak. Yalnýz migros tribününü kombineye açmayacaðýz. Onun dýþýnda üç tribünde her taraf kombine...

Kombine alýnca vatandaþ yerine oturabilmeli. Onu oturtmak da benim ve kulübün görevi. Bu sene bunu saðlayacaðýz.

TRÝBÜN KÜFÜRLERÝ: "Avrupa da herkes statta içiyor ama kimse taþkýnlýk yapmýyor. Yapaný anýnda alýyorlar ve bir daha maça almýyorlar. Biz de böyle bir uygulama yapýldýðýnda hepimiz devreye girip emniyeti arayýp, onlarý býraktýrýyoruz. Ben bunu yapmýyorum.

AÝLELER BÝLE KÜFREDÝYOR: Küfür dýþarda baþlýyor, sonra stata sirayet ediyor. Stat etrafýnda lokantalar var. Ýlginçtir oralarda aileler bile küfür ediyor. Bayanlar bile bu küfürlere katýlýyorlar.

KÜFÜR ÝÇÝN ÖDENEN SERVET: Önceki sezon 300 milyar küfür cezasý ödedik. Bu yýl 115 milyar lira ceza ödedik. 41 milyarýný UEFA'ya ödemiþiz. Bize yakýþmýyor.

MEDYANIN YAPTIÐI HABERLER: "Haberlerin doðru ya da yanlýþ olmasý onlarý ilgilendirmiyor. Fatih Terim iþi gibi, "kendileri yazýp, sonra ona soruyorlar". Basýnda geçmiþten gelen alýþkanlýklar var.

Kulüpler büyüdükçe haber alamamaya baþladýlar. Þubat ayýndan bu yana medyaya göre 110 tane futbolcu ve antrenör almýþýz.

Kanoute ile imzaladýk, imza baþkanýn kasasýnda yazmýþlar. Böyle þey olur mu? Þimdi almaya niyetliyseniz o kulüp o haberi alýyor. Sizin pazarlýk gücünüzü bitiriyorlar. Elimizi zayýflatýyorlar.

FENER'E KARÞI MEDYA: "Ben bu Fenerbahçe medyasýný bir türlü çözemedim. Fenerbahçe medyasý yok, tam tersine Fener'e karþý olan bir medya var. Fenerbahçe'nin aþaðý gitmesi için elbirliði ile fikirler üretim onun üzerinde çabalayýp duruyorlar."

Spor adý altýnda çýkan gazeteler, büyük gazeteleri de bozuyorlar. kafalarýna göre yazýyorlar, büyükler de bunlara uyunca yalan haberler çoðalýyor. "

DÜNYA TAKIMI DEÐÝL DÜNYA KULÜBÜ OLACAÐIZ: "Biz dünya takýmý olacaðýz demedik, biz dünya kulübü olacaðýz dedik. Bütün amatör branþlarda devamlýlýðý saðlamamýz lazým. Bu da tesislerle ve maddi kaynakla olur. Yeni tesisler lazým.

Erkek basketbol takýmý inþallah çarþamba günü bize bir þampiyonluk hediye edeceklerdir. Voleybol hem kýz hem erkeklerde, basketbolda hem kýz hem erkek yýldýz takýmýmýz þampiyon oldular. Yüzme de yine birinciyiz. Altetizmde büyük bir ataða geçtik. Fenerbahçe olmasa atletizm olmaz. Masa tenisinde avrupa da þampiyon olacaklar. Boks zaten hersene birinci oluyor.

OLÝMPÝYATLARA FENER DAMGASI: "Fenerbahçe spor kulübü halter ve güreþi çýkardýðýnýz zaman diðer branþlar içinde yüzde 50'ye yakýn sporcuyu olimpiyatlara gönderen kulüp oluyor. Bu bizim için övünç kaynaðý..."

FENER'ÝN EKONOMÝK BAÞARISI: "1 milyar 100 milyon dolar sportif a.þ'nin deðeri. 200 milyon dolardý açtýðýmýz zaman... "

Ben Fenerbahçeliyim, fenerden hiç bir beklentim yok. Yarýn býrak, býrakýrým, yarýn git denilsin giderim. Fenerbahçe'nin gerçek sahibi fenerbahçeliler diyorsak onlarý üye yapmalýyýz diyorum.

FENER'Ý UÇURACAK PROJE: "Üye sayýsýný 1 milyon yapalým. Bugün 10 milyara üye yapmaya kalkarsanýz, herkes bu parayý veremez. Benim dediðim 1 milyon kiþilik üye potansiyeline çýkalým. Dünyada bir ilk olalým. Buna Aziz Yýldýrým karar vermez buna yönetim karar verir. Bu Fener'i büyütür. Ne Manchester United ne bir baþka takým Fener'i geçemez o zaman... Muazzam bir maddi kaynak yaratýrsýnýz. Fener milyar dolar artýþlara gider... O parayý sadece bankaya koysanýz bile milyon dolar kazanýrsýnýz. Fenerbahçe'yi ben dünyanýn en büyük kulübü görmek istiyorum."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

harika konuþmalar yapýyor þu an baþkan tr futbolu adýna

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri