Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Şimdiye Kadar En Net UFO :D :D :D

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen bu millet deli mi yaw uzaylı olsa ne olur olmasa ne olur çokta lazımdı sanki bize ülke ekonomik krizden ölüp bitiyo herşey ateş pahası olmuş millet aç karnını doyuramıyor çıkmışlar uzaylı vardı yoktu onunla uğraşıyorlar bana faydası olacak mı bu uzaylının?? sanmam!!! o zaman zerre kadar umrumda olmaz uzaylı falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülen bu millet deli mi yaw uzaylı olsa ne olur olmasa ne olur çokta lazımdı sanki bize ülke ekonomik krizden ölüp bitiyo herşey ateş pahası olmuş millet aç karnını doyuramıyor çıkmışlar uzaylı vardı yoktu onunla uğraşıyorlar bana faydası olacak mı bu uzaylının?? sanmam!!! o zaman zerre kadar umrumda olmaz uzaylı falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45:

Birde kendileri ile müşerref olabilsek, herhalde bizi görecekler diye korkuyorlar.

Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim köy otobusleri onlar... gözümle görmeden inanmam... biz daha uzaya kendimiz daha uydu göndermedik biz uzaylılar geldi diyor gelsin göreyim ya anlamıyorum bizim buralara gelmedi herhalde tarih eserlere mi geliyorlar anlamadım gitti neyse hayırlısı ne ise o olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ufocu zihniyet
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki el sallarsak gelirler yanımıza zaten hep kaçıyorlar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri