İşte Yıldırım'ın transfer bombaları!
Fenerbahçe TV'de soruları cevaplayan Başkan Azizi Yıldırım önümüzdeki sezon için transferde kimleri düşündüklerini ve medyada yazılan hangi isimlerin yalan olduğunu açıklıyor.
Fenerbahçe TV'de İhan Topaloğlu'nun sorularını cevaplayan Başkan Azizi Yıldırım önümüzdeki sezon için transferde kimleri düşündüklerini ve medyada yazılan hangi isimlerin yalan olduğunu açıklıyor...
Seozn başından beri 110 futbolcu ve antrenörün adının yazılıp çizildiği haber dosyasını izleyen Başkan Aziz Yıldırım transferdeki tüm gerçekleri anlatacak...
Yıldırım'ın sözleri şöyle:
Emre ismi üç yıl önceden beri vardı. Ben üç yıl önce görüşme yapmıştım... ben yabancı hayranı değilim. Ben kulübümü düşünüyorum. Yabancı futbolcu serbest kalsın. Biz oynamayacak yabancı almadık. Emre ile transferde kulübü ile ön anlaşma yapıldı. Ödeme şartları vardır. 4 yıllık sözleşme yaptık. Arkadaşlar mali görüşmeyi yapıyor. Emre zannedersem Temmuz başındaki kampa katılır. Biz de taransferin bilgisi vardı. Ama Emre ismi basına yansımadı... Fatih Terim'le temas etmedik. Zico ile görüşmelerimiz devam ediyor. Geçen sezonki şampiyonluğu kaybetmeyi asla kabul etymiyorum. Bizim de suçumuz var. Teknik yönetmin. Önümüzdeki sezon kesinlikle şampiyon olmak istiyoruz. Zico'yu kimse tanımıyordu. Anlaşabiliriz de anlaşamayız da. A planımız da B planımız da var...
Semih ile bir ay önce anlaştık Sözleşmesi kasada duruyor. Marco ile sıkıntı hiç yok. İsteyen görüşebilir. Alabiliyorsa alabilirler...
Transferde aceleci değil serinkanlıyız. Maldonado çok iyi oyuncuydu burada olamadı. Çok iyi bir oyuncu. Alex'le Brezilya'da şampiyon oldular. Maldondo hala sözleşmeli oyunucumuz. Bizim defans Sevilla'da olsa onlar şampiyon olurdu. Onların forveti de bizde olsa biz kupayı alırdık... 3 tane santraforla görüşme yapıyoruz. İki tanesi kesnilikle basında çıkmadı. Birisini kesinlikle alacağız.
Ben Kezman'ın kesinlikle kalmasını sitiyorum. Yönetim de isitiyor. Basında yazdığı gibi 3 buçuk milyon dolar değil 2 buçuk milyon doalr vereceğiz... Santrafor sayımız 4 olacak. Gerekirse bir tane daha alacağız O da Türkiye'de oynamayan bir Türk çocuğuı olacak..
Maldonado ile 1 yıllık sözleşmemiz var. Görüşüp gönlünü alıp sorunu çözmek istiyoruz. Nihat Kahveci ve onun ayarındaki hangi Türk çocuğu varsa almak isterim... Ben 16-17-18 yaşlarında yabancı oyuncu alıp satacağım Bunun için de elimizde kaliteli yerli çocuklar olması lazım.
Kanoute için ciddi bir çalışma yapmadık. Arayışımız sonuç vermezse ona döneriz. Eto'o 40 milyon Euro. Biri alıp da hediye ederse kabul ederiz...
Kaleci konusunda şimdilik Volkan'la devam edeceğiz. Serdar bizden çok yüksek bedel istedi. Yabancı kontenjan sınırına göre yerli ya da yabancı bir kaleci daha alabililiriz...
Önder Turacı hocadan şikayetçi. Beni oynatmıyor diyor. Halbuki yanlış. Zamanında şans verdi. Değerlendiremedi. Bir de yüksek para istedi. Vermedik. O da gidip CSKY'a imza attık. Fenerbahçe'den ayrıldı. Türkiye'de yerli sağ bek sol bek ve stoper skınıtısı var. Yerli ve genç birer tane sağ ve sol bek alacağız.
Shevchenko senelik 9 milyon Euro alıyor. Biz bunu alamayız. Eto'o gibi alıp bize olan alırsa alırız...
Ayrıntılar Birazdan...
Yer imleri