Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Ýþte Yýldýrým'baþkanýn ýn transfer bombalarý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 Ýþte Yýldýrým'baþkanýn ýn transfer bombalarý!

Ýþte Yýldýrým'ýn transfer bombalarý!

Fenerbahçe TV'de sorularý cevaplayan Baþkan Azizi Yýldýrým önümüzdeki sezon için transferde kimleri düþündüklerini ve medyada yazýlan hangi isimlerin yalan olduðunu açýklýyor.

Fenerbahçe TV'de Ýhan Topaloðlu'nun sorularýný cevaplayan Baþkan Azizi Yýldýrým önümüzdeki sezon için transferde kimleri düþündüklerini ve medyada yazýlan hangi isimlerin yalan olduðunu açýklýyor...

Seozn baþýndan beri 110 futbolcu ve antrenörün adýnýn yazýlýp çizildiði haber dosyasýný izleyen Baþkan Aziz Yýldýrým transferdeki tüm gerçekleri anlatacak...

Yýldýrým'ýn sözleri þöyle:

Emre ismi üç yýl önceden beri vardý. Ben üç yýl önce görüþme yapmýþtým... ben yabancý hayraný deðilim. Ben kulübümü düþünüyorum. Yabancý futbolcu serbest kalsýn. Biz oynamayacak yabancý almadýk. Emre ile transferde kulübü ile ön anlaþma yapýldý. Ödeme þartlarý vardýr. 4 yýllýk sözleþme yaptýk. Arkadaþlar mali görüþmeyi yapýyor. Emre zannedersem Temmuz baþýndaki kampa katýlýr. Biz de taransferin bilgisi vardý. Ama Emre ismi basýna yansýmadý... Fatih Terim'le temas etmedik. Zico ile görüþmelerimiz devam ediyor. Geçen sezonki þampiyonluðu kaybetmeyi asla kabul etymiyorum. Bizim de suçumuz var. Teknik yönetmin. Önümüzdeki sezon kesinlikle þampiyon olmak istiyoruz. Zico'yu kimse tanýmýyordu. Anlaþabiliriz de anlaþamayýz da. A planýmýz da B planýmýz da var...

Semih ile bir ay önce anlaþtýk Sözleþmesi kasada duruyor. Marco ile sýkýntý hiç yok. Ýsteyen görüþebilir. Alabiliyorsa alabilirler...

Transferde aceleci deðil serinkanlýyýz. Maldonado çok iyi oyuncuydu burada olamadý. Çok iyi bir oyuncu. Alex'le Brezilya'da þampiyon oldular. Maldondo hala sözleþmeli oyunucumuz. Bizim defans Sevilla'da olsa onlar þampiyon olurdu. Onlarýn forveti de bizde olsa biz kupayý alýrdýk... 3 tane santraforla görüþme yapýyoruz. Ýki tanesi kesnilikle basýnda çýkmadý. Birisini kesinlikle alacaðýz.

Ben Kezman'ýn kesinlikle kalmasýný sitiyorum. Yönetim de isitiyor. Basýnda yazdýðý gibi 3 buçuk milyon dolar deðil 2 buçuk milyon doalr vereceðiz... Santrafor sayýmýz 4 olacak. Gerekirse bir tane daha alacaðýz O da Türkiye'de oynamayan bir Türk çocuðuý olacak..

Maldonado ile 1 yýllýk sözleþmemiz var. Görüþüp gönlünü alýp sorunu çözmek istiyoruz. Nihat Kahveci ve onun ayarýndaki hangi Türk çocuðu varsa almak isterim... Ben 16-17-18 yaþlarýnda yabancý oyuncu alýp satacaðým Bunun için de elimizde kaliteli yerli çocuklar olmasý lazým.

Kanoute için ciddi bir çalýþma yapmadýk. Arayýþýmýz sonuç vermezse ona döneriz. Eto'o 40 milyon Euro. Biri alýp da hediye ederse kabul ederiz...

Kaleci konusunda þimdilik Volkan'la devam edeceðiz. Serdar bizden çok yüksek bedel istedi. Yabancý kontenjan sýnýrýna göre yerli ya da yabancý bir kaleci daha alabililiriz...

Önder Turacý hocadan þikayetçi. Beni oynatmýyor diyor. Halbuki yanlýþ. Zamanýnda þans verdi. Deðerlendiremedi. Bir de yüksek para istedi. Vermedik. O da gidip CSKY'a imza attýk. Fenerbahçe'den ayrýldý. Türkiye'de yerli sað bek sol bek ve stoper skýnýtýsý var. Yerli ve genç birer tane sað ve sol bek alacaðýz.

Shevchenko senelik 9 milyon Euro alýyor. Biz bunu alamayýz. Eto'o gibi alýp bize olan alýrsa alýrýz...

Ayrýntýlar Birazdan...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart iþte ayrýntýlar

AZÝZ YILDIRIM BOMBALARI AÇIKLADI

Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým Fenerbahçe TV'de Ýhsan Topaloðlu'nun sorularýný cevaplandýrýyor...

Futbol zirvesi programýnda Ýhsan Topaloðlu'nun sorularýný cevaplandýran Baþkan Yýldýrým'a ilk oarak Topaloðlu Fenerbahçe'nin bu sezonki Þampiyonlar Ligi macerasýný sordu...
    Yýldýrým: Fenerbahçe Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde bu tecrübe kazanmýþtýr. Chelsea gib bir deve elendik. Takýmýmýzýn Avrupa'daki baþarýsýný kimse inkar edemez. Ancak bu trendin altýna düþmeyeceðiz. Önemli olan da bu...
    Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým yabancý kýsýtlamasý konusunda ise sezon boyunca savunduðu düþüncelerini yineledi. Yýldýrým: Avrupa takýmlarýyla baþa baþ mücadele edebilmemiz için mutlaka yabancý sayýsý eþit olmalý. Biz bu kulvarda baþarýlý olmak istiyoruz ve sayýnýn arttýrlmasýný Avrupa'da baþarýlý olmak için istiyoruz. Benim söylediðim þartlar ayný olmalý. Türkiye 6, Ýginletere'de baþka Belçika'da baþka. Her ülkede ayný olmalý. Bunu sonuna kadar savunuyorum. O zaman eþit mücadele etmiyoruz...
    Topaloðlu: Fenerbahçe Londra'da Chelsea'ye rövanþ maçýna giderken neler hissetiniz, umutlandýnýz mý?
    Yýldýrým: Herkesin bir beklentisi olduðu gibi benim de Fenerbahçe taraftarlarý kadan bir beklentim vardý. Bu beklentilerimiz öncesi þanssýzlýklarýmýz oldu. Bir insan da umut olmazsa yaþayamzýsýz. Umutluyduk. Tecrübe kazandýk. Þanssýzlýk diyelim olmadý. Yapacak bir þey yok..

Topaloðlu: Yabancý sayýsý konusunda eþitlik çýkarsa bir Türk takýmý Avrupa'da final oynar mý?
    Yýldýrým: Evet oynar: Konuyu daha çok derinleþtirerek anlatmam gerekiyor. Avrupa Liglerinde oynayan gurbetçilerimiz var ve bunlar bize sezon boyunca teklif ediliyor. Kendi liglerindeki performanslarýyla Milli takýmlarda oynayabilecek nitelikte bunlar. Ancak biz kendi ligimize baktýðýmýzda yine sayýya takýlýyoruz. Futbol Federasyonunun bu konuda bir çalýþmasýnýn olduðunu biliyorum. Ancak laf dönüp dolaþýp yine yabancý kýsýtlamasýna geliyor. Bir de Milli takýmýn altýnda olan liglerin kalitesini arttýrmak lazým. Bazý radikal kararlar alýnmalý ve eðitimciler getirilmiledir. Yani artýk her çalýþma bilimsel yapýlmalý. Çünkü ekonomik olarak darboðaza girmemek için de bu gereklidir. UEFA bu konularda cezalar kesiyor. Sýrf benim söylediðim nedenlerden dolayý. Biz de ceza ödedik. Galatasaray ve Beþiktaþ'ta ödedi. Ödememek için altyapýmýzý saðlam tutmamýz gerekiyor.
    Topaloðlu: Mevcut Federasyon yönetimi sizin söylediðiniz çalýþmayý yapabilir mi?
    Yýldýrým: Mecburlar. Yapmak zorundalar. Çalýþmalarýný biliyorum.
    Topaloðlu: Fenerbahçe'nin Lig 2.liðini deðerlendirirmisiniz?
    Yýldýrým: Denizli'de kaçan þampiyonluktan daha fazla üzüldük. Bana göre oyuncularýmýz Avrupa'da konsantre olduðu maçlarýn ardýndan Lige konsantre olamadýlar. Kaçan þampiyonluðu buna baðlýyorum...Üzülüyorum. Neden üzülüyorum biz Türkiye'nin en iyisiyiz. Kadro olarak yapý olarak biz en iyiyiz. Neden olamadýk. En iyiysek neden olamadýk o zaman bir problem var. Ve bu problemi de çözmemiz gerekiyor. Çözeceðiz de...Bu bizim görevimiz...

Topaloðlu: Aziz Yýldýrým teknik heyetin iþine karýþýyor mu?
    Yýldýrým: Olayda sorumluluklara bakmak lazým. Þirketlere bakýldýðýnda en üst düzel altý ve altý vardýr. Denetleme konusunda herkes denetleme olayýný yapacaktýr. Þimdi basýn yazýyor. Basýn Genel Yayýn yönetmenlerinin isteði doðrultusunda yazar. Toplantýlar yapýlýr. Kaideler böyledir. Biz hata yaptýk. Neden biz hata yaptýk. Düþüncemizi anlatamadýk. Dýþarýdan bir antrenör bulup getirdiniz. Ve ona hiçbir þey anlatmadýnýz. Ve ondan þampiyonluk bekliyorsunuz. Bu mümkün mü? Baþkan her yere gider. Soyunma odasýna da gider, baþka yere de gider. Türkiye'de ise bu durum çok farklý algýlanabiliyor. Doðrusu sorumlular sorumluluklarýndan ötürü her yere girerler. Karþýlýklý oturup konuþmaktan geçen çoðu diyalog. Ben Daum'la oturup ilk önce geleceðe yatýrým yapmak istediðimizi söyledik. Gençler'i alyacaðýz dedim ve böyle devam edeceðiz dedik.

Topaloðlu: Sakatlýklar konusunda neler söyleyeceksiniz. Speküle edilen sakatlýklar da var...
    Yýldýrým: Þampiyonluðu sakatlýklara baðlamak mümkün deðil. Galatasaray maçýný kaybetmemiz bir yýllýk emeði boþa çýkardý. Sakatlýk her zaman ve her yerde olabilir. Önemli olan sakatlýktan sonra iyi rehabilite ile geriye dönüþtür. Bu önemli teþhis ve tedavi konusunda herkesin konuþmasý yanlýþtýr. Deniz Barýþ sakatlandý ve sakatlýðý uzadý. Çünkü dýþarýda kavga etmiþ ve ayaðýna cam girmiþ. Appiah sakatlýðý uzadý. Carlos Sevilla maçýnda sakatlandý ve ille oynamak istemesinden dolayý sezonu kapattý. Carlos buradaki atmosferden etkilendi ve oynamak istedi. Oynadý ve kendine etti. Doktorlarý suçlamak yanlýþtýr. Suç hem doktorda hem de sporcudadýr...

Topaloðlu: Stadýn tamamý kombineye doðru gidiyor. Bunu neye baðlýyorsunuz
    Yýldýrým: Taraftara teþekkür ederim. Ben 10 senedir baþkanlýk yapýyorum. Biz hepimiz bir gün býrakacaðýz. Herkes býrakacak. Niye geldik hizmet için. Taraftarýmýz bizim yönetimimizin bence farkýna vardýlar. Biz bir þey almaya deðil bir þey vermeye geldik. Bunu da taraftarlarýmýz biliyor. Kulüp olarak büyüyoruz. Taraftarlarýmýz da kulübe katkýda bulunmak için olaðanüstü bir mücadele içinde. Eskiden basýn yazardý. Fener þunu aldý kombine patladý. Bu yanlýþ. Bundan sonra benim tahminim 30 bin kombine olacak bu sezon için. Migros tribününü kombineye açamayýz. Çünkü rakip takýmýn taraftarý da orada. Kombineyi yanlýþ anlýyoruz. Kombineyi alan taraftar aldýðý yere oturmalý. Ben tribüne bunun için gidiyorum. Biz Avrupalý bir Fenerbahçeli olmalýyýz. Bu sezon bu konuya daha çok eðileceðiz yönetim olarak. Fenerbahçe'de kombineler artýk oyuncuya baðlý deðil. Bu böyle bilinsin...Bu kulübün sahibi Fenerbaçe'liyim diyenlerdir...Küfü konusunda ise Avrupa'da herkes içiyor. Biz de oradayken bize içki veriyorlar. Ama kimse taþkýnlýk yapmýyor. Küfür hadisesi dýþarýda baþlýyor ve stada giriyor. Dýþarýda yapýlan küfürlere bayanlar da eþlik ediyor. Bunu üzülerek söylemem gerekiyor. Yani aileler bile küfrediyor. Bunlarýn önlenmesi lazým. Satýn etrafýndaki toplanma yerleri sahipleriyle küfrü önlemek için görüþtüm. Bu sene azaldý. Geçen sezon ödediðimiz ceza 114.000 YTL yazýk. Geçmiþte futbolculara küfrediyorlardý. Bu sene küfre karþý daha çalýþacaðýz.

Topaloðlu: Fenerbahçe'nin basýnla iliþkisi...
    Yýldýrým: Þimdi gazeteler haberlerin doðruluyla veya yanlýþlýðýyla ilgilenmiyorlar. Basýnýn geçmiþten gelen alýþkanlýra var. Eskiden dereaðzýna gelen gazete sözcüleri yönetimle ve baþkanla görüþüp haberlerini yapýyorlardý. Zaman ilerledikçe kulüpler büyüdü. Bu sefer basýn haber alamamaktan þikayetçi oldu özellikle transferler konusunda. Para konusunda klup de haklý. Bazý hareketler gizzi olmalý. Neden daha fazla para harcayalým. Þubattan bu yana Fener'e 110 tani isim yazýldý. Baþkan burada gaf yapýyor ve Topaloðlu imdadýna yetiþiyor. Ne o Kanate'yi aldýýðýmý söylüyorlar hem de kasa da benmiþim. Kanoute efendim...Kanoute için 15 milyon EURO vererek aldý diyorlar. Kasa da bende imiþ. Çað ilerledi ve herkes anýnda bunu öðreniyor. Ancak biz kulüp olarak yalanlamak durumundayýz.
    Topaloðlu: Fenerbahçe'nin basýnda çok olmasý konusu. Aleyhte veya lehte. Nasýl deðerlendiriyorsunuz...
    Yýldýrým: Ben þu tanýk oluyorum. Fenerbahçe medyasý. Bu ne demek bilmiyorum. Fenerbahçe'nin haklarýný savunacak bir medya grubu var da ben bilmiyorum. Biz konuþtuk ve görüþtük. Bizce taraflý medya var. Medya taraf tutuyor. Olay bu. 1 yýl þampiyon olmamamýz için her þey yapýldý. Geçen yýl da ayný þey yapýldý. Ýnce nokta Fener'i aþaðý çekme. Elbirliðiyle Fener nasýl aþaðý çekilir onun çalýþmasý yapýlýyor bazý medya tarafýndan. Hakemler de etki altýnda. Ankaraspor maçýnda terbiyesizlik yapýyorsunuz 45 saniye maçý uzattýnýz dedim. 22 milyar ceza 21 gün hak mahrumiyeti. Halbuki diðer maçlarda. Geçeceksiniz. Eþit olmalý. Herkese eþit...Basýn ille haber yapacaðým diye yalan haber yapmamalý. Spor gazeteleri büyük gazeleri bozuyor.
    Topaloðlu: Amatör branþlarda Fenerbahçe'nin çalýþmalarý...
    Yýldýrým: Biz sadece bir futbol kulübü deðiliz. Biz bir spor kulübüyüz. Kürek takýmýmýzý kutluyoruz. Bütün amatör branþlarda devamlýlýðý saðlamak gerekiyor. Bunlar tesislerle oluyor. Ýnsan kaynaðýmýz mevcut. Maddi kaynaklarla amatör branþlarýmýzý güçlendireceðiz. Sponsonlarla onlarý güçlendirdik. Fenerbahçe altyapýsýnda çok yetenekli gençlerimiz var artýk. Atletizmde artýk biz lokomotifiz. Masa tenisi, boks diðer branþlar. Çalýþmalarýmýz iyi gidiyor. Eksiklerimiz olacak tabi. Bunlarý gidereceðiz...Ben Fenerbahçe'liyim ve bugün býraksam býrakýrým. Hiçbir beklentim yok. Fenerbahçe bünyesindeki alt branþlarda aileler özverili çalýþmalar yapýyor. Gerekli imkanlar olsa belki de rekorlar gelecek.
    Üyelik konusunda bir fikrimiz var. 1 milyon üyeye sahip olup 1000 YTL üyelik ücretiyle inanýlmaz bir rakama ulabaþabiliriz. Buna genel kurul karar verecek. Böyle bir uygulama olursa ne Manchester ne de Real Madrid Fenerbahçe ile baþ edemez. Fenerbahçe'de her türlü potansiyel vardýr...Ben Fener'i dünyanýn en büyük kulübü olarak görmek istiyorum. Herkes de benim gibi isityor. Zengin baþkan dönemi bitti...Bunlar kalktý...
    Topaloðlu: Fenerbahçe'nin kuramsallaþmasý konusunda neler söyleyebilirsiniz?
    Yýldýrým: Bizim yeterince satýþ maðazamýz ve kurum haline gelen Fenerium'umuz var. Sýkýntýlarýmýz var. Sahte ürün konusu. Yayýna çýkmadan öncede bahset dediler. Sahte ürün konusunda taraftarmarýmýz ihbar etsin hem de almasýnlar. Biz bu konuda hukuki yönden takipteyiz...
    Topaloðlu: Tesisleþme konusunda neler söyleyeceksiniz?
    Yýldýrým: Fenerbahçe'nin kendi kaphalý spor salonu olacak ve 1 yýl sonra bitecek. Bunun müjdesini veriyorum buradan. Tam anlamýyla bir kompleks olacak. Bunun yayýnda Dereaðzý'nda sadece üyelere ait bir havuzlu bir tesis yapýyoruz. Eski kulüp binasýný bir misafirhane yaptýk. Ankara'daki tesis baþladý. O tesisin yapýmýnda Fenerbahçe'ye yük gelmeyecek.
    Topaloðlu: Kulüpler Birliði baþkanlýðý konusu...
    Yýldýrým: Benim olduðum yerlerde Fenerbahçeliler yoksa rahatsýz olabilirler. Kulüpler Birliði konusunda ricalarý kýramadým. TFF ile iyi iliþkiler kurmak için böyle bir görevi kabul ettik...Sorunlarla gerçekten ilgilenen þahýs sorunlarýyla deðil kulüplerin genel sorunlarýyla ilgilenen bir birlik olmak istedik...
    TRANSFER KONUSU
    Topaloðlu: Fenerbahçe'nin transfer politikasý...
    Yýldýrým: Transfer politikasý günü birlik olmaz. Sezon boyunca oturulup konuþulur. Transferi böyle yaptýk böyle yapacaðýz..
    Emrenin transferi
    Emre'nin transferi konusunda Ýnter'de iken transfer etmek istiyorduk. Biz 3 yýl önce talip olduk. Futbol kaliteli oyuncularla oynanan bir oyun. Tesadüf baþarýlarla deðil. Kaliteye biz önem veriyoruz. Yabancý hayraný deðilim. Kalite için yabancý oyuncu serbest kalsýn. Lugano ve Edu'ya Ýtalyan kulüpleri talip biz hayýr diyoruz..Emre ile 4 yýllýk anlaþma yapýldý. Bonservisi 4,5 milyon EURO gerekli olan altyapý çalýþmasý hazýr. Temmuz'da kampa katýlacak. 1 ay önce Ali Yýldýrým'la bu transfer baþladý ve kimler kimler bu transfer için uðraþmadý ki. Neticesinde gerçekleþtirdik. Fatih Terim için bir temasýmýz olmadý. Terim'de açýkladý. Zico ile görüþmeler devam ediyor. Beni rahatsýz etti geçen sene. Bu takýmýn yürüye yürüye þampiyon olmasý lazým. Biz Zico ile görüþüyoruz. Anlaþabiliriz de anlaþamayýz da. Her þey olabilir. Kesin olan bir þey yok. Her þeyi konuþuyoruz. Fenerbahçe için her þey planlý programlý...
    Semih Þentürk'le anlaþma yapýldý. 1 ayý bile geçti. Semih dönünce 2 yýllýk anlaþmaya imza atacak.. Galatasaray Aurelio'yu alabilirse alsýn. Teklif yapabilirler. Hiç kimse rahatsýz olmasýn. Benim kafamda Galatasaraylý isim var. Bu takýmda oynuyor, bu takýma gelemez diye bir kaide yok. Biz sýrf almak için almýyoruz. Kafamdaki isimleri de ileride açýklayacaðým. Kalite önemli. Katký önemli. Transferde aceleci deðiliz derken bunlarý kastediyoruz. Hýrvat, Alman 2. ligi, Belçika buralardan oyuncu almak kolay. Önemli olan zorunu baþarmak. Maldonado iyi oyuncu ama baþarýlý olamadý. Biz 6+2'ye karþýyýz. Serbest olsun. Maldonado'yu 2 sene önce almak istedik. Sevilla'nýn forveti bizde olsa biz þampiyon, bizim defansýmýz Sevilla'da olsa Sevilla þampiyon olurdu. Yabancýlarýmýz hepsi de kaliteli...
    3 Santroforla görüþüyoruz. 2 tanesinin ismi basýnda geçmedi. Diðer 1 tanesi basýnda yazýlýyor. Kezman'ýn kalmasýný istiyoruz. Kezman'ý takasta kullanmayacaðýz. Ben oyuncumu takasta kullandýrmam. Bizim oyuncumuz deðerlidir. Biz 1 santroforu mutlaka alacaðýz. Fenerbahçe'nin santroforu 4 olacak. Gerekirse bir tane daha Türk alacak. Bu Türkiye'den olmayacak. Fenerbahçeliler merak etmesin. Geçen sene ki baþarý mutlaka gelecek. Mehmet Aurelio konusunda TFF'ye müracat ettik Aurelio'yla görüþülüp bu halledilicek. Nihat Kahveci konusunda biz Nihat Kahveci gibi futbolcularý almak isteriz. Yerli oyuncu kalitesini yükseltmekten yanayýz. Nihat bu kriterlere uyuyor. Nihat önemli bir gencimiz. Kaliteli Türk çocuklarýný toplamamýz gerekiyor. Sonra da genç yabancýyla devam...
    Kanoute konusunda ciddi bir çalýþma yapmadýk. Eto'o 40 milyon EURO. Talip olmadýk. Kanoute diðer isimler olmazsa belki alternatif olabilir. Yani bizim santrofor 3 adýyýmýz olmazsa belki Kanoute'yi görüþlere göre düþünebiliriz. Kaleci konusunda Volkan çok iyi bir kaleci ama tek Volkan'la gidemeyiz. Þartlarýn durumuna göre yerli veya yabancý bir kaleci alacaðýz. Yabancý kalecinin pozisyonu yabancý sayýsýna göre.
    Kaleci Serdar yüksek bir bedel istedi. Transferlerde herkes parayý peþin istiyor ve kulüpler çok zor durumda kalýyor. Mehmet Yozgatlý'da çok para istedi. Serdar'ýn menajeri geldi 1.8 milyon EURO istedi ve konuyu kapattýk. Volkan Demirel de bu parayý almýyor. Þu çok önemli istenilen paranýn alýnmasý lazým. Ona göre istemek lazým. Alabileceðini istemek lazým. Önder Turacý Zico'dan þikayetçi. Beni oynatmýyor dedi. 1.2 milyon EURO verdik ona. Bizden 1.8 milyon istedi. Sonra gitti Rusya'da imzaladým dedi. Kendisine býraktýk. 1 tane yerli sað bek, 1 tane de yerli stoper de alacaðýz. Gençlere önem vereceðiz.
    Lugano'ya teklif var ama biz hayýr diyoruz. Oynayan oyuncularýn hiçbirini vermeyi düþünmüyoruz. Shevchenko'nun ismi herkes yazýyor. O 10 milyon EURO alýyor. Fener onu verebilir mi? Diyelimki bonservisini aldýk. Kasasý bende onun zaten. Para yanýmda...Bonservisiyle beraber 60 milyon EURO. Pahalý transfer olmaz mý?

Topaloðlu: Stat konusundaki çalýþmalar
    Yýldýrým: Stada bu sene dokunmayacaðýz. Ancak gelecek sezon kapasiteyi arttýrma çalýþymalarýmýz ve üstü kapatma çalýþmalarýmýz olacak. UEFA ile sýkýntüý yaþamak istemiyoruz. UEFA statlar konusuna çok önem veriyor. Bu sene dokunmayacaðýz seneye çalýþmalarýmýz devam. Taraftarlarýmýzýn desteðiyle bunlarý yapýyoruz. Bizim yönetimizde herkesin bir iþi var. Benim de bir iþim var. Bu bir sevda. Sevdalý olduðumuz kulübümüze çalýþýyoruz. Elimizden geldiði kadar her þeyi yapamýyoruz. Sýkýntýlarý aþmak için zamana ihtiyaç var. Transfer konusunda Fenerbahçe taraftarý rahat olsun. Biz aylardýr çalýþýyoruz. 27 milyon EURO transfere ayýrdýk. Önemli olan istediðimiz almak. Tüm taraftarlara teþekkür ederiz. Beraberce eðleniyoruz...
    Konu f47xfenerli tarafýndan (02-06-2008 Saat 18:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

asýl bombalarý ýmzalarý attýrmadan patlatmaz azýz yýldýrým.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri