Ýþte Yýldýrým'ýn transfer bombalarý!

Fenerbahçe TV'de sorularý cevaplayan Baþkan Azizi Yýldýrým önümüzdeki sezon için transferde kimleri düþündüklerini ve medyada yazýlan hangi isimlerin yalan olduðunu açýklýyor.

Fenerbahçe TV'de Ýhan Topaloðlu'nun sorularýný cevaplayan Baþkan Azizi Yýldýrým önümüzdeki sezon için transferde kimleri düþündüklerini ve medyada yazýlan hangi isimlerin yalan olduðunu açýklýyor...

Seozn baþýndan beri 110 futbolcu ve antrenörün adýnýn yazýlýp çizildiði haber dosyasýný izleyen Baþkan Aziz Yýldýrým transferdeki tüm gerçekleri anlatacak...

Yýldýrým'ýn sözleri þöyle:

Emre ismi üç yýl önceden beri vardý. Ben üç yýl önce görüþme yapmýþtým... ben yabancý hayraný deðilim. Ben kulübümü düþünüyorum. Yabancý futbolcu serbest kalsýn. Biz oynamayacak yabancý almadýk. Emre ile transferde kulübü ile ön anlaþma yapýldý. Ödeme þartlarý vardýr. 4 yýllýk sözleþme yaptýk. Arkadaþlar mali görüþmeyi yapýyor. Emre zannedersem Temmuz baþýndaki kampa katýlýr. Biz de taransferin bilgisi vardý. Ama Emre ismi basýna yansýmadý... Fatih Terim'le temas etmedik. Zico ile görüþmelerimiz devam ediyor. Geçen sezonki þampiyonluðu kaybetmeyi asla kabul etymiyorum. Bizim de suçumuz var. Teknik yönetmin. Önümüzdeki sezon kesinlikle þampiyon olmak istiyoruz. Zico'yu kimse tanýmýyordu. Anlaþabiliriz de anlaþamayýz da. A planýmýz da B planýmýz da var...

Semih ile bir ay önce anlaþtýk Sözleþmesi kasada duruyor. Marco ile sýkýntý hiç yok. Ýsteyen görüþebilir. Alabiliyorsa alabilirler...

Transferde aceleci deðil serinkanlýyýz. Maldonado çok iyi oyuncuydu burada olamadý. Çok iyi bir oyuncu. Alex'le Brezilya'da þampiyon oldular. Maldondo hala sözleþmeli oyunucumuz. Bizim defans Sevilla'da olsa onlar þampiyon olurdu. Onlarýn forveti de bizde olsa biz kupayý alýrdýk... 3 tane santraforla görüþme yapýyoruz. Ýki tanesi kesnilikle basýnda çýkmadý. Birisini kesinlikle alacaðýz.

Ben Kezman'ýn kesinlikle kalmasýný sitiyorum. Yönetim de isitiyor. Basýnda yazdýðý gibi 3 buçuk milyon dolar deðil 2 buçuk milyon doalr vereceðiz... Santrafor sayýmýz 4 olacak. Gerekirse bir tane daha alacaðýz O da Türkiye'de oynamayan bir Türk çocuðuý olacak..

Maldonado ile 1 yýllýk sözleþmemiz var. Görüþüp gönlünü alýp sorunu çözmek istiyoruz. Nihat Kahveci ve onun ayarýndaki hangi Türk çocuðu varsa almak isterim... Ben 16-17-18 yaþlarýnda yabancý oyuncu alýp satacaðým Bunun için de elimizde kaliteli yerli çocuklar olmasý lazým.

Kanoute için ciddi bir çalýþma yapmadýk. Arayýþýmýz sonuç vermezse ona döneriz. Eto'o 40 milyon Euro. Biri alýp da hediye ederse kabul ederiz...

Kaleci konusunda þimdilik Volkan'la devam edeceðiz. Serdar bizden çok yüksek bedel istedi. Yabancý kontenjan sýnýrýna göre yerli ya da yabancý bir kaleci daha alabililiriz...

Önder Turacý hocadan þikayetçi. Beni oynatmýyor diyor. Halbuki yanlýþ. Zamanýnda þans verdi. Deðerlendiremedi. Bir de yüksek para istedi. Vermedik. O da gidip CSKY'a imza attýk. Fenerbahçe'den ayrýldý. Türkiye'de yerli sað bek sol bek ve stoper skýnýtýsý var. Yerli ve genç birer tane sað ve sol bek alacaðýz.

Shevchenko senelik 9 milyon Euro alýyor. Biz bunu alamayýz. Eto'o gibi alýp bize olan alýrsa alýrýz...

Ayrýntýlar Birazdan...