Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: TÜRKİYE-PORTEKİZ maçı yorumlarınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezil olduk bence oysa bir aydan beri birsürü reklam var dı bu bize yakışmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yalan söyleyeyim içimde zaten bir kuruntu vardı daha maça
    başlarken 1-2 tane atarlar diyordum.Her zaman milli maçlar başlarken
    bir garip his olurdu içim içime sığmazdı bu maçta hiç birşey yapamayacağımızı
    anlamıştım.Oyundan hiç memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi bu kadar komik hataları ben hayatımda görmedim.Adamlar orta sahadan geri geliyorlar kendi kalelerine doğru .soldan sağa doğru atılan hatalı bir top adamlar atıyodu ondanda ayak üstü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tuncay çok kötüydü. diğerleri ehhh işte denecek kadardı anca. ama 2-0 yenilmek hepsine müstahak oldu. Başta terim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonaya iyi başlayamadıklarını söyleyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlıkların oyun düzenlerini bozduğunu söyledi, bundan sonraki maçalara dikkat çekti.

Terim, Portekiz maçı sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonaya iyi başlayamadıklarını ifade ederek, İsviçre maçının çok önem kazandığını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon bulamadıklarını ancak ikinci yarıda oyunda dengeyi kurdukları anda kötü bir gol yediklerini belirten Terim, ''İyi başlayamadık. Portekiz'i tebrik ediyorum. İlk yarıda çok pozisyon bulamadık. İkinci yarıda da tam dengeyi bulduğumuz anda kötü bir gol yedik. Servet'in sakat sakat oynaması, Gökhan Zan'ın da sakatlanması oyun kurgumuzu bozdu. Bazen böyle başlanabiliyor. Bu nedenle İsviçre maçı çok önem kazandı'' diye konuştu.

Portekiz ile oynamanın kolay olmadığı belirten Terim, şunları söyledi:

''Portekiz ile oynamak kolay değil. Oyuna kim girmiş, kim çıkmış fark etmiyor. Turnuvanın ve Avrupa'nın çok önemli bir takımı. Daha 2 maçımız var. Ümidimizi kaybetmeyeceğiz. Mevlüt'ü 2. yarıda taktik gereği oyundan çıkarttım. Orta sahayı güçlendirmem gerekiyordu. Kazım da doğru bir seçimdi. En iyi oynayanlardan birisiydi. Bundan sonra İsviçre maçına bakacağız. Güzel maç olacak. Bugün İsviçre, Çek Cumhuriyeti karşısında çok iyi oynadı. Bakalım 2 mağlubun maçı ne olacak?''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu takımla bu kadar.Fatih Terimin son anları.Takım ciddi atak yapmaktan aciz.Portekiz en rahat macına cıktı.Forvete gol atacak adam yok.Ahh terim alırsın ayda 130 milyarı,takımımız portekize hediye etti maçı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bundan sonra ki maçlarda kendini toparlar millilerimiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu takımdan birşey çıkmaz
    Konu uzman_elhan tarafından (08-06-2008 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzülecek bi durum yok...iki takım arasında müthiş bi kadro kalitesi farkı var...portekizin 4 tane direkten dönen topu var..üstelik adamlar resmen santrforsuz ve sol beksiz oynadılar maç boyunca...işi bitmiş santrfor nuno gomes ve yılların sağ beki paolo ferreira dan yaratılmaya çalışılmış çakma bir sol bek vardı portekizde..yani esasında 9 kişiye karşı oynamamıza rağmen bana göre 2-0 la iyi kurtardık...stoper oynayan Pepe 80 metre ileri çıkıp 4 kişiyi geçip gol atabiliyor...bizim stoperlerimiz 10 santim bile kıpırdayamadılar...adamların oyuncuları chelsea,madrid,barcelona,man.utd gibi dev takımlarda oynuyor...bizim oyuncularımızdan en kariyerli olanı villareal li nihat...tuncay ortanın altında bi ingiliz takımında oynarken,emre köyüne geri döndü...bizim yapacağımız en iyi şey isviçreyi yenebilirsek yenip çek cumhuriyetindende puan koparabilmek...tabiiki petr cech'i geçebilirsek...ama çok iyi hatırlıyorum aylardır söylediğimi...Türkiye bu futbol yavaşlığı ve kalite düşüklüğüyle euro 2008 de duman olabilir diye...umarım haksız çıkarım...

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri