Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Din düşmanı müslümanların katili dünyanın belalısı İSRAİL e lanet olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sorun sadece belli başlı ürünlere karşı protesto olarak algılanmasın ama malesef o kadar çok emparyalizme hakim ki bu güçler belki de şu an bu yazıyı yazdığım klavyeden ya da pc den bile mutlaka para kazanmışlardır o yüzden hayatımızın her alanına nüfuz etmiş durumdalar ..
    yıllardır filistinde çok büyük insanlık dramları olmakta ama hiç bir ALLAH ın kulu da çıkıp yeter kardeşim siz ne yapıyorsunuz !!! deme cesaretini gösterememektedir.

eminim ki atalarımız osmanlı padişahları mezarlarından kalkıp gelecekler ve bu yapılanları görecekler ve bu olaylara sessiz kalışımızı görecekler önce yüzümüze tükürür sonra da o meşhur osmanlı tokatını bize öyle bir patlatırlar ki!!! belki o zaman uyanabiliri bu gaflet uykusundan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu görüntüleri yaklaşık 2 yıl önce görmüştüm, kendim ve çevremdekilere bu ürünleri kullanmamaları için sürekli uyarıyorum. Aynı uyarıları sizlerde yaparsanız damlaya damlaya göl olur arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İSRA SURESİ

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

1- Bir kısım ayetlerimizi kendisine göstermek için, kulunu bir gece Mescid-i Haram'dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren O (Allah) Yücedir. Gerçekten O, işitendir, görendir.

2- Musa'ya kitap verdik ve "Benden başka vekil edinmeyin" diye onu İsrailoğulları'na kılavuz kıldık.

3- (Ey) Nuh ile birlikte taşıdıklarımızın çocukları! Şüphesiz o, şükreden bir kuldu.

4- Kitapta İsrailoğulları'na şu hükmü verdik: "Muhakkak siz yer(yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle kibirlenecek-yükseleceksiniz.

5- Nitekim o ikiden ilk-vaid geldiği zaman, oldukça zorlu olan kullarımızı üzerinize gönderdik de (sizi) evlerin aralarına kadar girip araştırdılar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdü.

6- Sonra onlara karşı size tekrar 'güç ve kuvvet verdik', size mallar ve çocuklarla yardım ettik ve topluluk olarak sizi sayıca çok kıldık.

7- Eğer iyilik ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz ve eğer kötülük ederseniz o da (kendi) aleyhinizedir. Sonunda vaad geldiği zaman, (yine öyle kullar göndeririz ki) yüzlerinizi 'kötü duruma soksunlar', birincisinde ona girdikleri gibi mescid (Kudüs)e girsinler ve ele geçirdiklerini 'darmadağın edip mahvetsinler.'

8- Umulur ki, Rabbiniz size merhamet eder, fakat siz (bozgunculuğa) dönerseniz Biz de (sizi aşağılık kılmaya ve cezalandırmaya) döneriz. Biz, cehennemi kafirler için bir kuşatma yeri kıldık.
    ,..................
    ..............
    ............
    ..............
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzaklarda aramamıza gerek yok bizim içimizdeki hainleri ne yapacağız adam resmen peygamberizle eğleniyor yahudiler yapmış allah onlARın belasını elbet verecek imşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her sıkıştığında mahkemesini, memleketini avrupalılara, amerikalılara şikayet edenler hatta gammazlayanlar asıl amerika ile en büyük işbirliğindedir bence. Bu ülke kaç darbe geçirdi ama darbeye maruz kalan(beğenirsiniz, beğenmezsiziniz) devlet adamları gidip avrupadan, amerikadan medet umup ülkesini şikayet etmedi. Kendi yargısına, ordusuna, milletine güvendi, bazıları gibi sıkışınca bir yerlere kaçmadı. Devlet admalığı bunu gerektirir. Bugün Irakta bir milyondan fazla müslüman ölürken, tecavüze uğramamış kadın, kız kalmazken ses çıkarmayıp topraklarından amerikan askerleri geçirmek isteyen zihniyet içimizdyeken bugün amerikaya laf söylemenin anlamı yoktur. Önce kendi çöplüğümüzü düzeltelim.
    Konu husam07 tarafından (04-06-2008 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Merhabalar

Arkadaşlar olup biteni ap açık görüyoruz ama birliğe beraberliğe geldimi hep kendi yolumuza gidiyoruz bu olup biteni göre göre hala akılanmıcakmıyız sen a parti ben b parti olduktan sonra bu işler düzelmez önce kafalarımızı değiştirmemiz lazim diye düşünüyorum:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

yıllar öncesinden böyle islamiyeti yok etmek çabasındadırlar...yok edemeyecekler kiyamete kadar devam edecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce kendimizi değiştirelim sonra dışarı bakalım arkadaşlar
    iş bizde bitiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içimize öyle bir girmişki çıkarmak mümkün değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben coca cola almayarak ve evime sokmayarak işe başladım bile.Allah kötüleri islah etsin islah olmazlarsa da kahretsin.

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri