Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Din düşmanı müslümanların katili dünyanın belalısı İSRAİL e lanet olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili arkadaşlar, bizi yıllardır satıyorlar, çıkar guruplarının ticari malı olmuşuz, birlik olmayı unutmuşuz, sindirilmişiz, bölünmüşüz, parçalanmışız, susdurulmuşuz, kandılılmışız, kullanılmışız, birey olarak görülmemişiz, hak aramaya kaltığımızda "baş kaldırıdiye nitelendirilmişiz", bencilleştirilmişiz, tarihi unutmuşuz, ağzımız beş karış açık bize sunulanı "bize uyarmı uymazmı diye sorgulamadan alıp hemen kullanmışız". Yani arkadaşlar ruhumuzu çeşitli yayın organları ile ele geçirmişler, çocuklarımıza sözümüz geçmez olmuş, valla canım çok sıkık bu durumlara ne diyeyim Allahım yardımcıları olsun. Ve böyle giderse sıra bizede gelecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakın arkadaşlar İsraili sevmeyebilirsiniz ki bende sevmiyorum yanlız bir şey var.Devletler ve milletler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar.Avrupa ülkelerinde ve amerika birleşik devletlerinde lehimize bizim yararımıza olacak kanunlar veya yasalar çıkarmak istiyorsak veya ekonomik açıdan desteklenmek istiyorsak bu işleri yurt dışında bulunan lobiler vasıtasıyla yapabiliriz.Dünyadaki en güçlü lobiler yahudi ve ermeni lobileridir.Zaten saydığım bu ülkelerde Türk lobisi diye bir şey yok.Adı var olsada etkisi yok.Yahudilerin dünyadaki müslüman ülkeler arasında en güvende ve rahat oldukları ülke Türkiyedir ve Osmanlı imparatorluğu zamanından bize minnettarlıkları vardır.Şu varki yurt dışındaki yahudi lobisi bizi desteklemese ne avrupa ülkelerinden nede amerikadan bizim lehimize tek bir karar bile çıkmaz.Ermeni lobisi dünyayı parmağında oynatarak bizim için elinden gelen her kötülüğü yapacaktır.Şu anda bile her ne kadar Aselsan yeni atılımlar yapsada askeri savaş sistemlerimizin çok büyük bir çoğunluğu israil tarafından yapılmaktadır.Çünkü avrupa devletleri size verdiğimiz savaş sistemlerini pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye parlamentoları Türkiyeye silah satışına izin vermemektedirler.Amerikanın bize verdiği savaş sistemlerini ve en son çıkartıkları sığınak delen nokta atışı yapan roketlerini Türkiyeye vermesinin nedeni yahudi lobisidir.Gerçi bize bunları bedava vermiyorlar ama yinede veriyorlar.Diğer avrupa ülkeleri bize tank bile satmıyorlar pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye.Ha bu anlattıklarım israilin Filistinlilere karşı yaptıkları haklı anlamına gelmiyor sakın yanlış anlamayın.İsraili bende kınıyorum.Anlamadığım bir şeydaha var madem bu araplar bu musevilere düşman neden bütün paraları amerika'da ve avrupada bulunan ve hemen hemen hepsinin başında bir yahudi bulunan finans şirketleri ve bankalarda yatıyor.Bu bence şu anlama geliyor demekki paranın milliyeti,dini,düşmanı,dostu olmuyor.Araplar gerçekten düşman olsalar bütün mal varlıklarını çekip o bölgede israili yanlız bıraksalar hiç savaşmaya gerek kalmadan israil bitecektir ama bunu yapacak arap nerede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakın arkadaşlar İsraili sevmeyebilirsiniz ki bende sevmiyorum yanlız bir şey var.Devletler ve milletler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar.Avrupa ülkelerinde ve amerika birleşik devletlerinde lehimize bizim yararımıza olacak kanunlar veya yasalar çıkarmak istiyorsak veya ekonomik açıdan desteklenmek istiyorsak bu işleri yurt dışında bulunan lobiler vasıtasıyla yapabiliriz.Dünyadaki en güçlü lobiler yahudi ve ermeni lobileridir.Zaten saydığım bu ülkelerde Türk lobisi diye bir şey yok.Adı var olsada etkisi yok.Yahudilerin dünyadaki müslüman ülkeler arasında en güvende ve rahat oldukları ülke Türkiyedir ve Osmanlı imparatorluğu zamanından bize minnettarlıkları vardır.Şu varki yurt dışındaki yahudi lobisi bizi desteklemese ne avrupa ülkelerinden nede amerikadan bizim lehimize tek bir karar bile çıkmaz.Ermeni lobisi dünyayı parmağında oynatarak bizim için elinden gelen her kötülüğü yapacaktır.Şu anda bile her ne kadar Aselsan yeni atılımlar yapsada askeri savaş sistemlerimizin çok büyük bir çoğunluğu israil tarafından yapılmaktadır.Çünkü avrupa devletleri size verdiğimiz savaş sistemlerini pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye parlamentoları Türkiyeye silah satışına izin vermemektedirler.Amerikanın bize verdiği savaş sistemlerini ve en son çıkartıkları sığınak delen nokta atışı yapan roketlerini Türkiyeye vermesinin nedeni yahudi lobisidir.Gerçi bize bunları bedava vermiyorlar ama yinede veriyorlar.Diğer avrupa ülkeleri bize tank bile satmıyorlar pkk'ya karşı kullanıyorsunuz diye.Ha bu anlattıklarım israilin Filistinlilere karşı yaptıkları haklı anlamına gelmiyor sakın yanlış anlamayın.İsraili bende kınıyorum.Anlamadığım bir şeydaha var madem bu araplar bu musevilere düşman neden bütün paraları amerika'da ve avrupada bulunan ve hemen hemen hepsinin başında bir yahudi bulunan finans şirketleri ve bankalarda yatıyor.Bu bence şu anlama geliyor demekki paranın milliyeti,dini,düşmanı,dostu olmuyor.Araplar gerçekten düşman olsalar bütün mal varlıklarını çekip o bölgede israili yanlız bıraksalar hiç savaşmaya gerek kalmadan israil bitecektir ama bunu yapacak arap nerede.
    polemik olsun diye yazmadığımı peşinen söylemek isterim.
    Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. özellikle lobi faaleyetleri ile ilgili yazdıkların %100 doğrudur. arapların paralarının yurt dışına aktarılması ile ilgili şunu söylemek isterim. şu an ortadoğudaki hiçbir arap ülkesi bağımsız değil. mutlak surette hükümetlerinin ipleri abd ve yahudilerdedir. aynı bizdeki gibi.
    bize dost (ve minnettar) oldukları konusunada asla katılmıyorum. yüzümüze gülüp arkasından vuran bir zihniyet. israil devlet adamlarından biri (ismi aklımda değil) biz 20.yüzyılda iki tane devlet kurduk demiştir. 1 ri israil... ya diğeri?
    Bize verdikleri bombalar gibi karşı tarafada silah satmıyormu bunlar?
    aynı ırak iranın 8 yıl birbirini yemesi gibi. yerlerken iki tarafada silah satmışlar. abd en çok ıraka satmış. rusyada irana. ama abd az da olsa iranada bişeyler vermiş. güzel tezgah...abd derken yahudi demiyorum diye yahudilerin bu işte parmağı yok sanılmasın. amerikan hükümeti yahudilerin kontrolü altındadır. bir çok amerikalı yahudi silah tüccarı bulunmaktadır.
    güneydoğudaki teröristlerin silahlarının nereden bulunduğu haberi henüz çok sıcak...peşmergeleri eğiten yahudi subaylarınında bilgisi var. lobi faaliyetleri ile dost olduklarını gösteren yahudiler perde arkasından bu dolapları çeviriyor...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok haklısın yazımın başında belirttim zaten ülkeler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar diye.Yanlız bazı şeyleri işim gereği bire bir gördüğüm için diyorum eğer yurt dışında ne amaçla olursa olsun yahudi lobisi Türkiyeyi desteklemesin bizim lehimize tek iyi bir karar çıkmaz.Çünkü ermeni lobisinin hakkından bir tek yahudi lobisi gelmektedir.Ha yahudi lobisi bunu niçin yapıyor o tartışılır.Mutlaka bir niyetleri vardır.Yoksa babalarının hayrına desteklemezler.Birde Türklere minnettarlıkları Osmanlı bir çok yahudiyi benim tebam'dır diyerek hitlerin katliamından kurtarmıştır oradan gelmektedir.
    Konu kucer06 tarafından (05-06-2008 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzülerek belirtmek isterimki israilden büyük din düşmanları var bizim ülkemizde
    ha bazı arkadaşlar olmaz desede bu gerçek bu gün net bunu böyle olduğu
    uygulamalarla ortaya çıkıyor hükümetlerde görevli insanlar bile çıkıp utanmadan
    kutsalımıza hakaret ediyorsa ve bizler daha uzaklarda bazılarını eleştiriyorsak
    bu en büyük yanılgı değilmi arkadaşlar. ne ülke politikası mevzu asimilasyon
    dini red etme inkar bundan daha açık ne görmemiz gerekiyorki kutsalımıza
    dil uzatırmayalım adamlar özür bile dilemedi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben dayanamıyorum bu anayasa mahkemesinin kararıyla alakalı topic'i okudum ama yoruma kapatılmış ama ben bi yorum yapmak istiyorum dayanamayacağım; karara destek veren arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum; başkalarının yokluğunda varlık aramayın gün gelir aynı şey sizin başınıza gelir.SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanları nedensiz yere kin ve nefrete sürüklemeyelim.Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... bunuda hiç duymadık öyle olsa türkiyede ki sağlık bakanlığı konuya el koyardı.kola içindeki asit ve formulu bilinmeyen kimyasal maddeler yüzünden insan sağlığına çok tüketildiğinde zararlıdır.ablemleri de oraya buraya çekiştirmek hiç hoş değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok haklısın yazımın başında belirttim zaten ülkeler dost olmazlar çıkarları doğrultusunda ilişkiler kurarlar diye.Yanlız bazı şeyleri işim gereği bire bir gördüğüm için diyorum eğer yurt dışında ne amaçla olursa olsun yahudi lobisi Türkiyeyi desteklemesin bizim lehimize tek iyi bir karar çıkmaz.Çünkü ermeni lobisinin hakkından bir tek yahudi lobisi gelmektedir.Ha yahudi lobisi bunu niçin yapıyor o tartışılır.Mutlaka bir niyetleri vardır.Yoksa babalarının hayrına desteklemezler.Birde Türklere minnettarlıkları Osmanlı bir çok yahudiyi benim tebam'dır diyerek hitlerin katliamından kurtarmıştır oradan gelmektedir.
    doğru. Küçük bir düzeltme yapalım..zamanında avrupa istemeyip çoğunu gebertirken osmanlı avrupadan bol miktarda yahudi getirmiş topraklarına. en fazla ispanyadan gelmişler yanlış hatırlamıyorsam. hitler, osmanlı sonrası mesele.
    o zamanda gelmişler tabi..ama altını oymak için. plan program için. hitlerin bile filistinde yahudi devleti kurulması planına ortak olduğu yolunda düşünceler var.
    konu farklı yere geliyor ama söylemeden edemeyeceğim.
    Versay anlaşması ile elleri kolları bağlanmış fakirlik ve yıkıntılar içerisinde sürünen almanyanın (1.dünya savaşı ertesinden bahsediyorum) birden bire 10 yıllık bir zaman içerisinde dünyanın en büyük ordularını oluşturması milyonluk ordular oluşturması tuhaf değilmi?
    finans kaynakları; başta general electrik olmak üzere yahudi sermayesi hitleri desteklemiş. gaz odaları saçmalığına rağmen, ölüm kampları gerçeklerine rağmen, yahudilerin öldürülmesine rağmen yahudi sermayesi harıl harıl hitleri desteklemiş. neden acaba?
    selametle...
    Konu osmann tarafından (06-06-2008 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben dayanamıyorum bu anayasa mahkemesinin kararıyla alakalı topic'i okudum ama yoruma kapatılmış ama ben bi yorum yapmak istiyorum dayanamayacağım; karara destek veren arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum; başkalarının yokluğunda varlık aramayın gün gelir aynı şey sizin başınıza gelir.SAYGILAR
    bırak kardeşim iyikide kapanmış. yoksa butür tartışmalar kısır döngüye dönüşüyor ve gittikçe sertleşiyor. kırıcı oluyor. benim ak bildiğim ak dır. karşı taraf kara diyor. grisi yok bu işin. iyi olmuş boşver...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fortunasuper Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insanları nedensiz yere kin ve nefrete sürüklemeyelim.Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... bunuda hiç duymadık öyle olsa türkiyede ki sağlık bakanlığı konuya el koyardı.kola içindeki asit ve formulu bilinmeyen kimyasal maddeler yüzünden insan sağlığına çok tüketildiğinde zararlıdır.ablemleri de oraya buraya çekiştirmek hiç hoş değil.
    ne demek lazım bilmiyorum ama arkadaşlara haksızlık yapıyorsun colayı al bir dene tuvaletten başla bak bakalım temizleniyor mu veya bir ciğer parcasını cola şişesinin içine at bekle bakalım 12 saat sonra ne göreceksin bunlarda yetmiyorsa başka ülkelerde müslüman olmayan ülkelerde neden yasaklandığını araştır ama en önemlisi coladan kazanılan paraların hangi ül***e aktığı önemli avrupanınortasında bosnada filistinde lübnanda bebeler öldürülürken sezsiz kalanlar benden milletimden hesap soramazlar adamlar memleketi bölüp parcalara ayırmak için gün sayıyor başları kesinlikle israil ama biz hala türbanla kandırılıyoruz bizim işimiz bizim insanımızın refahı olası gerekirken yok bilmem neyin başkan yardımcısı yok israil suriye arabulucusu kuklalık kötü birşey son not içinde ne karışımlar olduğunu bilmediğiniz birşeyi içmek nekadar doğuru sizin takdirinize bırakıyorum

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri