Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny 9000 Serisi Tps Auto Yazılımları 06.03.2008

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncel kod'ları el ile gir arkadaşım.Zaten bir haftadır değişmiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellede girsek kke de atsak açmıyor kardeşim başka deneyen varsa paylaşırsa iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 7011 dcı de polsatlar 1 haftadır hala acık bılgınıze artı multıler gııttı sadece tps ve arkadasları y6ayınlarına devam edıyor ıdare eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostlar ushuava kanalında donuyor ve acmıyor baska turlu acabılen varmı ızleyen varmı acaba bılgılendırırsenız sevınırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostlar ushuava kanalında donuyor ve acmıyor baska turlu acabılen varmı ızleyen varmı acaba bılgılendırırsenız sevınırız
    şuanda sorun yok açılıyor. donuyor gibi oluyor 1-2 dk içerisinde açılıyor.ama yinede sen komple fabrika ayarlarına dön tekrar kanal listesi yükle kanal kiliti açık yap bendede açılmayan bir cihaz olmuştu dediğim işlemi yaptım ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiler hangi uyduda bilen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tüzün Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    multiler hangi uyduda bilen varmı
    multiler astra uydusundan yayına devam ediyor.hotbird uydusundan yayın yaparken astra uydusunda'da yayın yapıyordu hotbird'den yayını kaldırdılar.ama astra'da devam ediyor.astrada proğram yükleyerek seyredilemediğini söylüyorlar. başka uydularda multilerin yayını varmı bilmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    multiler astra uydusundan yayına devam ediyor.hotbird uydusundan yayın yaparken astra uydusunda'da yayın yapıyordu hotbird'den yayını kaldırdılar.ama astra'da devam ediyor.astrada proğram yükleyerek seyredilemediğini söylüyorlar. başka uydularda multilerin yayını varmı bilmiyorum.
    teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baka ildiklerime baktım uydu listelerinde hala hotbird görünüyor:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın arkadaşım emeğin için tşk...ler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri