Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: sapýklýðýn böylesi görülmedi!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sapýklýðýn böylesi görülmedi!!

SAPIKLIÐIN BÖYLESÝ GÖRÜLMEDÝ !!

Zeytinburnu'nda, Marketten Geldiðini Söyleyerek, Hediye Çeki Verme Bahanesiyle Girdiði Evdeki Ýlköðretim Öðrencisi Kýza Tecavüze Kalkýþtýðý Ýddia Edilen Sapýk, Komþularýn Yardýma Koþmasýyla Çirkin Amacýna Ulaþamadý.

Zanlý Olay Yerinden Uzaklaþmayý Baþarýrken, Küçük Kýz Ýfadesine Baþvurulmak Üzere Polis Merkezine Götürüldü.

Zeytinburnu'nda, marketten geldiðini söyleyerek, hediye çeki verme bahanesiyle girdiði evdeki ilköðretim öðrencisi kýza tecavüze kalkýþtýðý iddia edilen sapýk, komþularýn yardýma koþmasýyla çirkin amacýna ulaþamadý. Zanlý olay yerinden uzaklaþmayý baþarýrken, küçük kýz ifadesine baþvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Beþtelsiz Mahallesi 117'nci Sokak'ta saat 16.00 sýralarýnda meydana geldi. Ýlköðretim Okulu 6. sýnýf öðrencisi S.B. anne ve babasý dýþarý çýktýðý için evde yalnýz kaldý. Apartmanýn birinci katýndaki dairenin zilini çalan bir kiþi, küçük kýza marketten geldiðini söyledi. Kapýyý açan S.B'ye, "Marketten hediye çeki kazandýnýz" diyen zanlý, eve girmeyi baþardý. Daha sonra küçük kýza tecavüze kalkýþan sapýk, çýðlýklar üzerine eve gelen apartman sakinlerini görünce kaçtý. Olayý öðrenerek eve dönen küçük kýzýn ailesi sinir krizleri geçirdi. Daha sonra polis merkezine götürülen S.B. kendine tecavüz etmeye kalkýþan sapýðýn eþkalini polise verdi.

20-25 yaþlarýnda orta boylu ve üzerinde kareli gömlek ve bir bond çantasý bulunan sapýðýn yakalanmasý için polisin araþtýrmasý sürüyor.

ZEYTÝNBURNUHABER.ORG.
    den alýntý olup, paylaþým ve bilgilendirme amaçlýdýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

namussuz herif. idam insan hakký ihlali imiþ...pöhh...
    tecavüz insan hakký mý? allah kahretsin bunlarý...
    ne hale geldik yarabbim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uygula bakalým þeriat kanunlarýný bakalým olacakmý bir daha bu iþler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    uygula bakalým þeriat kanunlarýný bakalým olacakmý bir daha bu iþler
    selametle
    ooooo. o ne biçim laf kardeþ. þeriat meriat...
    irticacýmýsýn yoksa?
    þaka bir yana katýlýyorum sana...
    selametle.,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merkez biyerde asalým.aleme ibret olsun diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunun þeyini keseceksin adi köpek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý temel50 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bunun þeyini keseceksin adi köpek

yine de kýsaca idam diyelim biz þuna fazla detaya girme dostum !!
    insanlar artýk insanlýklarýnda çýkmýþ durumdalar ahlak çöküþü yaþamaktayýz ve gençlerin beyinleri o kadar güzel yaýkanmakta ki yýllardýr artýk bunun meyvelerini toplamaya baþladýlar ve eminim bu beyin yýkayanlar ahlaksýz bir toplum yetþitirenler ellerine bir avuç kýna almýþ yakýyorlardýr bazý yerlerine!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yine de kýsaca idam diyelim biz þuna fazla detaya girme dostum !!
    insanlar artýk insanlýklarýnda çýkmýþ durumdalar ahlak çöküþü yaþamaktayýz ve gençlerin beyinleri o kadar güzel yaýkanmakta ki yýllardýr artýk bunun meyvelerini toplamaya baþladýlar ve eminim bu beyin yýkayanlar ahlaksýz bir toplum yetþitirenler ellerine bir avuç kýna almýþ yakýyorlardýr bazý yerlerine!!!

malesef aynen dediðiniz bir çýkmaza girmiþ burumda gençliðimiz
    ve de geri dönüþümü çok ama çok zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn cabbari hocam Allah razý olsun doðru konuþtun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri