Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Turkcell den Özel Kampanyalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bozkurt_0618 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrıyetten ;

bunları gönderdim kampanya sınırı bitmiş

Ayrıyetten ;

ilk 50000 kişiye özel kampanyada her 250 kontor yuklemeden sonra her yöne tam 750 kontor kazanacaksınız. *123*5# den öğrenebilirsiniz
    bunu gönderdim kontorum gitti ve kabul ettiler bunda bir oyun var hem 250 kontor olan hemde kontorumun gittiği kampanya kabul ediliyor diğeri edilmiyor
    bugun 4 5 arkadaşıma yatım bu işlemi. hiç birinden kontor gitmedi. hatta -20 kontoru olan la bile yaptım. sana öyle denk gelmiş olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarın bende yukleyim bakalım neler olacak baya kontor olacak sanırım
    usta forummail yapsakmı acaba bu konuyu. bilmeyenlerde faydalansın.. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta forummail yapsakmı acaba bu konuyu. bilmeyenlerde faydalansın.. :45:
    Bende isterim bu durumları mail atıyoruz ama forumun email gönderme servisinde su an sorun var yani gondersek bile yerine ulaşmıyor zaten daha önce turkcell ile ilgili hem bu sitede hem diger gsmhaber blog ta bilgi vermiştik.Forumu takip eden kazanır:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende isterim bu durumları mail atıyoruz ama forumun email gönderme servisinde su an sorun var yani gondersek bile yerine ulaşmıyor zaten daha önce turkcell ile ilgili hem bu sitede hem diger gsmhaber blog ta bilgi vermiştik.Forumu takip eden kazanır:45:
    kesinlikle. takip eden kazanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende deniyorum,gayet güzel bi kampanya..Turkcell'in adamı galiba BasriMutaf.. turkcellden önce haberler burda oluyor..!

Evet forumda genel bir mail atma problemi var şu an aktivasyon mailleri bile yollanamıyor malesef..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkcell'in adamı galiba BasriMutaf.. turkcellden önce haberler burda oluyor..!
    Turkcellin adamı değilim ama hemen hemen herkesten önce bu bilgilere ulaştığım kesin. benim öğrenmem demek forumun öğrenmesi demek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef tum kampanyalara kişiler dolmuş malesef konuyu kapatsak iyi olur sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sagol..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben kampanyaların hepsine kayıt oldum...24 haziranda 250 kontör yükledim. bana 500+250+1000 sms gedi fakat en önemlisi her yöne 750 kontör gelmedi...
    turkcell müsteri hizmetlerini 3 kez arayışında form oluşturdular yani büğün form oluşturdular en geç 48 saat içinde cevap gelir dediler bekliyorum ...

kayıt olan arkadaşlara 750 kontörleri ne kadar süre içerisinde geldi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samuray87tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben kampanyaların hepsine kayıt oldum...24 haziranda 250 kontör yükledim. bana 500+250+1000 sms gedi fakat en önemlisi her yöne 750 kontör gelmedi...
    turkcell müsteri hizmetlerini 3 kez arayışında form oluşturdular yani büğün form oluşturdular en geç 48 saat içinde cevap gelir dediler bekliyorum ...

kayıt olan arkadaşlara 750 kontörleri ne kadar süre içerisinde geldi..
    bana hemen geldi *123*5# yaptımda 750 kontor geldini gördüm

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri