REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell den Özel Kampanyalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Turkcell den Özel Kampanyalar

SUPERSATFORUM FARKI İLE

3-17 Haziran tarihleri arasındagerçekleşecek olan 1000 SMS: Yaz Yaz Yaz Kam panyası nda,

KAYIT yazarak 2088’e

gönderip daha sonra en az 100 kontör yükleyen Turkcelliler 1000 SMS kazanacaklardır. Sadece Şebeke içi kullanım için kazanılan bu hediye smsleri 123*2# tuşlayarak öğrenebilirsiniz...

Ayrıyetten ;

KAYIT yazarak 6655 e

gönderin ilk 100 kontor yuklemenizde şebeke içi kullanacağınız 250 kontor bedava kazanın.. *123*1# tuşlayarak öğrenebilirsiniz

Ayrıyetten ;

EVET yazarak 2388 e

ilk 50000 kişiye özel kampanyada her 250 kontor yuklemeden sonra her yöne tam 750 kontor kazanacaksınız. *123*5# den öğrenebilirsiniz

Ayrıyetten ; ( YUKLE KAZAN 4 )

KAYIT yazarak 6666 ya

Gönderin, her 250 ve üzeri kontor yuklemenizde türkcellilerle tam 1 hafta kullanabileceğiniz TAM 500 kontor kazanın...*123*4# tuşlamanız yeterli

Ayrıyetten;

yeni hazır kart sahipleride 100 kontor yuklemelerinde 1000 kontor hediye kazanacaklar. bu işlemleride yaptıkları taktirde artık kontor-sms zengini olucaklar(4 Haziranda bitti)

Daha ne istiyorsunuz.

TURKCELL FOREVER
    Konu MUTAF tarafından (05-06-2008 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BASRİ hocam sms ler tum yonemi ve kullanım zamanı nedir bilgi alabilirmiyim*

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BASRİ hocam sms ler tum yonemi ve kullanım zamanı nedir bilgi alabilirmiyim*
    ustam bilgiyi sabah kaptım anca şimdi geldim. ayrıntıyı tam bilmiyorum öğrenir paylaşırım buradan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bilgiyi sabah kaptım anca şimdi geldim. ayrıntıyı tam bilmiyorum öğrenir paylaşırım buradan..
    Şu anda 1000 sms ve 250 kampanyasına katıldım birde mms bedava tabi inan 100 kontor yukluyorum konuş konuş bitmiyor 10 dk 1 kontor turkcell sahane gerisi bahane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanım zamanları ve yönlerini alsak güzel olur ama yinede paylasım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3-17 Haziran tarihleri arasındagerçekleşecek olan
    1000 SMS: Yaz Yaz Yaz Kam panyası nda,

KAYIT yazarak 2088’e

gönderip daha sonra en az 100 kontör yükleyen müşterilerimiz 1000 SMS kazanacaklardır.

Ayrıyetten ;

KAYIT yazın 6655 e

gönderin ilk 100 kontor yuklemenizde 250 kontor bedava kazanın.. ''''

Ayrıyetten ;

EVET yazın 2388 e

ilk 50000 kişiye özel kampanyada her 250 kontor yuklemeden sonra her yöne tam 750 kontor kazanacaksınız

bunları unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı niobe27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanım zamanları ve yönlerini alsak güzel olur ama yinede paylasım için teşekkürler
    fazla ayrıntıyı bilmiyorum ama acele etmekte fayda var. çünkü ilk 50000 gibi sınırlama fgelan olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haziran ayı yine çok zevkli geçecek. bedava MMS ler Bedava smsler hediye kontorler. varda var

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri