Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell den Özel Kampanyalar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAYIT yazarak 2088’e

gönderip daha sonra en az 100 kontör yükleyen Turkcelliler 1000 SMS kazanacaklardır. Sadece Şebeke içi kullanım için kazanılan bu hediye smsleri 123*2# tuşlayarak öğrenebilirsiniz...

Ayrıyetten ;

KAYIT yazarak 6655 e

gönderin ilk 100 kontor yuklemenizde şebeke içi kullanacağınız 250 kontor bedava kazanın.. *123*1# tuşlayarak öğrenebilirsiniz

bunları gönderdim kampanya sınırı bitmiş

Ayrıyetten ;

EVET yazarak 2388 e

ilk 50000 kişiye özel kampanyada her 250 kontor yuklemeden sonra her yöne tam 750 kontor kazanacaksınız. *123*5# den öğrenebilirsiniz
    bunu gönderdim kontorum gitti ve kabul ettiler bunda bir oyun var hem 250 kontor olan hemde kontorumun gittiği kampanya kabul ediliyor diğeri edilmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bozkurt_0618 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrıyetten ;

bunları gönderdim kampanya sınırı bitmiş

Ayrıyetten ;

ilk 50000 kişiye özel kampanyada her 250 kontor yuklemeden sonra her yöne tam 750 kontor kazanacaksınız. *123*5# den öğrenebilirsiniz
    bunu gönderdim kontorum gitti ve kabul ettiler bunda bir oyun var hem 250 kontor olan hemde kontorumun gittiği kampanya kabul ediliyor diğeri edilmiyor
    bugun 4 5 arkadaşıma yatım bu işlemi. hiç birinden kontor gitmedi. hatta -20 kontoru olan la bile yaptım. sana öyle denk gelmiş olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri