REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Foruma Bişiler Oldu Gene...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Foruma Bişiler Oldu Gene...

saat 01:20 den 02:20 ye kadar foruma giremedim. sayfa bulunamadı hatası verdi. diğer bilgisayardan girmeyi denedim. aynı hata ondada oldu. modem bile resetledim. başka sayfalara girdim. ve bişey dikkatimi çekti. yaklaşık 2 saat önce yazdığım bir cevap daha sonradan forumun farklı bir yerinde yazdığım cevaptan sonra yazılmış gibi görünüyoru ana sayfada yazan kişi olarakta ben görünüyordum. (SupersatForumdaki En Son Yazılan Konular Ve Mesajlar).. yani üstte görünüyordu.. ara sıra foruma giremediğim oluyor.bazen DNS ile alaklı bişiler yazan bir sayfayada yönlendiriliyorum..
    Konu MUTAF tarafından (05-06-2008 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an bende sorun yok gece girmedim ama sorunsuz giriliyore bölgesel kaynaklı olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sevgili üstadım bende aynı sorunu yaşadım...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabaha kadar sorun yaşamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdide foruma bi konuya yazmaya çalıştığımda aynen şu yazı çıktı karşıma. ; This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazen bölgesel arızalar olabiliyor. Geçen haftada bende vardı ama şimdi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıteye gırıs epey yavasladı.bu sorunun kesın bır cozumu yokmu?bu forum dıger forumlarla kıyaslanamaz.saygılar sevgıler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıteye gırıs epey yavasladı.bu sorunun kesın bır cozumu yokmu?bu forum dıger forumlarla kıyaslanamaz.saygılar sevgıler.
    Üstad herkes atv için foruma saldırdı,o yüzden geçici bi sıkıntı oluştu..Merak etmeyin atv olayı bittikten sonra online üye sayımız normale düşer ve forum rahatlar..!

Bizlerin geçici üyelere ihtiyacı olmaz bu durum forum açısından kötü oldu..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saat 16.30 a kadar giremedim şuan girdim ama çok yavaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı serefkh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saat 16.30 a kadar giremedim şuan girdim ama çok yavaş
    Şu an tüm sat forumlara ulaşım kesilmiştir.Az çok iyi açılan yine biziz atv maç yayınında şifre girince olan oldu..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri