REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Önder TURACI galatasaray da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Önder TURACI galatasaray da

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Galatasaray, Fener'den Önder'i kaptı

F.Bahçe'de yedek kaldığı için mutsuz olan Önder, "Moskova'ya gitmiyorum. G.Saray ile anlaşma sağladım. Hiçbir pürüz yok" dedi Önder Turacı, daha önce Moskova ile 3 yıllık ön protokol imzaladığı için Sarı-Kırmızılılar, Ruslar'a belli bir miktar tazminat ödemek zorunda kalacak

Önder Cimbom'da

F.Bahçe'de yedek kaldığı için mutsuz olan Önder, "Moskova'ya gitmiyorum. G.Saray ile anlaşma sağladım. Hiçbir pürüz yok" dedi Önder Turacı, daha önce Moskova ile 3 yıllık ön protokol imzaladığı için Sarı-Kırmızılılar, Ruslar'a belli bir miktar tazminat ödemek zorunda kalacak.

CİMBOM'UN İLK BOMBASI
    Galatasaray, transferde ilk bombasını patlatmak üzere. Sarı-Kırmızılı kulüp, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı ile maddi ayrıntılar da dahil her konuda anlaşma sağladı. Eski yıldızı Emre Belözoğlu'nun Newcastle United'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra Sarı-Kırmızılı taraftarlara karşı zor durumda kalan Başkan Adnan Polat ve Galatasaray Yönetimi, böylece Sarı-Lacivertli kulübe beklenen misillemeyi de yapmış oldu.

ÖNDER'İN DERDİ ZICO İLE...
    Galatasaray'a transferi konusunda ilk kez açıklama yapan Önder Turacı da Galatasaray ile anlaşma sağladığını doğruladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, "Moskova'ya gitmiyorum. Galatasaray ile anlaştım. Futbol hayatımı İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda da pürüz yok. Zico Fener'de kalırsa Galatasaray ile sözleşme imzalarım" diye konuştu.

kaynak takvım gazetesı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bombası ya olsa olsa kibrit çakması olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok öyle bi transfer adnan sezgin açıklama yaptı ilgilenmiyoruz diye...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke hiç gelmeseydi.ben galatasaraylı olarak galatasarayın iyi transfer yapacağına inanmıyorum almış olmak için kofti kofti adamlara para verip getirecekler söylenenler hep üfürme balon o balon da sonradan heryıl olduğu gibi patlıyor.
    Konu kellebekir tarafından (03-06-2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onun oynadığı yerde oynayan 2 adamımız var. Bu olsa olsa Emre yi kaptırmanın ezikliğidir. Fuzuli bir transfer ve para vermek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer gerçekse sezonun en kötü transferi.. önder turacıya ne gerek var ben anlamadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay galatasarayım vay bunun hayırlısı mayırlısı olmaz lafa bak Zico Fener'de kalırsa Galatasaray ile sözleşme imzalarım" diye konuştu.zico giderse galatasaray avcunu yalar diyor resmen ne işi var nere giderse gitsin saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önder gibi bizde ne oyuncular var bizde
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boşverin böyle oyuncuları ya bize gerçek bomba lazım, şuan tv8 de ribery döktürüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri