REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Zico ile buraya kadar.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Zico ile buraya kadar.........

Zico kararını verdi... Fenerbahçe'de Zico dönemi sona eriyor... Bir tv programında Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, katıldığı bir tv programında Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.

Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

"Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eeeee seneye iki ezeli rakip yeni hocalarla iş başı yapacak demekki haydi hayırlı olsun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanında alex ı de gotursun zıco,o alex kı semıhe gol attırabılıyor oynatıyor da,sırp dıye bılınen kezmanı oynatmadı.bu ıs sadece brezılya lılarla olmaz bunu ogrenmemız lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun ZİCO ya umarım ZİCO nun yerine ondan daha iyi bir hoca getirirler ......... benim gönlümden geçen SCOLARİ portekizle avrupada iyi işler yapıcaklar bence....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru çıkarsa haber en sevinen fenerli ben olurum herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem hayırlı hem geçmiş olsun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri