Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Mahkeme başörtüsü kararını verdi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakıyorumda buraya mesaj yazan arkadaşlar nedense AİHM'sinin geçen gün aynı doğrultuda verdiği karara karşı tek satır yazılarını görmedik. Aradan dört-beş gün geçmesine rağmen. Hatırlarsanız, orayada iki öğretmen bayan derslere türbanla giremiyoruz. Bu insan haklarına aykırı diye AİHM'sinde dava açarak Türkiyeyi şikayet etmişlerdi. Birde şu türbanla baş örtüsünü inatla niye aynı kefeye korsunuz onu anlamam. Eğer ikisini ayırt edemiyorsanız, çıkın şöyle köyleri kasabaları bir dolaşında görün baş örtüsü nasılmış Anadolu'da. Hatta bunu o kadar suistimal ediyorlar ki o malum kanallar; yaptıkları dizi ve filimlerde ninelere bile türban altı bant bağlatıyorlar. Benim görüp bildiğim bu bantları hasta, özelliklede başı çok ağrıyan kadınlarımız bağlarlardı başlarına.
    Velhasıl Anayasa Mahkemsi çok olumlu bir karar vermiştir, kim ne derse desin.
    Saygılar.
    Bizleri kimsenin yaptığı diziler veya programlar ilgilendirmez,biz bize gönderilen kitaba bağlıyız ve bağlı kalacağız..

Orada ne yazıyorsa o bizim için,teşekkurler..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu zaman gösterecek azınlığın çoğunluğu ezdiği bir ülke daha tanımıyorum
    bizim ülkemiz haricinde ama olsun zalimin zulmi varsa mazlumun inancı var
    bu karara destek verenler bir bün tarih önünde hesap vereceklerdir bu kesin
    bu olay bir kez daha göstermiştir ki yargı kurumları tamamen siyası organ
    durumuna geçtiklerinin bir kanıtıdır yani benim gibi düşünmeyen benim gibi
    giyinmeyene ben bu ülkede göz açtırmam demiştir hatta yatkilerinin sınırını
    aşıp kendisinde olmayan yanti kulanımı yaparak meclisin 411 oyla yasa yaptığı
    uygulamayı esastan iptal yoluna gitmiştir malesef yetkisi olmadığı haled neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AİHM. bizi bağlamaz dostum biz müsülman bir ül***iz velevki bağlar diyelim
    AİHM.in verdiği karar bir öğretmenin bireysel başvurusunu değerlendiriyor
    konunun çocuklarımızın okuma hakının elinden lamasıyla uzaktan yakından
    alakası yok belirtmek isterim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokrasilerde asıl unsur milli iradedir milli iradeyi red eden bir kararı ben bir
    cumhuriyet vatandaşı olarak tanımıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demokrasilerde asıl unsur milli iradedir milli iradeyi red eden bir kararı ben bir
    cumhuriyet vatandaşı olarak tanımıyorum
    sen hangi milli iradeden bahsediyorsun?ben işyerime gelen müşterilerimle anket yaptım ve hangi partiye oy verdiklerini sordum. sonuç:500 den fazla kişiden 21 kişi akp ye oy vermiş.ankarada ysk da çalınan oyları ,35 torba kömür-küçük altın-ceptlf-gıda kolisi rüşvetleri ile çalınan milli iradeyimi kastediyorsun.benim milli iradem:ne abd ne ab tam bağımsız türkiye. dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir talan ve yağma ile (özelleştirme adı altında peşkeş) ülkemiz yok edilirken hangi milli irade hangi hukuk hangi insan haklarından bahsediyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen hangi milli iradeden bahsediyorsun?ben işyerime gelen müşterilerimle anket yaptım ve hangi partiye oy verdiklerini sordum. sonuç:500 den fazla kişiden 21 kişi akp ye oy vermiş.ankarada ysk da çalınan oyları ,35 torba kömür-küçük altın-ceptlf-gıda kolisi rüşvetleri ile çalınan milli iradeyimi kastediyorsun.benim milli iradem:ne abd ne ab tam bağımsız türkiye. dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir talan ve yağma ile (özelleştirme adı altında peşkeş) ülkemiz yok edilirken hangi milli irade hangi hukuk hangi insan haklarından bahsediyorsunuz?
    olayı parti veya kişilere çevirme kardeş bu olay insanlık ayıbıdır sevmediğiniz
    bir partiylede alakalı bir durum değil ülkemizin olmasa olmazlarından dır niye
    biz şükürler olsunki müsülman bir toplumuz inancımız gereği bazı olmasa olmazımızdır ha yapmayanlarda var onlarada saygımız var ama beni inancımdan dolayı red eden bir sistemi ben hiç tanımam bilmem anlaşlıdımı
    Konu f47xfenerli tarafından (05-06-2008 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni şahsen hiçkimsenin başını örtmesi veya kıçını açması ilgilendirmiyor.türbanda zaten islami değil hristiyan rahibelerin kıyafeti diye hyp gn. bşk. din alimi ilahiyatcı ve siyasetci sn. Yaşar Nuri Öztürk birçok defa tv ekranlarından açıkladı.ancak dini istismar ederek (cahil) dindarların oyunu alan din istismarcısı partiler halkımızın gözünü ve basiretini türbanla bağlamışlar ve halkın dikkatini bu konuya çekerek devşirilmiş ab-abd-ingiliz mandacı ve işbirlikçisi olarak vatanı satmaya-telkom-tüpraş-erdemir-bankalar-sümerbank-seka-et ve balık-sek-tekel devam etmişlerdir.hiç kimse şunu düşünmüyor:müslüman vatanını satarmı? ülkemiz ekonomisi bilerek ve kasıtlı olarak düşük kur/yüksek faiz politikaları ile çökertiliyor.müslümanlık sırf başörtüsünden ibaretmiş gibi görülmemeli. bu konuda fikir beyan eden ve müslüman olduğunu iddia eden herkes Allah rızası için Bakara suresi ayet:120 ve Maide sresi Ayet:51 in türkçe meallerini okuyup birazcık düşünsün.sonrada şu soruya cevap arasın:ab-abd-ingiliz işbirlikçisi vatanı satanlar müslüman olabilirmi?bop eşbaşkanıyım (abd'nin büyük ortadoğu projesi) diyenler global siyonist sermayenin uşakları müslüman olabilirmi?dinde diyalog diyerek papanın elini eteğini öpüp kelimewi tevhitten (muhammeden Resululah) kısmını çıkaranlar ve yine hristiyan alemib yalakalık için cuma hutbelerinde (Allah indinde gerçek din islamdır) ayetinin okunmasını yasaklatanlar müslüman olabilirmi?hepinize selam ve sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anayasa mahkemesinden başka ne karar beklenirdiki ALLAHın emri hiç bir mahkemeyle iptal edilemez hadi sokaktada yasaklasınlarda görelim birkere ALLAHın kesin emri mahkemelik olması yanlış bu emir 1400 senedir kuran ve sünnette var kıyamete kadarda kuran oldukça o emirde olacak "zalimler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacak" (ayeti kerime) bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz kimseyede hakaret etmiyorum kimsede hakaret etmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba bundan önceki istanbul belediyesi başkanı Ali Müfit Gürtunanın eşi 30 yıldır örttüğü başını niye açtı?başörtüsü bizim geleneklerimizde vardır.ancak başörtüsü islamidir türban ise hristiyan rahibelerinin kıyafetidir.herkes hotbirddeki arap -fas-mısır-suriye ve hatta suudi arabistan kanallarını iyice bir seyretsin.hiç türban varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anayasa mahkemesinden başka ne karar beklenirdiki ALLAHın emri hiç bir mahkemeyle iptal edilemez hadi sokaktada yasaklasınlarda görelim birkere ALLAHın kesin emri mahkemelik olması yanlış bu emir 1400 senedir kuran ve sünnette var kıyamete kadarda kuran oldukça o emirde olacak "zalimler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacak" (ayeti kerime) bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz kimseyede hakaret etmiyorum kimsede hakaret etmesin

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri