yeni haber
İHAGiriş Saati : 18.07.2011 10:42
Güncelleme : 18.07.2011 10:47 Bursa'da kendisini sözde bir cemaatin piri olarak tanıtıp, dergaha gelenlere cennete gideceklerini vaat ederek akıl almaz cinsel sapkınlıklar yaptığı iddia edilen şüpheli hakkında toplam 341 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
Türkiye'yi şoke eden olay, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. Merkez Yıldırım ilçesinde sözde bir dergaha gelen kişilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişinin mahalle sakinleri tarafından linç edileceği yönündeki ihbar polisi harekete geçirdi. Dergah adı altındaki evi basan ekipler, içeride bulunanların ifadesini aldı. Müştekilerin kendisini pir olarak tanıtan kişiyle cennete girmelerine şahitlik edeceği için din adına oral **** yaptıklarını, ilişkiye girerek tabi olduklarını söylemesi polisin bile kanını dondurdu.
okuyunca şaşırıp kaldım...haber uzayıp gidiyor...bu kadarını kopyaladım...13 ü erkek olmak üzere toplam 19 kişiyle yapmış bu pisliği. daha fazla pislik okutmamak için kopyalamadım gerisini... bir müslümanın böyle pislikler içerisinde olması hemde dini bir ünvan adı altında yapmasına en çok başta cami cemaatleri ve biz müslümanların tepki göstermesi gerekir. bilemiyorum ne yapılsa...?(idam harici) ibretlik olması için medya bangır bangır yayın yapmalı...ama herkesi suçlayarak değil...suçluyu suçlayarak... bu tür rezillerin ipliği pazara çıkarılmalı...yahu milletide anlamak mümkün değil...zina haram olduğu halde nasıl böyle bir pisliği kabul ederler...hiçmi kafaları çalışmıyor...hemde 13 ü erkek...erkek..nasıl olur kafam almıyor...hasbünallah...
sonunda sonumuz lut kavminin (pompei) sonu gibi olacak...olması için elimizden geleni yapıyoruz...![]()
Yer imleri