REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şaka gibi...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şaka gibi...

daha dün gibi ilkokula yazıldığım günü hatırlıyorum. 1979 yılında....
    29 yıl olmuş.
    askere gittiğim günüde dün gibi hatırlıyorum. o zamanlar otogar yoktu (1993) topkapıda trakya ve anadolu garajları vardı. sadece babam gelsin dediğim için babam yolcu etmişti beni. ver elini diyarbakır...15 yıl olmuş.
    bugün forumdan bir mesaj geldi. doğum günün kutlu olsun diye. aslında ben haziranın 21 nde doğmuştum. herhalde foruma kaydolurken yanlış yazdım.
    zararı yok. ama yaşın 35 olması amma hüzünlendirdi. yavaş yavaş mı hızlı hızlı mı bilmiyorum toprağa doğru gidiyorum. allah imanlı ömürler ve ölümler nasip etsin. canım sıkıldı vesselam. paylaşayım dedim.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dostum hayat o kadar hızlı akıyor ki günlük akışında ve telaşı içinde kapılıp gidiyoruz ama birgün durup ta arkamıza baktığımızda neler için neleri boşa harcadığımızı anlıyoruz o zamanda iş işten geçmiş oluyo malesef..
    insanlarda o kadar acelecilik o kadar tahammülsüzlük almış başını gidiyor ki sanki büyük bir hızla bir yere yetişeceğiz haa doğru büyük hızla sadece ve sadece sonumuza doğru gidiyoruz ve birgün hayat bize yeter artık dostum seni istemiyorum gidebilrisin diyecek ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dostum hayat o kadar hızlı akıyor ki günlük akışında ve telaşı içinde kapılıp gidiyoruz ama birgün durup ta arkamıza baktığımızda neler için neleri boşa harcadığımızı anlıyoruz o zamanda iş işten geçmiş oluyo malesef..
    insanlarda o kadar acelecilik o kadar tahammülsüzlük almış başını gidiyor ki sanki büyük bir hızla bir yere yetişeceğiz haa doğru büyük hızla sadece ve sadece sonumuza doğru gidiyoruz ve birgün hayat bize yeter artık dostum seni istemiyorum gidebilrisin diyecek ...
    yahu alemsin umuter. belki moral bulurum diye yazdım iyice yerin dibine soktun beni. yıktın vesselam..
    (aynen dediklerin gibi dostum)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehe dost acı söyler unutma
    çocuk değilsin ki şimdi sana yalandan pembe masallar anlatayım o zaman yine inanmazsın ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takma kafana kardeşim bizde 40 devirdik ne yapalım,bu dünya
    düzeni,sıra bizde yaşamana bak ve gerekmedikçe asla arkana
    bakma yoksa hayatın daha çok zehir olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayat bir gemi, dünya bir liman.. Her limanda inende olur binen de olur!
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman[/B]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman[/B]
    yaşını saklıyorsun kemal abi...neden acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baba kemal turan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepinizin bana abi demesi lazım o zaman
    [/B]
    forumun babası ilan ediyorum seni kemal baba :45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri