Arkadaşlar sabahtan beri msn'imi açamıyorum.Ne yaptıysam açılmadı.Hep 80048823 hatası veriyor.Nedir bu.Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı acaba.
Teşekkur: 0
Arkadaşlar sabahtan beri msn'imi açamıyorum.Ne yaptıysam açılmadı.Hep 80048823 hatası veriyor.Nedir bu.Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı acaba.
MSN Messenger 7 kullanıyorsan, Araçlar menüsünde Seçeneklere ordan da Bağlantılar kategorisine geç, Gelişmiş ayarlar butonuna tıkla ve tüm seçimleri kaldır. iki kez OK e tıkla ve tekrar bağlanmayı dene.
Sifren yada email adresinin hatalı gırılmesınden dolayı kaynaklanan bır hata kodu oldugu yazıyor..
Çözüm önerilerinde;
şifreni ve email adresini kontrol et
kullandıgın firewall msn in local ağdan internet ağına açılmasını engellemiş olabilir.
internet explorer ayarlarından geçmişi temizle..
Teşekkürler ustam bir deneyeyim
Olmuyor ustam açılmıyor hep aynı hatayı veriyor.Başka bir arkadaşın adresi ile girince açılıyor kendi adresimi girince açılmıyor.Acaba silip yeniden kursam düzelirmi.
Konu kucer06 tarafından (06-06-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
birde bilgisayarın saat ve tarihini değiştir. belki yanlış girilmiş olabilir. bugunun tarihini ve saatini yaz. şimdilik aklıma gelen bu.
Modemine reset at ..Kullanıcı adın ve şifreni tekrar gir kaydet ...Kolay Gelsin..
Yok arkadaşlar kurtaramadım artık yeni bir adres almaktan başka çare kalmadı.Hepinize teşekkür ederim.
Ustam alternatif adres vermemiştim.Gizli yanıtıda veriyorum kabul etmiyor.Herhalde çalan gizli yanıtıda değiştirmiş.
Sistem Geri Yukeleme Yap..Belki Düzelir..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri