Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: bu e-mail uykularýmý kaçýrdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anayasa mahkemesinin aldýðý kararý bile eleþtirenler hukukun üstünlüðü tanýmayan ve düzeni deðiþtirme sevdasý peþinde olanlardýr ve arkasýna sýðýndýklarý sadece halkýn iradesi ne karþý çýkmak safsatasýdýr. Miletin ve devletin oluþumunu halk saðlar ama þu bir gerçektir ki Hukuk ta halkýn ve milletin düzenini saðlar yoksa herkez derebeyleri gibi kendi borusunu öttürmeye kalkar o zaman da millet olunmaz sadece ümmet olunur buda benim nacizane düþüncelerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yukarýdaki listede bir araba dolusu banka var..setelkom bu bankalar kimin bankasý diye hiç baktýnmý,inceledinmi kardeþim....adam bankasýný yabancýya iyi bir paraya satmýþsa bunun hükümetle ne alakasý var,yani ortada bir yanlýþ varsa gel hepbirlikte eleþtirelim fakat 2-3 milyar eurolara bankalar el deðiþtiriyorsa hükümet ne yapsýn,insanlarý burada yanýltmayýn.süper fm metro fm adabank telsim bunlarýn kimin olduðunu biliyorsun,aydýn doðan dýþbankýný hollandalýya 2.2 milyar euroya sattýðýnýda bilmen gerekir yoksa star tv'ye tiko para 310 milyon dolar nasýl verecekti,kara mehmet türkcell'in hisselerinin büyük bölümünü finli ve rusa sattýysa.. öküzün altýnda buzaa aramaya ne acet setelkom...satýlmazdan önce türk telekomun personel sayýsýný biliyormusun satelkom bu kurumda o dönem en fazla bankamatik memuru olduðunuda bilmen gerek,sabit ücretinde bu kurumun ürünü olduðunu..yoksa 6-7 bin kiþinin dolgun maaþýnýn asgari ücret olduðunumu sanýyorsun..allahýnýzý severseniz arkadaþlar bu tgrt'nin bu enver ören denilen bu adamýn kanalýnýn bu listeyle ne alakasý var yani iyice saçmalamýþsýnýz..liste saçma birþey fakat bu tgrt katmerli saçmalýk.. pes yani...yani hangisine dokunacaðýmý þaþýrýyorum..amacýnýz akp'yi kötülemek birilerine küçük baþarýsýs göstermekmi yaa komik oluyorsunuz...þu listeye bakýn sizde güleceksiniz.
    bunlarýn hepsi kamunun olsa neolacak,tüm partilerin seçim beyannamelerinde özelliþtirme yokmu,kendinizle çeliþkiye düþüyorsunuz..devlet küçülmeyi beceremediði için ahmedin mehmedin hans'ýn veya yorgi vasýtasýyla küçülüyor yani sülüklerden kurtuluyor.býrakýn bu sakarya edebiyatýný kardeþim millet aya bozuk tuvalet tamirine gidiyor sizler hala sefa süren ahmetin elden çýkardýðý bankasýnýn cefasýný sürüyorsunuz..sürün kardeþim sürün.
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 Sen Türk Deðilsin!

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    vay anasýna memleket elden gitti edebiyatý artýk tutmuyor arkadaslar cünkü çýkarcýlarýn musluklarý týkandý bir koyup bin alma devride bitti hadi gülegüle
    Kardeþ, sen Türk olamazsýn bu yazýyý yazdýðýna göre. Yukarýdaki mailde ülkemizde satýlanlarýn listesini çýkarmýþlar. Sen hala çýkarcýlarýn musluklarý kesildi edebiyatý yapýyorsun.
    Þimdi sana bir soru: Eðer yalancý deðilsen, ne arýyorsun Güney Amerika ülkelerinde? Ya da bu musluklardan biride sana mý baðlandýda böyle yazýyorsun?
    Sana tavsiyem eðer gerçekten oralarda isen, baþýný kaldýrda yukarýdaki Güney Amerika ülkelerine bir bak istersen he?

Yoruma gelince; kalanlarýda satmazlarsa ellerinde kalýr valla. Milleti Allah'la kandýranlarýn sayesinde kendi ülkemizde maraba da olduk. Yakýþýrda hani!!!!
    Selam marabalar, hal-k.eyfiniz nasýl, iyi mi? Ýyidir, iyidir. Ýyi olmasa bu iþbirlikçi zümreye oy vermezdiniz sayýn yüzde 47'ler. Þimdi sokakta kimle karþýlaþsam kimse oy vermemiþ bu BOB eþbaþkanlýðýndaki zümreye. Kendimden þüphelenir oldum valla! Acaba ben mi verdim diye?:49:
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (07-06-2008 Saat 02:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    vay anasýna memleket elden gitti edebiyatý artýk tutmuyor arkadaslar cünkü çýkarcýlarýn musluklarý týkandý bir koyup bin alma devride bitti hadi gülegüle
    sanýrým bu arkadaþta özelleþtirilmiþ....
    yazýk çok yazýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkanbash Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    býrakýn yaa seçimlerden önce forumlarýn çoðunda biz bunlarý haykýrýrken millet akp diye bir yerlerini yýrtýyordu nolduda herkes milliyetçikesildi akp ye atanlar düþünsün hala içimzide akp yi öven varmý beylerrrrrrrrrrr
    biraz sert ama en iyi yaklaþýmý bence sen yapmýþsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

satýyor satýyor satýyorlar ama hipnozdaki taraftarlarý hala kendilerini kurtaracak yol bulma cabasýnda arkadaþlar birçoðumuz aile reisi gelir gider hespý yapabilen insanlarýz yapýn basit bir hesap evin 2imiþ 40 çýkmýþ satacak fazla birþey yok kredi kartlarý dolu ama erkeklikten ödün vermemek için kadýrgalý aðýzýyla konuþmaya devam ne yaparsýnýz söylemeye dilim varmýyor baþýmýza geleçek o kendi coçuklarýný zengin edenler milletin coçuklarýna niye birþey veremiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

satmadýklarý yer kalmýþmý acaba .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kardeþ, sen Türk olamazsýn bu yazýyý yazdýðýna göre. Yukarýdaki mailde ülkemizde satýlanlarýn listesini çýkarmýþlar. Sen hala çýkarcýlarýn musluklarý kesildi edebiyatý yapýyorsun.
    Þimdi sana bir soru: Eðer yalancý deðilsen, ne arýyorsun Güney Amerika ülkelerinde? Ya da bu musluklardan biride sana mý baðlandýda böyle yazýyorsun?
    Sana tavsiyem eðer gerçekten oralarda isen, baþýný kaldýrda yukarýdaki Güney Amerika ülkelerine bir bak istersen he?

Yoruma gelince; kalanlarýda satmazlarsa ellerinde kalýr valla. Milleti Allah'la kandýranlarýn sayesinde kendi ülkemizde maraba da olduk. Yakýþýrda hani!!!!
    Selam marabalar, hal-k.eyfiniz nasýl, iyi mi? Ýyidir, iyidir. Ýyi olmasa bu iþbirlikçi zümreye oy vermezdiniz sayýn yüzde 47'ler. Þimdi sokakta kimle karþýlaþsam kimse oy vermemiþ bu BOB eþbaþkanlýðýndaki zümreye. Kendimden þüphelenir oldum valla! Acaba ben mi verdim diye?:49:
    Saygýlar.
    emmi sen yine sabýrlýsýn iyi valla tebrikler,
    ben daha farklý yazarým ama neyse sana aynen katýlýyorum.saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yukarýda yazanlarýn cogu özel devletin degil.yani özel sahýþlar yabancýya satýyor...ayrýca telekomun felan iþletmesini sattý komple satmadý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bütün ülkeler deðiþ tokuþ yapýyor gibi

mesala ýrak'ýn tüm mallarý türkiyeden

içitikleri su bile türkiyeden

mesala dünya türkçe öðreniyo

bi bunlarý düþünün !

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri