Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunnylerde polsat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pusan arkadaşıma katılıyorum, severim kaon tabanlı cihazları en iyisi alacaksın bir triple dragon keyfine bakacaksın tam profesyonel işi... işin ilginç yanı bir yetkili de çıkıp bir cevap vermiyor. yazılım çıkacak mı? çıkmayacak mı? polsat felan hikaye ama yazılım desteği çok önemli bugün polsatı vermez yarın cyrayı vermez başka gün d+yı vermez bu böyle uzar gider... yazık çok yazık üzerimizden para kazananlar artık paralarına kıymaz olmuşlar resmen ihanet yazıklar olsun bir getirtemediler yazılımı ülkemize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar daha yazılımlar iyi çalışmamaktadır sunny iyi bir cihaz olmasaydı yazılımlar hemen cıkarırdı dikkat edin fazla satılmayan cihazlar yazılımları iyice test etmeden cıkarılıyor bir gün sonra posatlar gitti diyorlar sunny bunu yapmak istemiyor cıkaracağı yazılım biraz kalıcı olsunki adına lekeler atılmasın biraz sabırlı olalım mutlaka cıkar ben sahsım olarak sunny yazılım cıkaran arkadaşlara güveniyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence koreden gelen yazılımı bekliiyorlar bu aradada millete test ediyoruz test ettik arızalı uğraşıyoruz diye oyalıyorlar. çünkü yazılım çıkar çıkmaz bütün forumlara gidiyor. sadece bizim yaptığımız editleme onun haricinde bir şey yok şifreleri yeniden girip sunny yeni yazılım diye piyasaya sürüyorlar. yoksa bütün forumlardaki ustalar yazılım yapsalardı bir iki günlük işi vardı. keyleri editle o kadar. CW,****,conax ve diğer menüler bir arada biryazılım yapılırdı. ama maalesef sizde yok şu ne oldu diye sormayın çünkü ustaların o kadarına kudretleri yok. diğer receiver ların yazılımına *** girip biraz editledikten sonra polsatları açıyor ama kaon tabanlılar için bu olmuyor. sizden tek ricam. site site dolaşıp yazılım aramayın hiç değilse internet paranız gitmesin. zaten geldimi bütün forumlar yazılımları koyuyorlar. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon tabanlı cihazlara lafımız yok amam yazılım işklerini koreli arkadaşlardan başka yapan yok sadece yapılmış yazılımlara edit yapabiliyor bizim ustalarımız hem candan45 arkadaş polsatların gitme sebebi *** degişikligi yazılımlardan degil millet paşa paşa seyrediyor şuan beklemekten başka şansımız yok hergeze saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne bicim is arkadas. yani korelilerden bahsediyosun yani diğer markların korelileri ellerini daha çabuk mu tuttular. yapmayin gozunuzu seviyim. buna paraya doymak derler. kınıyorum. piyasıyı vurdular sonra... sonrası YOK!..Saygılar...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha ne kadar aylar mı gececek, cıkartmasın kardesim. bunlarda herkesin beyinlerdeki hesabına yazılacaktır. tekrar KINIYORUM. Saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

affedin biraz taksit taksit oluyor ama. sorun bir değil sadece polsat yok değil, yeni açılan iki tane daha kanal var bunlar da neyin nesi. tamam polsat editlenmesi gerekiyo ya diğerleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 1 mb 7010 dci (10.41.65)

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım o yazılım depoda var bakabilirsin polsat yoktur yazıyor...

Sayın Eraslan.

bizim cihazın yazılımı hakkında bir öneriniz var mI? TPS ve Euro Sport ları seyredemiyorum.

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vive lalgerie

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tazılım 109 ile yüklensin demişsiniz ama verilen bin uzantılı 109 görmüyon ne yapılabilinir yoksa ben yanlışmı yapıyorum teşekkürler

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri