REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Firefox 3 RC2-Türkçe

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Firefox 3 RC2-Türkçe

İnternette tarayıcı depremi

Tilki hayranları PC başına: Mozilla Firefox'un merakla beklenen 3. sürümü RC seviyesine geçti

Popüler tarayıcı Mozilla Firefox beta sürecinden çıkıp RC (Release Candidate) seviyesine geçiş yaptı. Şu an itibariyle RC1 sürümü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sunuldu.

Bu sürümde güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı gibi konularda düzeltmeler ve geliştirmeler yapılmış. Ayrıca geliştiriciler için daha güçlü bir platform oluşturulmuş.

One-click site info özelliği sayesinde gezindiğiniz site hakkında detaylı bilgi edinebiliyorsunuz. Firefox güvenlik olmayan bir web sitesine girdiğinizde sizi uyarıp siteyi engelliyor. Eklenti güncellemeleri artık daha güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Ayrıca Firefox anti-virüs yazılımınıza entegre olup, indirdiğiniz çalıştırılabilir dosyaları (.exe gibi) tarayacak. Bunun dışında Vista'nın Ebeveyn Denetimleri artık tam anlamıyla destekleniyor.

İster verdiğimiz linkten doğrudan kurulum dosyasını indirin, ister otomatik güncelleme özelliği üzerinden yükseltme yapın.

Download: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım ben kurdum.Yanlız ikide bir çöküyor.Yeniden açtığınızda oturumu kurtarmak istiyormusunuz diye soruyor.Özellikle haber okurken ve resimden resime veya haberden habere geçerken firefox çökmüştür diye mesaj geliyor ve oturum kapanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım ben kurdum.Yanlız ikide bir çöküyor.Yeniden açtığınızda oturumu kurtarmak istiyormusunuz diye soruyor.Özellikle haber okurken ve resimden resime veya haberden habere geçerken firefox çökmüştür diye mesaj geliyor ve oturum kapanıyor.
    bende indirip kurdum şu anda bu bağlantıyı firefox ile yapıyorum hiçbir sorun çıkmadı.hangi ülke ve sistemden indirdiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun ilk kurduğumda bende de vardı. programı kaldırıp download.com üzerinden kurduktan sonra sorunla karşılaşmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayran kardeş, hangi dilde sorunsuz kullanıyorsan bizde onu indirp yükleyelim lo. Türkçede sorunlu mu arkadaşlar?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Firefox 3 RC2

Dosya Boyutu : 7 MB (Windows)
    Dosya Adı :Firefox Setup 3.0 RC 2
    Lisans : Ücretsiz (Freeware)
    Dil :Türkçe

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (07-06-2008 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oldusman usta; az önce programı indirip kurdum. Ve formumuzdan bir dosya indirdim ama açmadı. Dosyayı açmak için tıkladığımda beni upland sayfasın yönlendirdi. Programı kaldırıp IE7 ile dosyayı tekrar indirdim. Bu sefer istediğim dosyayı aldım. Yani indirilen dosyayı gösteceğine, upland sayfasını gösteriyor. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oldusman usta; az önce programı indirip kurdum. Ve formumuzdan bir dosya indirdim ama açmadı. Dosyayı açmak için tıkladığımda beni upland sayfasın yönlendirdi. Programı kaldırıp IE7 ile dosyayı tekrar indirdim. Bu sefer istediğim dosyayı aldım. Yani indirilen dosyayı gösteceğine, upland sayfasını gösteriyor. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Benim verdiğim linktemi sorun ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Esas site linkini ekledim bende indirdim ama sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni FIREFOX güvenlik sistemi eklenmiş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri