Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Thor Yazilimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni k£y'ler bunlar

12B32CB730D22A2B ;DigiTV
    216C0480E3C7C847 ;DigiTV
    Ustam bu ***ler gün aşırı mı değişiyor bir de bu ***leri nagravision kısmına mı gireceğiz nagraya gireceksek ekle dediğimde bu *** değerlerinden başka cass ıd gibi başka 2 ve ya 3 tane daha değer istiyor oralara ne yazacağız yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi cihazada gireceksin.Digitv'nin k£y'leri nagravizyon'da 2111 satırına girilir.Gold masterde nagra 2'ye gireceksin.K£y'ler her gün değişmez ama neden bu sefer öyle oldu bende anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi cihazada gireceksin.Digitv'nin k£y'leri nagravizyon'da 2111 satırına girilir.Gold masterde nagra 2'ye gireceksin.K£y'ler her gün değişmez ama neden bu sefer öyle oldu bende anlamadım.
    Usta benim cihaz 2000 cx super plus bunu ben nereye gireceğim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nagravizyona gel 2111 satırını bul oraya gireceksin.Zaten 2111 satırı vardır eklemeyeceksin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nagravizyona gel 2111 satırını bul oraya gireceksin.Zaten 2111 satırı vardır eklemeyeceksin.
    Tamam ustam deneyeyim teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar thor uydusundakı yayınlar gıttı nat geo wıld dahıl cıhaz *** guncellemıyor ve bılgı alamıyor dıyor cıhazım nextye2000cıs super plus yardımcı olursanız cok sevınırım tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yukarıda verilen k£y'leri el ile gir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yukarıda verilen k£y'leri el ile gir
    çok özur dılerım ama elle nasıl gırılıyo bılmıyorum daha once hep flsh bellek ıle yaptım acıklarsan cok sevınırım tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazında son yazılım varsa menüye bas yan oklarla emu yazan yeri bul ve ok£yle açılan k£y sayfasında en alttaki mavi tuşa basarak nagravizyonu bul buradaki 2111 satırına güncel k£y'leri gir.Rakamları rakam tuşlarından harfleri yeşil tuştan yazacaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullukcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2000 cıs super plusta 09 ve 19 satırına yeni ***i 08 ve 18 satırınada eski ***i yazın tamamen açık
    08: 8E EE 59 84 89 6B 02 D2
    18: EC F4 32 DB 2C 53 A1 A9
    09: 66 85 18 83 D0 4B D5 FE
    19: AF 98 A4 64 75 FC 7E 27 DIGI TV tamamen açık next 2000 serisi
    dostum bu işlemı nasıl yapıcaz bıraz acıklarmısın daha once elle hıc gırmedım cok saol

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri