Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İstanbulda Deprem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İstanbulda Deprem

İstanbul, hafif şiddetli bir depremle sallandı. Merkez üssü Kemerburgaz-Eyüp olarak açıklanan depremin aletsel büyüklüğünün 3.3 olarak ölçüldüğü kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da merkez üssü Kemerburgaz-Eyüp olan bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 01.57'de yaşanan depremin aletsel büyüklüğü 3.3 olarak ölçüldü.

Yerkabuğunun 5.5 kilometre derinliğinde oluşan depremin merkez üssüne yakın semtlerde oturan vatandaşlar, sarsıntıyı yoğun bir şekilde hissettiklerini belirterek, çok korktuklarını ifade etti.

Aynı saatlerde atinadada deprem olmuş.. ;

Atina'da 3.7'lik deprem

A.AYunanistan'da, merkez üssü başkent Atina'nın 15 kilometre kuzeyi olan, Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde bir yer sarsıntısı kaydedildiği bildirildi.

Atina Yerbilimleri Enstitüsü, saat 02.00 sularında meydana gelen depremin, başkentin yanı sıra Pire kentinin de içinde yer aldığı Atika bölgesinde hissedildiğini duyurdu.

Enstitü, sarsıntının can ve mal kaybına yol açmadığını da kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gece bilgisayar format atıyordum. tam 1.57 de hissettim ama çok sallanmadı. msnden bir arkadaşıma yazdım hissettinmi diye? Bana kafanmı iyi dedi. meyerse gercektende olmuş.

bu arada aynı saate denk gelen 2 depremde enlem olarak aynı çizgi üzerinde. yanlış mantık yürütüyor olabilirim ama fayın bir ucu atina diğer ucu istanbul..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyur mutaf kardesım:

Atina'da 3.7'lik deprem

A.AYunanistan'da, merkez üssü başkent Atina'nın 15 kilometre kuzeyi olan, Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde bir yer sarsıntısı kaydedildiği bildirildi.

Atina Yerbilimleri Enstitüsü, saat 02.00 sularında meydana gelen depremin, başkentin yanı sıra Pire kentinin de içinde yer aldığı Atika bölgesinde hissedildiğini duyurdu.

Enstitü, sarsıntının can ve mal kaybına yol açmadığını da kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet. ilk msjda ekledim bu haberi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal d de ızledım uzman denız altı ıle marmaranın derınlıklerıne ınmıs cektıgı fotolarda ıse resmen denızın altı catlak ve gaz fokurduyor.allah verekı o fay orada catlamıs.saygılar.herseyı allah bılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal d de ızledım uzman denız altı ıle marmaranın derınlıklerıne ınmıs cektıgı fotolarda ıse resmen denızın altı catlak ve gaz fokurduyor.allah verekı o fay orada catlamıs.saygılar.herseyı allah bılır.
    evet KanalD ve starda verdiler o görüntüleri. umarım olası deprem sadığımız kadar büyük olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah korusun ama burnumuzdan çıkacaktır zalimlerin zulmi mazlumlarıda götürür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun arkadaşlar dikkatli olun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kemerburgaz-eyüp çok yakın olduğundan bir çok arkadaşım hissetmiş. çok ciddi bir sarsıntı değildi. ama yinede baya hissedildi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle ufak ufak olması iyidir. Gerilimin bir kısmı boşalıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri