Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: YUMATU Q ATV BİSS GİRME (resimli)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaw 1 Saat Kaldi Yardim Edİn Dİozzzzzzzzzzzzzzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 100 de 100 denediğim hemde 5 adet cihazda yaptığım işlem biss bölümüne giriniz eğer biss gorunmuyor ise son güncel yazılımı yükleyin son güncel ***leri yükleyin yinede açılmaz ise biss bölümüne girdikten sonra 1 satıra veya 7.ci satıra aynen vermiş olduğum gibi bu şekilde giriniz
    2600 000001 12002 ***8 100000000000000 olarak giriniz 100/100 okk denenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SAYGIN008 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaw 1 Saat Kaldi Yardim Edİn Dİozzzzzzzzzzzzzzzz
    bu sayfanın 1 mesajında yazıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar forumdaki dosyayı at çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ***leri girenden sonra cihazı atv nin üzerinde kumandadan kapatıp açın o*** ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes denedim olmuyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sifreleri denedim olmuyorrr....acil yardimm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu ıq atv ui çözdümmmmmm

arkadaşlar en sonunda çözüldü

şifreli atv üzerindeyken 9339 basıyoruz.sırasıyla *** edit bıss bölümüne giriyoruz kumandadan yeşil düğmeye basıp 2600 012002 100000 10 00 00 00...... yazıyoruz cihazı kapatıp açın şifre ilk çözmeyi yaparken cihaz bende 10 dk bekledi sabırlı olun şifre çözülüyor
    yalnız diğer kanallar geçiş yapıp tekrar atv ye döndüğünüzde cihazı kapatıp açın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SAYGIN008 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyler BİŞey Sorcam Ben Bİlgİsayardan Bunu Televİzyona Nasil Atcam Allahini Sewen Yardim Etsİn Yaw DÜn Macta Kacti Ark İzledİm Ewİmde İzlemeq İstİyom LÜtfen Yardim Edİn Yaa
    Öncelikle pc ile cihazın arsında bağlantıyı sağlıyacak rs232 kablosu alman lazım daha sonra aşağıdaki linkini verdiğim yükleme loederini kullanarak

yükleme loederi linki
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

aşağıdaki linktede güncel yazılım linki

yazılımı attıktan sonra aynı yükleme loederi ile aşağıdaki linktende güncel *** dosyasını yükle , hepsi bukadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .. biss bölümüne girdikten sonra 1 satıra veya 7.ci satıra aynen vermiş olduğum gibi bu şekilde giriniz
    2600 000001 12002 ***8 100000000000000 olarak giriniz 100/100 okk denenmiştir
    teşekkür ederim.
    Diğerleri yontemler calısmadı ama bu calıstı arkadasın anlattıgını yaptıktan sonra cıhazı kapatıp actıgınzda dırek acılmıs oluyor.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri