Teþekkur Teþekkur:  0
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: KOCAELÝ Haberlerý

  1. #21

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Anlaþma yoksa Eczane kapalý

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 552.
    Saðlýk sektöründe sistemin iþlemesi, sosyal güvenlik kapsamýndaki insanlarýn ilaçlarýný temin edebilmesi açýsýndan bugün kritik bir gün. Eðer dün gece yarýsýna kadar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Müdürlüðü ile Türk Eczacýlar Birliði arasýnda yeni sözleþme imzalanamamýþsa, bugün nöbetçi olanlar dýþýnda eczaneler açýlmayacak.


    ÝLAÇ PARAYLA ALINACAK


    AKP Hükümetinin saðlýk ve sosyal güvenlik alanýndaki en büyük reformu, sosyal güvenlik kapsamýndaki hastalarýn, ilaçlarýný eczanelerden alabilmeleriydi. Ancak eczacýlar, yeni dönem sözleþmesi için hükümetin önüne yeni þartlar koydular. Eðer bunlar kabul edilmez de yeni protokol imzalanmazsa, bugünden itibaren herkes ilacýný para ödeyip alacak. Sigortalýlar daha sonra ilaç bedelini SGK’den almak için kuyruklara girecekler.


    ECZANELER ZOR DURUMDA


    Dün konuyla ilgili basýn toplantýsý yapan Kocaeli Eczacý Odasý Baþkaný Sinan Usta, mevcut protokolün eczacýlara büyük yük getirdiðini, eczanelerin üçte birinin kapanma noktasýna geldiðini söyledi.Usta, eðer dün gece son anda anlaþma olmamýþsa, bugün ilimizde de eczanelerin kapalý olacaðýný açýkladý.

  2. #22

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Aras: “Bunlar kelek karpuz”

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 434.
    Saadet Partisi Ýl Baþkaný Mehmet Aras zaman zaman düzenlediði, ilginç kareografiler ve söylemlerle renklendirdiði basýn toplantýlarýnýn birini daha dün gerçekleþtirdi. Mehmet Aras dünkü basýn toplantýsýnda AKP Hükümetini eleþtirirken, halkýn yaþamýný etkileyecek yeni zamlarý ön plana çýkarttý.
    Parti binasýnda basýn toplantýsý için bir kez daha adeta tiyatro sahnesi kurulmuþ, dekor hazýrlanmýþtý.


    AKP KELEK KARPUZ GÝBÝ


    Saadet Partisi Ýl Baþkaný Aras konuþmasýna baþlarken, AKP’yi “Kelek karpuza” benzetti. Aras þunlarý söyledi:
    “- Enerji ve akaryakýt zamlarýnda dünya rekoru kýrdýk. Elektrik fiyatlarýna yüzde 22 zam gelirken, iþçi memura, emekliye yüzde 2 zam yapýldý. Bu þartlarda, aydýnlatmada gaz lambasýna, ulaþýmda at arabasýna dönmek gerekecek. AKP iktidara geldiðinde benzin ve mazotun litre fiyatý 1 Dolar düzeyindeydi. Þimdi 3 Dolarý aþarak, dünya rekoru kýrdý. 1 Temmuz’dan itibaren uygulanacak yüzde 22’lik elektrik zammý ile, yeni bir dünya rekoru kýracaðýz. Aslýnda özel vergilerle bu zammýn oraný yüzde 40’ý buluyor. Ülkemizde 77 kalem ihtiyaç malzemesinde zam oranlarý yüzde 100’ü geçmiþtir. Dolar 1.80 YTL iken 1 depo benzin 50 YTL tutuyordu. Þimdi dolar 1.20 YTL. Ama bir depo benzin için 150 YTL ödemek gerekiyor. Ben buradan tarladaki çiftçiye, fabrikadaki iþçiye, dairedeki memura, baþýndaki amire, camideki hacýya, ezan okuyan hocaya, dergahtaki veliye, sokaktaki deliye sesleniyorum. Tek çare Saadet Partisi, Milli görüþtür. AKP kelek karpuz gibi. Dýþý yeþil ama, içi kýrmýzý deðil. Bunlar Milli Görüþ göçlerini çýkarttýlar ve kelek karpuz gibi oldular. Asýllarý bizdedir.”

  3. #23

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Iþýk’tan ziyaretler

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 397.
    AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Iþýk, dün Ýl Baþkan Yardýmcýsý Ýrfan Seymenbaþý ve Merkez Ýlçe Baþkaný Hüseyin Yusuf ile birlikte bürokrat ziyaretleri yaptý.

    ÖNCE ÝZMÝT KAYMAKAMI


    Fikri Iþýk, Ýrfan Seymenbaþý ve Hüseyin Yusuf, dün sabah ilk ziyareti, Ýzmit Kaymakamlýðý görevine baþlayan Sabit Kaya’ya yaptýlar. Iþýk, Ýzmit adýnýn kurulmasýnýn ve Ýzmit Kaymakamlýðý kurulmasýnýn önemli olduðunu söyledi, “Geçiþ sürecinde belki bazý zorluklar yaþanýyor. Ama çok yakýnda bunlar birer aný olarak kalacak. Ýlimizdeki yeni kaymakamlýklar konusunda bina sýkýntýsý yok” dedi.
    Ýstanbul Eminönü Kaymakamlýðý’ndan Ýzmit Kurucu Kaymakamlýðýna atanan Sabit Kaya, kendilerine tahsis edilen Bekirpaþa Belediyesi binasýnýn gayet güzel olduðunu söyledi, “Burada her þeyimiz var. Belki biraz zamana ihtiyacýmýz olacak” dedi. Sabit Kaya þu bilgileri verdi:
    “- Nüfus müdürlüðü, Mal müdürlüðü’nün alt yapýlarý hazýrlanýyor. Yakýnda taþýnacaklar. 1nci ve 2nci tapu, Kaymakamlýk binasýnda hizmet verecek. Milli Eðitim Müdürlüðü, Eðitim Araçlarý’nýn 4 katlý binasýný kullanacak. Emniyet için Mevlana Kültür Merkezi’nde ayrýlan yer, þimdilik yetersiz. Diðer müdürlükler için de yer hazýrlanýyor. “


    SEKA DEVLET HASTANESÝ


    Kocaeli Milletvekili Fikri Iþýk ile, Ýrfan Seymenbaþý ve Hüseyin Yusuf’un dünkü ikinci duraðý Seka Devlet Hastanesi oldu. Diyarbakýr’dan ilimize atanan Seka Devlet Hastanesi Baþhekimi Fetin Rüþtü Yýldýz’ý ziyaret eden Fikri Iþýk, “Diyarbakýr’daki baþarýlarýnýzý biliyoruz. Burada da baþarýlý olacaðýnýzdan eminiz” dedi. Baþhekim Yýldýz da, ekip halinde baþarý için çok çalýþacaklarýný söyledi. Baþhekim Dr. Fetin Rüþtü Yýldýz þöyle konuþtu:
    “- Göreve baþlamamdan buyana geçen iki aylýk süre içinde olumlu izlenimler aldým. Hizmet üretmek konusunda hiçbir bahanemiz olamaz. Göreceksiniz, hastanemiz her gün, bir önceki günden daha iyi olacaktýr. Hastanemizde koðuþ sistemi tamamen kalkýyor. Ýçinde bulunduðumuz binada da tadilat yapýlacak, tek ve iki kiþilik hasta odalarý kurulacak. Otoparkýn bulunduðu yere poliklinik binasý için proje hazýrlanýyor. Semt polikliniðinde 15 ünitelik diþ servisi kuruluyor. Hastanemizde günde 3 bin hastaya hizmet veriliyor. 65 uzman hekim görev yapýyor. Doktor sayýsýnýn 85–90 olmasý halinde çok daha verimli hizmet yapýlabilir. “
    Iþýk, ilimiz için 50 doktor kadrosunun açýldýðýný, 24 uzman hekimin geldiðini söyledi, “Kandýra’ya yeni Devlet Hastanesi yapýmý 2009 programýna alýndý. Derince Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi olacak. Cephanelik alanýndaki 200 dönümlük alanda da Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi yapýlacak. Saðlýkta fiziki anlamda Kocaeli çok iyi durumda. Tek eksiðimiz doktor açýðýdýr” dedi.


    SGS MÜDÜRÜNÜ ZÝYARET


    Iþýk, Yusuf ve Seymenbaþý, Seka Devlet Hastanesi’nden sonra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGS) Ýl Müdürlüðü’nü ziyaret etti. Kuruçeþme’deki binaya girmeden önce bina çevresindeki vatandaþlarla sohbet eden Iþýk, SGS Ýl Müdürü Muharrem Akbaþ’tan bilgi aldý. Akbaþ, Türkiye’de en hýzlý emekli maaþý baðlayan müdürlük olduklarýný söyledi, “Gebze dahil, 457 personel ile hizmet veriyoruz. Nüfusu yoðun bölgelerde hizmetleri rahatlatmak için alt müdürlükler kuracaðýz.” dedi. Akbaþ, Saðlýk Ýþleri’nde 15 milyon reçetenin biriktiðini, depo sýkýntýlarýnýn bulunduðunu da söyledi.
    Fikri Iþýk, Ýrfan Seymenbaþý ve Hüseyin Yusuf, daha sonra Kocaeli Defterdarý Süleyman Dal, Vergi Dairesi Baþkaný Yasef Pehlivan’ý ziyaret ettiler, Fethiye Caddesi ve Ýstiklal caddesi’nde vatandaþlarla görüþtüler. Iþýk’ý gören pek çok esnaf, iþlerin kötülüðünden, ekonominin belirsizliðinden yakýndý.

  4. #24

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Denizcilik ve Kabotaj Bayramý

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 658.
    Bugün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramý. Ýzmit’teki kutlama töreni, saat 10.00’da Valilik bahçesinde baþlayacak. Tören alanýnda saygý duruþu, çelenklerin konulmasýnýn ardýndan, Donanma Komutanlýðý temsilcisi, günün anlam ve önemini belirten bir konuþma yapacak.


    DENÝZDE TÖREN


    Denizcilik ve Kabotaj Bayramý nedeniyle ilimizde büyük tören Gölcük’te düzenleniyor. Saat 09.30’da Gölcük Anýtpark’ta resmi tören var. Bugün 14.00-16.00 saatleri arasýnda Gayret Müze Gemisi, Hýzýrreis Müze Gemisi ve Donanma Komutanlýðý Harp Silah ve Araçlarý Müzesi, sivil halk tarafýndan ücretsiz gezilebilecek. Bugün 15.00-16.00 saatleri arasýnda ise, balýkçý teknelerinin de katýlýmýyla Kavaklý-Deðirmendere arasýnda denizden geçit töreni gerçekleþtirilecek.

  5. #25

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Tim, 3 can kurtardý

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 758.
    Kocaeli Büyükþehir Belediyesi tarafýndan Kandýra sahillerindeki boðulma olaylarýna karþý kurulan Hayat Kurtarma Timi, bu hafta sonunda üç kiþiyi boðulmaktan kurtardý. Timin varlýðý sayesinde acý olaylarýn önüne bir kez daha geçirilirken, vatandaþlar da Büyükþehir Belediyesi’ne söz konusu hayat hizmeti için teþekkür etti.
    Hafta sonunda havanýn oldukça sýcak olmasý nedeniyle vatandaþlar adeta Kandýra sahillerine akýn etti. Hayat Kurtarma Timi, yaklaþýk 70 kiþilik bir ekiple Kandýra’nýn Baðýrganlý, Cebeci, Seyrek ve Kumcaðýz sahillerini abluka altýna aldý. Karadan gözetleme kuleleri, denizden ise zodiaklarla görev yapan ekipler sayesinde herhangi üzücü bir olaya rastlanmadý. Cebeci sahilinde denize giren üç vatandaþ da ekiplerin dikkati sayesinde boðulmaktan son anda kurtarýldý. Hayata yeniden dönen vatandaþlar ve aileleri ise Büyükþehir Belediyesi’nin Hayata Kurtarma Timi’ne teþekkür etti.
    Öte yandan Kandýra Sahillerinde görev yapan Hayat Kurtarma Timi’ni hafta sonunda Kocaeli Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Dr. Mustafa Çöpoðlu ziyaret etti. Hayat Kurtarma Timi’nin son derece önemli ve insani bir görev yaptýðýný söyleyen Dr. Çöpoðlu, “Hayat Kurtarma Timi üç yýldýr bu sahillerden alýþýlan acýlarýn

  6. #26

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Karamürsel’de þenlik baþlýyor

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 559.
    Karamürsel’in düþman iþgalinden kurtuluþunun 87 nci yýldönümü kutlama þenlikleri hazýrlýklarý tamamlandý.
    Bu yýl yoðun programla daha görkemli kutlanacak olan Kurtuluþ þenlikleri bugün baþlayacak ve 13 Temmuz Pazar gecesine kadar sürecek.
    Bu yýl 13 gün boyunca dolu dolu kutlanacak þenliklerde Plaj Voleybolu, su sporlarý yarýþmalarý, masa tenisi turnuvasý ve Uluslararasý Halk oyunlarý gösterilerinin yaný sýra ünlü sanatçýlarýn katýlacaðý halk konserleri düzenlendi.
    4 gün boyunca ünlü sanatçýlarýn konserlerinin yer alacaðý þenliklerde bugün Kutsi, yarýn Ýsmail YK, 3 Temmuz Salý günü ayný zamanda Karamürselli olan Ahmet Özhan, 4 Temmuz Cuma günü de Ebru Gündeþ konser verecekler.
    Karamürsel Belediyesi, bu yýl sünnet þöleni düzenledi. Sünnet olacak çocuklarýn kýyafetleri dahil bütün masraflarýnýn Karamürsel Belediyesi tarafýndan karþýlanacaðý Sünnet Þöleni 5 Temmuz Cumartesi günü Karamürsel Kültür Merkezinde yapýlacak.
    Karamürsel Belediye Baþkaný Ýsmail Yýldýrým, her yýl büyük coþkuyla ve çeþitli etkinliklerle kutlanan, kurtuluþ þenliklerinin bu yýl 1 – 13 Temmuz tarihleri arasýnda yapýlacaðýný belirterek kurtuluþ þenliklerine tüm Kocaeli halkýný Karamürsel’e beklediklerini söyledi.


    4 TEMMUZ ÞENLÝKLERÝ PROGRAMI


    1 TEMMUZ SALI:
    09.30 – Kabotaj Bayramý (Atatürk Anýtý Çelenk Sunumu)
    11.00 – Oyun Gruplarý (Ýlhan Çýnar Alaný)
    12.00 – Masa Tenisi Turnuvasý (Kültür Sitesi Spor Salonu)
    12.30 – Kurs Sergi Açýlýþý (Kültür Merkezi)
    14.00 – Su Sporlarý Yarýþmalarý (Marina alaný)
    19.30 – Özel Ailem Rehabilitasyon merkezi Gösterileri (Ýlhan Çýnar Alaný)
    21.00 – Halk Konseri ( Kutsi) (Ýlhan Çýnar Alaný)

    2 TEMMUZ ÇARÞAMBA:
    11.00 – Oyun Gruplarý (Ýlhan Çýnar Alaný)
    12.00 – Masa Tenisi Turnuvasý (Kültür Sitesi Spor Salonu)
    15.00 – Plaj Voleybolu (Ýlhan Çýnar Alaný)
    19.30 – Özel Sevinç Annem Rehabilitasyon merkezi Gösterileri (Ýlhan Çýnar Alaný)
    21.00 – Halk Konseri (Ýsmail YK) (Ýlhan Çýnar Alaný)

    3 TEMMUZ PERÞEMBE:
    11.00 – Oyun Gruplarý (Ýlhan Çýnar Alaný)
    12.00 – Masa Tenisi Turnuvasý (Kültür Sitesi Spor Salonu)
    15.00 – Plaj Voleybolu (Ýlhan Çýnar Alaný)
    21.00 – Tasavvuf Müziði Konseri (Ahmet Özhan) (Ýlhan Çýnar Alaný)

    4 TEMMUZ CUMA:
    09.00 - Þükran Ziyareti (Mürsel Paþa Anýtý)
    09.30 – Atatürk Anýtýna Çelenk Sunumu
    10.00 – Resmi Kutlama Töreni (Ýlhan Çýnar Alaný)
    11.00 – Oyun Gruplarý (Ýlhan Çýnar Alaný)
    15.00 – Plaj Voleybolu (Ýlhan Çýnar Alaný)
    18.00 – Uluslar arasý Halk Oyunlarý Gösterisi (Ýlhan Çýnar Alaný)
    20.00 – Ödül Töreni (Ýlhan Çýnar Alaný)
    21.00 – Halk Konseri (Ebru Gündeþ) (Ýlhan Çýnar Alaný)
    24.00 - Havai Fiþek Gösterileri

    5 TEMMUZ CUMARTESÝ:
    11.00 – Oyun Gruplarý (Ýlhan Çýnar Alaný)
    15.00 – Sünnet Þöleni (Kültür Merkezi)
    21.00 – Gençlik Konseri (Ýlhan Çýnar)

    12 TEMMUZ CUMARTESÝ:
    12.00 – Altýnkemer Yaðlý Pehlivan Güreþleri

    13 TEMMUZ PAZAR:
    12.00 – Atýþ Yarýþmalarý
    21.00 – TSM – THM KOROLARI ORTAK KONSERÝ (Kültür Sitesi)

  7. #27

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Ulusal Bilim Kampý baþladý

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 256.
    TÜBÝTAK Bilim ve Toplum Projeleri kapsamýnda Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü tarafýndan düzenlenen ‘Fiziksel Olaylarýn Eðlenceli ve Görsel Sunumu’ konulu Ulusal Fizik Bilim Kampý dün Umuttepe Yerleþkesi’nde gerçekleþtirilen açýlýþ töreni ile baþladý.
    Prof. Dr. Baki Komsuoðlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açýlýþ törenine Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Þener Komsuoðlu, Rektör Yardýmcýsý Prof. Dr. Ayþe Sevim Gökalp, , Fizik Bölüm Baþkaný Prof. Dr. Hüseyin Dirim, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Elþen Veli, Körfez Fen Lisesi Müdürü Recep Bakýr ve öðretim üyeleri katýldý. Açýlýþ konuþmasýný yapan Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Elþen Veli etkinlikler hakkýnda kýsa bilgiler vererek, fiziðin eðlenceli ve zevkli olduðunu uygulamalý etkinliklerle göstereceklerini ifade etti. Fen Edebiyat Fakültesi Dekaný Prof. Dr. H. Yüksel Güney, günlük yaþantýmýzýn bir parçasý olan fiziðin zor olduðu ve sevilmediði yönünde bir kaný olduðunu, bu etkinlikle bu olumsuz kanýyý ortadan kaldýrmak istediklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Sezer Þener Komsuoðlu, ülkelerin geleceðinin temel bilimlerde olduðunu, mesleklerin birbiri ile karþýlaþtýrýlmasýnýn doðru olmadýðýný belirterek, ülkelerin geliþmiþlik kriterleri arasýnda hiç deðiþmeyen kriterin o ülkedeki doktoralý fizikçilerin sayýsý olduðunu söyledi.
    Türkiye’de ilk kez Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleþtirilen Fizik Bilim Kampý, lise öðrencilerine fiziðin eðlenceli ve zevkli olduðunu hissettirmeyi, onlarýn fiziðe olan merakýný ve ilgisini arttýrmayý amaçlýyor. 29 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasýnda lise öðrencilerine, 6 - 11 Temmuz tarihleri arasýnda üniversite öðrencilerine yönelik olarak planlanan bilim kampýnda mekanik, akýþkanlar mekaniði, elektrik ve manyetizma, titreþim ve dalgalar, termodinamik ve optik gibi fiziðin çeþitli dallarýyla ilgili eðlenceli görsel sunumlar ve uygulamalý çalýþmalar ele alýnacak. Kamp süresince güncel teknolojiler, eðlenceli sunumlar eþliðinde kullanýlarak fizikteki son geliþmeler katýlýmcýlara aktarýlacak.
    Etkinlikler Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öðretim üyeleri ve elemanlarý tarafýndan bölümün derslik ve laboratuarlarýnda gerçekleþtirilecek. Kamp süresince sosyal etkinlikler çerçevesinde Ford Otosan, TÜPRAÞ ve ÝZAYDAÞ fabrikalarýna teknik gezi düzenlenecek, Sekapark, Ýzmit Kent Müzesi ve Gemi Müzesi gezilecek ayrýca Körfez’de tekne turu düzenlenecek.

  8. #28

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Avcýlar 12’den vurmak için yarýþtý

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 358.
    Kuruçeþme Belediyesi ve Öz Kuruçeþme Avcýlýk ve Atýcýlýk Derneðinin birlikte düzenlemiþ olduðu Trap – Kurþun atýþlarý hafta sonu avcýlarýn yoðun katýlýmý ile gerçekleþti. Avcýlar müsabakalarda hedefi on ikiden vurmak için yarýþtý.
    Kulfallý Kavakpýnar mevkiinde yapýlan atýþ müsabakalarý, Kuruçeþme Belediye Baþkaný Ali Kahraman’ýn açýlýþ konuþmasýyla baþladý. Baþkan Kahraman konuþmasýnda avcýlara yönelik olarak, “Atýþ müsabakalarý bizim geleneðimiz olan bir spor. Atýþlar saðlýðýmýzýn bir parçasý. Milli ananelerimize uyan bir spor. Asker yaptýðýmýz zaman bununla ilgili olarak baþýmdan þöyle bir olay geçmiþti. Asker atýþ yapacak. Hedefe yöneliyor, gözlerini kapýyor ve de kafasýný hedeften çeviriyor. Askerdesiniz ve böyle bir durumla karþýlaþýyorsunuz. Bunun yolu buralardan geçecek. Ama atýþlar bugünlere býrakýlmalý, bugünlerde yaþatýlmalý. Birbirimize zarar vermediðimiz ortamlar olarak kalmalý. Sivil toplum örgütleri yaþatýlmalý ki, toplumun sorunlarý dile gelebilsin. Ankara’dan gelecek olan bir karar vatandaþa geç ulaþýr. Belki de ulaþmaz. Derde derman olmaz. Bunun çözüm yolunu burada siz bilebilirsiniz. Rapor halinde yukarýya sunarsýnýz. Bu tüm örgütler için böyledir, hepsinde ayný þeyler geçerlidir. Meselelere duyarlý hale gelinmeli. Atýþlarýmýzýn hayýrlý olmasýný dilerim” þeklinde konuþtu.
    Daha sonra ilk atýþý Baþkan Ali Kahraman yaparak müsabakalarý baþlattý. Atýþ müsabakalarýna CHP Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, Saraybahçe Belediye Baþkaný Halil Vehbi Yenice, AKP Kuruçeþme Belde Baþkaný Ahmet Can, Meclis Üyesi Ömer Can, Akpýnar Köy Mahalle Muhtarý Ali Obuz, HatipKöy Mahalle Muhtarý Mustafa Erker, Kulfallý Köyü Mahalle Muhtarý Ramazan Karabay, Öz Kuruçeþme Avcýlýk Derneði Baþkaný Ali Tanýl ve Ýl Atýcýlýk Ajaný Ýsmail Saltoðlu katýldýlar.
    Atýþ müsabakalarýna katýlan avcýlar için, Öz Kuruçeþme Avcýlýk Kulübü, tüm avcýlara öðle yemeði ikramýnda bulundu. Avcýlar arasýnda kýyasýya yapýlan atýþ müsabakasý sonunda hedefi on ikiden vuran avcýlara Öz Kuruçeþme Avcýlýk Kulübü tarafýndan çeþitli hediyeler verildi. Atýþlar Kuruçeþme de sorunsuz gerçekleþti.

  9. #29

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Doðu Kýþla çoktan bitti, Baþbakan yüzünden açýlmýyor

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 848.
    Kocaeli Büyükþehir Belediyesi’nin zamanýnda bitmeyen büyük projelerinden biri de M. Alipaþa’daki Doðu Kýþla Gençlik Parký projesiydi. Doðu Kýþla tamamlandý, içindeki halý saha ve dükkanlarýn ihaleleri yapýlýyor. Ama bu alan halka hala kapalý. Oysa çalýþma daha mayýs ayýnda bitmiþti. Sýrf açýlýþý Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan yapsýn diye Doðu Kýþla’ya halkýn girmesini istemiyorlar. Doðu Kýþla þu anda yasak bölge. Koca bir yaz mevsimi gelip geçiyor, bölge halký Doðu Kýþla’ya giremiyor. Hiç böyle þey olur mu? Siz parký halka açarsýnýz, sonra gelir Baþbakan kurdelesini keser, olur biter

  10. #30

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Toki inþaatlarýnýn sabaha kadar gürültüsü

    Yayýnlanma tarihi 01 Temmuz 2008, görüntülenme sayýsý 614.
    TOKÝ’nin, Gündoðdu bölgesinde Dünya Bankasý konutlarý yakýnlarýnda devam eden büyük bir inþaatý var. Bu inþaatlarýn baþlamasý gecikmiþti. Sonradan, zamanýnda bitirmek adýna, iþi çok hýzlandýrdý. Dünya Bankasý konutlarýnda oturanlar, “Toki inþaatý, sabahlara kadar devam ediyor. Gece yarýsý, sürekli inþaat gürültüsü dinliyoruz. Çevrede yaþayan, uyumak zorunda olan binlerce insan var ama kimse umursamýyor” diyorlar.
    Yetkililerin, belli bir saatten sonra inþaat gürültüsünün kesilmesi konusunda müteahhidi uyarmasý isteniyor.

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •