Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 8012d

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8012

8012 kullanıcıları ben bütün yeni yazılımları girdim açmadı .çünkü kanal kilidi kilitli kanal kilidini açmak gerekiyor ne yapçağımı bilemiyorum çaresizlik adamı sinir ediyor .yazılımların hepsindeki sorun kanal kilidinin iptal edememek.ne yapçağımız konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlız bende 12 C1 A5 orjinal yazılım yüklü.f47 fenerli'de stream yazılıma böyle girmiş o da böyle açmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benımkı 16.c0.a1 bu yazılım yüklü yardım edinlütfen elimde iki tane cihaz var aynı sorun diğeride 12.01.a5 lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanlız bende 12 C1 A5 orjinal yazılım yüklü.f47 fenerli'de stream yazılıma böyle girmiş o da böyle açmış.
    Dün akşam ben 00 'a girdim ***i sorunsuz izledim,şimdi tekrar baktım açıyor ama 3 sn.duruyor kesiliyor sonra 05'i denedim sorunsuz açtı..!

Alıntı oflu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benımkı 16.c0.a1 bu yazılım yüklü yardım edinlütfen elimde iki tane cihaz var aynı sorun diğeride 12.01.a5 lütfen yardım
    Arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menu ye basarak emuyu açın daha sonra biss şifreleme sistemine gelip şu ***leri girin ;

000000 05 1000000000000000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun aynı valla kafayı yicem arkadaslar ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oflu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emunun aktif olduğundan emin olun,sistem kurmadan kanal kilidinin açık olduğunu kontrol edin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Atvkanalını izleyip kanal değiştiğinizde tekrar atv ye dönüldüğünde şifreye girer onun için maç esnasında kanal değişmeyiniz veya şifreye girdiğinde cihazı kapatıp açın. iyi seyirler

(Arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menu ye basarak emuyu açın daha sonra biss şifreleme sistemine gelip şu ***leri girin)

000000 05 1000000000000000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazında hangi yazılım yüklü ve ne zaman yükledin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu uydu için hangi yazılımı atacağız bi arkadaşım uydusunu getirmiş sanki tarih öncesinden kalma bir uyduya benziyor ama inşallah yazılımı vardır(AT 8012D)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir üst mesajdaki gibi gir cihazın sunny zannedersem.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri