Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 8012d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8012

8012 kullanıcıları ben bütün yeni yazılımları girdim açmadı .çünkü kanal kilidi kilitli kanal kilidini açmak gerekiyor ne yapçağımı bilemiyorum çaresizlik adamı sinir ediyor .yazılımların hepsindeki sorun kanal kilidinin iptal edememek.ne yapçağımız konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas k£y tablosu açılacaktır burada sarı tuşa bas ve ok£yle sonra cihazını arkadan kapat ve aç sonra sistem bilgisine gel ve kanal kiliti açılacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yazılım 2003 yazılımı 16.C0.A1 yazıyor ben *** menüsüne giremedimki 9317yi menüye girip tuşluyorum yok herhangi bir k.ey menüsüne girmiyor acaba yazılım çok eski olduğu içinmiki girmiyor?(cihaz sunny AT 9012D)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım desene cihazında eski emusuz yazılım var tabi açmaz.Açması için yeni emulu yazılım attırman lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte hangi yazılım bu yazılım bu yazılım bi türlü çözümleyemedimm stream yazılım diyorlar ama hangisi tam bulmadım ben kendim atabilirim sanırım zaten sunny benim değil bende aciko var ben arkadaşa yükleyivereceğim(tabi hangi yazılım olduğunu bulabilirsem)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte hangi yazılım bu yazılım bu yazılım bi türlü çözümleyemedimm stream yazılım diyorlar ama hangisi tam bulmadım ben kendim atabilirim sanırım zaten sunny benim değil bende aciko var ben arkadaşa yükleyivereceğim(tabi hangi yazılım olduğunu bulabilirsem)
    Arkadaşım buradaki yazılımı yükle

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımı buldum ama bu yazılımla alakalı ne bir açıklama nede loader bulabildim ne zormus bu sunny'e yazılım atması ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımı buldum ama bu yazılımla alakalı ne bir açıklama nede loader bulabildim ne zormus bu sunny'e yazılım atması ya
    Forumu takip etmediğiniz ve arama yapmadığınız belli kup230 yazılım yüklemek için gerekli loaderdır indirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumu takip etmediğiniz ve arama yapmadığınız belli kup230 yazılım yüklemek için gerekli loaderdır indirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben elimden geldiğimce arama yapıyorum ve forumu takip ediyorum ama bulamdım işte,saat 8 den beri arama yapıyorum sizden azar yememek için ama malesef yardım ederken bile laf söylemeyi becerebiliyorsunuz yinede yardım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben elimden geldiğimce arama yapıyorum ve forumu takip ediyorum ama bulamdım işte,saat 8 den beri arama yapıyorum sizden azar yememek için ama malesef yardım ederken bile laf söylemeyi becerebiliyorsunuz yinede yardım için teşekkürler
    Arkadaşım arama yapsaydınız,gerekli herşeyi ama herşeyi bulabilirdiniz forum bilgi ve dosya açısından çok zengin merak etmeyin..

Neyse önemli olan işinizin görülmesidir,bizlerede biraz hoşgörü göstermelisiniz sabahtan beri cihazlarla ve forumun kalabalığıyla uğraşıyoruz..!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri