Arkadaşlar merhaba elimde bir adet nextstar ye-5500 ci cihazım var yazılım yüklemek istiyorum fakat net bir cevap ile karşılaşmadım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı hangi yazılımı nasıl ve nereden yükleyebilirim. Şimdiden teşekürler
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet nextstar ye-5500 ci cihazım var yazılım yüklemek istiyorum fakat net bir cevap ile karşılaşmadım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı hangi yazılımı nasıl ve nereden yükleyebilirim. Şimdiden teşekürler
kardeş ilgine tesekürler
yalnız ben bu açıklamayı okumadan önce bir hata yaparak bir yazılım yükledil yanılmıyorsan yanlış yazılım yükledim su anda cihazım açılmıyor . standby konumunda ve ekrandada --:-- bu isaret var kurtarma yazılımı yada original yazılımı varmı yoksa cihaz göçtüm tesekürler
çok aceleci davranıyorsunuz üzgünüm ama cihazınızın flaşı kitlenmiş durumda
sökülüp yazılması lazım flaşa biraz sabır etseydiniz başınıza bunlar gelmezdi
neyse canınız sağolsun servis yolu başka yapacak birşey yok
veya tanıdığınız uyducu varsa jetak la yazılacak flaşa
kardes aynen öyle --:-- yalnız ben cihaza tekar baska bir yazılım yükledim botech ye 5500 ci yazılımı cihaz açıldı fakat bu kez kumanda görev yapmıyor bence flash de bir sorun yok bunun original yazılımlarını bulabilirmiyiz emusuz bu yazılımıda bi baska siteden emusuz yazılımı diye yükledim fakat botech yazılımı çıktı su anda cihaz açık fakat kumanda görevv yapmıyor
Konu f47xfenerli tarafından (08-06-2008 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.
denedim original yazılımınıda buldum yukledim sizin verdiğiniz yazılımı yüklemek isterken böyle bir ibare çıkıyor ve yazılımı yüklemiyor. this firmware is not fit for your reseiver... yaptığım arastırmalara göre yanılmıyorsam fabrika çıkışı olduğu için emu kabul etmiyor. cap filan bi seyler çaktırmak gerekiyormus galiba bunları yaptırmadan yüklenirmi yüklenmezmi. bunu çözmek lazım. yinede ilgini çok tesekürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri