REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Q tps proplemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Q tps proplemi

arkadaşlar inanın üzüldüm açtığım konuya bir cevap bile yazan olmadı cevap almam için konuyu abartmalımıyım IQ tps problemi arkadaşlar ıq tps au hala yapıyormu multivizyonların gittiğini biliyorum ama bende diğer kanallarda açılmıyor belgesel kanalında beklediğim halde açılmıyor 1.3.97 yüklü yardımcı olurmusunuz
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (08-06-2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım haklı olabilirsin ama inan ben bile su an foruma girmekte zorlanıyorum 2500 online var şu anda sitede yumatu teknik mod arkadaşımız siteye ulaşssa zaten yazar şu sıralar biraz anlayış bekliyoruz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım buradaki yazılımı yükle istediğin kanalların açılır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar inanın üzüldüm açtığım konuya bir cevap bile yazan olmadı cevap almam için konuyu abartmalımıyım IQ tps problemi arkadaşlar ıq tps au hala yapıyormu multivizyonların gittiğini biliyorum ama bende diğer kanallarda açılmıyor belgesel kanalında beklediğim halde açılmıyor 1.3.97 yüklü yardımcı olurmusunuz

dostum hiç kimse burada cevap vermemezlik yapmaz ama malum bu euro 2008 dolayısıyla forumlara çok fazla yığılmalar oldu bu yüzden de yoğunluk fazla anlayışınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım buradaki yazılımı yükle istediğin kanalların açılır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşım şuan Atv porplemleri ile ilgilendiğimizden tps lere fırsat bulamıyoz birde çok online olduğundan dolayı site kilitleniyor her an ulaşamıyoz. Yumatu nun orjinal yazlımı olan 1.3.97 yükleyip

altta dosyasını verdiğim günlük softcam dosyasını atıp deneyiniz.

ondan sonra ushura kanalı üzreinde 3- dk bekleyip ***lerin güncellenmesi bekleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarım yeni yazılm çikanakar bekle 1.3.97 ıq yazılımıda çözmüyor polsatlarda gitti elle *** girersen çözülüyor başka yapacak birşey yok arkadaşım sitede gezerken rasladım çevap yazıyorum ençok yeni yazılım attan arkadaşınızım sevgiler saygılar iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri