EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!

Karasal anten ve digital platformlarda yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir.

Türkiye sınırları içinde uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.

Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler.

Atv sitesinde yukardaki ni yazmıs.
Ama D-Smart'da EURO 2008 cıkmıyo,sifreli canlı futbol karsılasmaların da lutfen bekleyiniz ekranı cıkıyo mac acılmıyo.Turkiye macında yarım saat bekledim acılmadı.D-Smart'ı aradım alıcınızı fabrika ayarlarına cevirin mac cıkacak dediler yaptım olmadı turkiye macını seredemedim cok sinir oldum.D-Smart ı araması ayrı bi dert okadar arayan varki yarım saat telefonda bekledim bidaha da aramadım parama yazık.Bende turksat da ki bi iran tv si galba sesini kısıp oradan serettim ikinci yarısını turkiye macının.o da atv nin logosunu kapatıp veriyo galba.cok sinirlendim keske hic almasaydım su d-smart ı.400 ytl para ya maloldu ama hicbi ise yaramıyoCok kızgınım cok

D-Smart da sitesinde sole yazmıs:

EURO 2008'i D-SMART ile kesintisiz izleyin!

Euro 2008 maçlarını yayınlacak olan Türkiye'deki yayıncı kuruluşun hakları sadece Türkiye haklarını kapsadığı için, normal bir uydu alıcısı ile TV izleyenler bu maçı izleyemeyecek. Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınlarının başka ülkelerde de izlenilebilirliğini göz önünde bulunduran UEFA uydu yayınına izin vermedi.

D-Smart kullanıcıları ise, Euro 2008'deki maçları, kesintisiz olarak izleyebilecekler.

hesap da biz dmart kullanıcıları izlicez.ama canlı mac yayınları olmadında lutfen bekleyiniz ok ekranı cıkıyo bikac saniye sora acılıyo atv anlamadım gitti.