EURO 2008 ATV'DE ÞÝFRESÝZ!
Karasal anten ve digital platformlarda yayýn alan ATV izleyicileri þifresiz olarak maç yayýnlarýný izlemeye devam edeceklerdir.
Türkiye sýnýrlarý içinde uydudan direkt yayýn alanlar ise, daha önce de herkes tarafýndan kullanýlan ve kumandadan girilebilen çok basit bir þifre ile yayýnlarý alabileceklerdir.
Her halükarda sayýn izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danýþma hattýmýzýn 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler.
Atv sitesinde yukardaki ni yazmýs.
Ama D-Smart'da EURO 2008 cýkmýyo,sifreli canlý futbol karsýlasmalarýn da lutfen bekleyiniz ekraný cýkýyo mac acýlmýyo.Turkiye macýnda yarým saat bekledim acýlmadý.D-Smart'ý aradým alýcýnýzý fabrika ayarlarýna cevirin mac cýkacak dediler yaptým olmadý turkiye macýný seredemedim cok sinir oldum.D-Smart ý aramasý ayrý bi dert okadar arayan varki yarým saat telefonda bekledim bidaha da aramadým parama yazýk.Bende turksat da ki bi iran tv si galba sesini kýsýp oradan serettim ikinci yarýsýný turkiye macýnýn.o da atv nin logosunu kapatýp veriyo galba.cok sinirlendim keske hic almasaydým su d-smart ý.400 ytl para ya maloldu ama hicbi ise yaramýyoCok kýzgýným cok
D-Smart da sitesinde sole yazmýs:
EURO 2008'i D-SMART ile kesintisiz izleyin!
Euro 2008 maçlarýný yayýnlacak olan Türkiye'deki yayýncý kuruluþun haklarý sadece Türkiye haklarýný kapsadýðý için, normal bir uydu alýcýsý ile TV izleyenler bu maçý izleyemeyecek. Anlaþmanýn sadece Türkiye haklarýný kapsadýðý ve uydu yayýnlarýnýn baþka ülkelerde de izlenilebilirliðini göz önünde bulunduran UEFA uydu yayýnýna izin vermedi.
D-Smart kullanýcýlarý ise, Euro 2008'deki maçlarý, kesintisiz olarak izleyebilecekler.
hesap da biz dmart kullanýcýlarý izlicez.ama canlý mac yayýnlarý olmadýnda lutfen bekleyiniz ok ekraný cýkýyo bikac saniye sora acýlýyo atv anlamadým gitti.

Teþekkur:
Beðeni:
Cok kýzgýným cok

Yer imleri