REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Euro2008 Hakkında Lütfen Okuyunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Euro2008 Hakkında Lütfen Okuyunuz..

Değerli SupersatForum üyeleri ;

Arkadaşlar forumumuzda son günlerde aşırı yüklenme sonucu kesilmeler ve geçici kapanmalar yaşanıyordu..

Bunu engellemek ve site içinde dolaşımı rahatlatmak için top15 listemizi 5'e düşürdük online kullanıcılar kısmını kaldırdık ama ne fayda hiç bi işe yaramadı..

Bunun için yönetim olarak forumda atv ***leriyle ilgili olarak soru sorulmaması,*** verilmemesi gibi bir karar aldık..Bundan böyle atv biss *** hakkında açılan konular görevli arkadaşlar tarafından kapatılacaktır..

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz..

Saygılar..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bahsettiğiniz konuda forumda bilgi veremezseniz foruma kimse bakmaz şuan en popüler konu bu arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuksel59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bahsettiğiniz konuda forumda bilgi veremezseniz foruma kimse bakmaz şuan en popüler konu bu arkadaşım
    Sn. @yuksel59

Bizde durumun böyle olduğunu biliyoruz fakat,geçici bi online artısı için forumu kastırmanın anlamı yok..

Kesilemeler,kapanmalar forumu resmen öldürdü o yüzden bu yönde bi karar aldık..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuksel59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamamen kapanmasından iyidir.Başlayacam atv sine falan ya bu foruma atv için kimse girmesin 1 haftada canımızı cıkardı sabahtan akşama kadar sunucu hizmeti verenlerle konusuyorum bu forumda bedava çalışmıyor atv şifresi vs bundan sonra bu forumda vermeyecez karar aldık
    Konu Admin tarafından (11-06-2008 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçici online üye istemiyoruz foruma katkı değil tersine forumu
    çökertme aşamasına gelindi elimizden geldiğince katkıda sunmaya
    çalıştık atv biis k'e'y konusunda ama anlayan yok sanırım
    neyse atv için gelenler hiç gelmesin ve selam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda banneri bulunan siteden atv kodlar verilecektir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu güne kadar ATV şifresi bulmayan bundan sonrada boşuna aramasın iyi bir karar vermişsiniz. Sürekli kesinti yaşamaktan daha iyi,, slm lar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı konuyu herkese ayrı ayrı anlatmaktan canımız çıktı.Arkadaşlar forumu dolaşıp eski konuları hiç okumuyorlar.Halbuki soracağı soru daha önce sorulmuş ve yardımcı olunmuştur.İşin kolayına kaçıp kendine özel cevap istiyorlar.Çok yerinde verilmiş bir karar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı konuyu herkese ayrı ayrı anlatmaktan canımız çıktı.Arkadaşlar forumu dolaşıp eski konuları hiç okumuyorlar.Halbuki soracağı soru daha önce sorulmuş ve yardımcı olunmuştur.İşin kolayına kaçıp kendine özel cevap istiyorlar.Çok yerinde verilmiş bir karar.
    :45: :45: :45: tebrik ederim yönetici arkadaşlara bende katılıyorum.
    yaklaşık 4 gün üst üste foruma her saat başı girmeye çalışmama ragmen hep hüsranla geri döndüm.
    ve anladım ki supersatforum biz uydu işi ile uğraşan arkadaşlarım bell kemiği imiş.iyiki böyle bir karar almışsınız yoksa ben bile çökecektim :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atv nin şifrelerini arayan google atv şifreler yazsın 1000 tane yer veya direk bilgi çıkıyor.evet artık kapansın şu atv meselesi.sanki sky-nova-cyfra paketleri emu ile çözüldüde millet hurraaaaa saldırdı.kararı destekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri