REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tps ler gittimi? auto açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tps ler gittimi? auto açmıyor

slm arkadaşlar üstatdlar bende 9400 cı var 28,05,2008 tarihli yazılımı yükledim tps ler auto yapınca açıyordu bugün itibariyle falll diyo açmıyo bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim herşey gönlünüzce olsun.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bende de var kardes acılmıyor zannedersem gittiler zaten multilerde uydu değiştirdi polsatlara kaldık eurosport izliyodum oda gitti ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı vitvite Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bende de var kardes acılmıyor zannedersem gittiler zaten multilerde uydu değiştirdi polsatlara kaldık eurosport izliyodum oda gitti ya
    polsat anahtarları elle gir ok :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps au çökmüştür arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

slm arkadaslar ben yeko sızlere bır sorum olacak bende 9450 cıhazım var bede tps yazılımlarını beklıyorum ama hala yok ne yapmam gerekıyor bır yardımcı olurmusunuz cevabınız beklıyorum hayırlı kandıler herkeze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar ben yeko sızlere bır sorum olacak bende 9450 cıhazım var bede tps yazılımlarını beklıyorum ama hala yok ne yapmam gerekıyor bır yardımcı olurmusunuz cevabınız beklıyorum hayırlı kandıler herkeze
    bahsini ettiğiniz seride polsat au yazılımları var tps yok forumun
    gm bölümünden alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiler uydu değiştirmedi kanallar komple kapatıldı başka uyduda aramayın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tps uzn bir süre au du en son algoritma degiştirdikten sonra sistem au yapmaya başladı ;)

o süreden bu yana yeni yazılım çıkarılmamıştır.

@fthyeli

dogrudur.Aynı dediginiz gibi olmuştur.Sonbar sonuda hotbird de tüm tps paketinin kesilcek

@f47xfenerli

sadece polsat au degil,digi tv de au bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az evvel forumdaki tps.bin dosyasını yükledim cihaza...çalıştı...
    enteresandır tps ler için *** editöründen tps kopyalıyorum çalışmıyor...ama forumdan aldıklarım çalışıyor... 2 hafta dan beri sadece 1 kere *** editöründen aldığım çalıştı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    az evvel forumdaki tps.bin dosyasını yükledim cihaza...çalıştı...
    enteresandır tps ler için *** editöründen tps kopyalıyorum çalışmıyor...ama forumdan aldıklarım çalışıyor... 2 hafta dan beri sadece 1 kere *** editöründen aldığım çalıştı...
    selametle...
    bazen doğru kodları vermiyor editör.
    bizi izlemeye devam et boşver editörü

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri