REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni Verilen Yazılımla İlgili

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni Verilen Yazılımla İlgili

Ark. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Burada verilen yazılımı cihaza yükleyince kannalar siliniyor mu?

yazılımları henüz yüklememiş arkadaşlar yüklemenizi gerektirecek bir şey kalmadı malesef
    polsat auto çöktü boşuna kanal listesiz silinmesin

yükleyecek arkadaşlar buna dikkat edin listenizin silinmesini istemiyorsanız
    Yeni data SAT TP CH mümkün sorusuna ok derseniz eski kanallarınız silinir
    hayır derseniz silinmez ama her açıp kapattığınızda cihazı size bunu sorar
    Konu f47xfenerli tarafından (26-06-2008 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer cihazınızda eski yazılım varsa silinir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda bundan önce verilen TPS ve Polsat Oto Fix yazılımı vardı, cx süper plus.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı Yüklemeyi Denedim Fakat 'Cihaz Botlanacak' Yazısı Çıktı, Onay Verdim, Yaklasık 1 Saat Bekledim Yüklenmedi... cx super plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı extreme13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı Yüklemeyi Denedim Fakat 'Cihaz Botlanacak' Yazısı Çıktı, Onay Verdim, Yaklasık 1 Saat Bekledim Yüklenmedi... cx super plus

usb den yüklüyorsanız cihazı arkadan kapatıp açın usb flaş bellek takılı olsun 1 den yüze kadar saya save yazar bittikten sonra cihaz kendi kendine açılır açılmazsa eger save yazıp end yazdıktan sonra siz kapatın açın cihazı açılacaktır yeni yazılımla.
    kolay gelsin.
    Konu uğurgökşen tarafından (14-06-2008 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi İçin Teşekkür Ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı extreme13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi İçin Teşekkür Ederim...

Rica Ederim Dostum Yardımcı Olduysam ne mutlu Bana.
    saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var!!!NEx YE-2000 Fta USB uydu alıcım var, USB ile "YE 2000 FTA ( SUPER ) USB QNFM 122.34 EMU.bin" adında bi dosya yükledim ve bütün kanallar gitti.Hatta kanal arama yapmaya çalıştığımda "UYDU YOK" ibaresi alıyorum.Lütfen yardım edin,en azından kanalları geri getirebillim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prosesor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var!!!NEx YE-2000 Fta USB uydu alıcım var, USB ile "YE 2000 FTA ( SUPER ) USB QNFM 122.34 EMU.bin" adında bi dosya yükledim ve bütün kanallar gitti.Hatta kanal arama yapmaya çalıştığımda "UYDU YOK" ibaresi alıyorum.Lütfen yardım edin,en azından kanalları geri getirebillim
    panik yapma önce çanak ayarından uyduları ekle dayzek ayarını
    yap kaç çanağın varsa sora uydu taraması yap sorun kalmaz.ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    panik yapma önce çanak ayarından uyduları ekle dayzek ayarını
    yap kaç çanağın varsa sora uydu taraması yap sorun kalmaz.ok
    Teşekkürler dostum,bütün uyduları taradım ama bir çok kanal yineden yok:/ sanırım uyducuyu arayıp çağırıcam ve 70 YTL bayılcam galiba (
    Dün geceden beri sitede bütün bilgileri kontrol ettim (softcam,emu vb.), softcam ve emu birer software ve uydu alıcısına yüklendiğinde mevcutta arayüz olarak kanalları açıp,program sayesinde ayar yapılabiliyor , diye anladım.Ama neden belirttiğim programı usb ile uyduya aktardığımda herşey gitti.Acaba yanlış yazılım mı yüklediM? çünkü belirtilen linklere girdiğimde direkt olarak "Next Ye-2000 fta usb" olarak değilde "Next 2000 super" olarak var.Bende tam olarak uydu alıcılarından anlamadığım için hangisi olduğunu bilemedim.Eğer tam olarak hangisini kurmam gerektiğini söylerseniz, en azından bişeyler öğrenmiş olabilirim
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri