REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nextstar ye 2000 cx superplus ile kodlu yayınlara bakamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nextstar ye 2000 cx superplus ile kodlu yayınlara bakamıyorum

ilk olarak bu konu başlıgı buraya acılırmı bilmiyorum veya böyle bir konu acılırmı bilmiyorum
    o yüzden herkezden özür dilerim
    bu konuda cok acemiyim

yeni bir uydu aldım ve bu konularda cok acemiyim 30 yasımda ilk defa uydu antenim oldu o yüzden yardımınıza ihtiyacım var

benim uydu alıcım

nextstar ye 2000 cx supeplus

ve bunda hiç bir sifreli kanalı izleyemiyorum

ne belgesel ne sinema nede ****** kanallari izleyemiyorum sürekli kanal sifreli yada yayın yok diyor

interdenten bir cok *** indirdim usbden yükledim yaa ben beceremedim yada sifreler yetersizdi

yardımcı olmanız mümkün mü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki emuyu aktif ettinizmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki emuyu aktif ettinizmi?

ben bu soruna o ne diye cvp verecegim bu cvptanda sen aktif etmediğimi anlayacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maviyanki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu soruna o ne diye cvp verecegim bu cvptanda sen aktif etmediğimi anlayacaksın
    Menu girişler bölümü var oraya gelince (usb yazan yer) sonra kırmızıya bas cıkacak şifre alanına 1234 yaz sonra menu belirecek cas diye sonra oraya gir tüm herşeyi on yani acık yap.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Menu girişler bölümü var oraya gelince (usb yazan yer) sonra kırmızıya bas cıkacak şifre alanına 1234 yaz sonra menu belirecek cas diye sonra oraya gir tüm herşeyi on yani acık yap.
    Kosovalı ben fenerli nin yazılımını ve softcamını yükledim ama sanırım çöktü..
    dün akşam ne polsat nede tps ler açıldı.
    Sizde açıkmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosovalı ben fenerli nin yazılımını ve softcamını yükledim ama sanırım çöktü..
    dün akşam ne polsat nede tps ler açıldı.
    Sizde açıkmı?
    Hocam hemen bakıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam o emuyu acmayı anladım aksam eve gider gitmez ilk işim onu acmak olacak sanırım acmamiştim

birde k.e.yleri nereden bulabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maviyanki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam o emuyu acmayı anladım aksam eve gider gitmez ilk işim onu acmak olacak sanırım acmamiştim

birde k.e.yleri nereden bulabilirim
    Kodları forumda nagra bölümünde bulabilirsin.Sen softcam yukle yeterli kod girmene gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NEXT 2000 CX yazılımında malesef polsatlar auto yapmadı ama tpsler acıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NEXT 2000 CX yazılımında malesef polsatlar auto yapmadı ama tpsler acıyor..
    ben dün akşam tps leride seyredemedim. tekrarmı yüklesem?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri