Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: ''Mutlu deðilim, biz Türk'üz!''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 ''Mutlu deðilim, biz Türk'üz!''

''Mutlu deðilim, biz Türk'üz!''

Onlar kebap resmine iki Türk'ü koyadursun, Ýsviçre Milli oyuncusu (!) Eren Derdiyok'tan öyle bir açýklama geldi ki, þimdi buna da bir karikatür yapabilir Ýsviçre basýný! Eren, golden sonra içlerinden sevindiklerini çünkü Türk olduklarýný söyledi! Eren, Beþiktaþ ve Fener'e de mesaj gönderdi!

Eren Derdiyok, maçýn ardýndan yaptýðý açýklamada, Ýsviçre golünün pasýný verdiðini ve Hakan Yakýn'ýn da golü kaydettiðini hatýrlattý.

Golü atmalarýna karþýn sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, þunlarý kaydetti:
    ''Ýçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karþý oynamaktan çok mutluluk duymadýk. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takýma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için Ýsviçre formasý altýnda Türkiye'ye karþý oynamaktan mutlu olmadým. Böylesine büyük bir þampiyonada kendimi göstermek için bir fýrsattý ve bunu deðerlendirdim. Attýðýmýz golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dýþarýya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karþý olan sevgi ve saygýdandýr. Þampiyonanýn en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon baþýnda Trabzonspor'dan teklif almýþtým. Ancak benim futbol kariyerim açýsýndan doðru bir teklif olmayacaðýný düþündüðüm için kabul etmedim. Þayeti Beþiktaþ veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düþünürüm.''

kaynak:ajansspor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Büyük takımlarımızın avrupada oynayan türk gençlerini görmeleri lazım özellikle Terimin!! ereni bu açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum bence geleceğin yıldızı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri