Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: yazılım yüklerken yarıda kalıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yazılım yüklerken yarıda kalıyo

elimde sunny 7010 d receiver var.cihaz açılırken loader versiyonu u1.10 yazıyor.sistem bilgisinde h/w:12.41.65 s/w:V02.00.00 Loader:V6.1.6 yazıyor.simdi bu cihaza ne yazılım.nede loader atabiliyorum.yükleme yarıda kalıyo cihaz açılıp kapanıyor.lütfen yardımmmm.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım önce kurukafa yazılımını at sonra 12.01.A5 yazılımını atacaksın en son tekrar kanal taraması yaparsan sorunun kalmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurukafayı denedim ama yüklemeye bile başlamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam yarıda kaldığı anda 1024 yazın ve entera basın devam edecektir

kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazamıyorum çünkü orda kalıp donmuyor.cihaz kapanıp açılıyor.artı kuru kafa yükleyemiyorum.kurukafayı yüklemek için kurukafa exe çalıştırıyorum çihjazın fişini takıyorum ama cihaz bildiğini okuyor.stanbaya geçiyor.cihazı host modunda sadece kup 230 ep ile loader veya yazılım deniyorum oda dediğim gibi yarıda kalıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı crashteam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazamıyorum çünkü orda kalıp donmuyor.cihaz kapanıp açılıyor.artı kuru kafa yükleyemiyorum.kurukafayı yüklemek için kurukafa exe çalıştırıyorum çihjazın fişini takıyorum ama cihaz bildiğini okuyor.stanbaya geçiyor.cihazı host modunda sadece kup 230 ep ile loader veya yazılım deniyorum oda dediğim gibi yarıda kalıyor.
    Başka bilgisayarda deneyin.Bazen pc içinde çalışan programlar yazılım yuklemeye tam izin vermezler.Başka pc de deneyin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri