Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: YENÝ>>>250 yükle, Turkcell’den 500 kontör kazan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 YENÝ>>>250 yükle, Turkcell’den 500 kontör kazan

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Turkcell’den yüklediðiniz her 250 veya üzeri kontöre 1 hafta boyunca Tüm Turkcell liler’le konuþurken kullanabileceðiniz tam 500 hediye kontör kazanýn. Tüm Turkcell’lilerle uzun uzun konuþun. Hemen KAYIT yazýn, 6666‘ya gönderin.
    Nasýl katýlacaðým?
    Kampanyadan yararlanmak için önce KAYIT yazýn, 6666‘ya gönderin. Daha sonrada en az 250 kontör yükleyin. Önce kontör yükleyip daha sonra kampanya mesajýný gönderirseniz kontör kazanamazsýnýz.
    Ayrýntýlar neler?
    • Kampanyaya katýlýp 250 kontör yüklediðinizde, 500 kontör kazandýðýnýza dair bilgilendirme mesajýný beklemeniz gerekmektedir. Bu mesajý almadan yaptýðýnýz konuþmalarda ana hesabýnýzdan kontör düþmeye devam edecektir.
    • Kazandýðýnýz kontörleri 1 hafta süresince sadece Turkcell abonelerini arayarak kullanabiliyorsunuz. 1 hafta sonunda kullanmadýðýnýz kontörler silinecektir.
    • Kampanyadan sadece bireysel Turkcell aboneleri yararlanabilir.
    • Kampanyaya bir kere kayýt mesajý göndermek yeterlidir. Her 250 kontör yüklemeden önce kayýt mesajý göndermeniz gerek yoktur.
    • Kampanyaya son katýlým tarihi 28 Haziran’dýr.
    • Birfiyat tarifesindeki abonelerimiz yükledikleri her 250 ve üzeri kontöre 250 kontör kazanýrlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu kampanya yeni açıldı arkadaşlar bilginze sunarım son katılım 28 haziran..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu iyi güzelde kosovalı 1 hafta çok az. bu kampanya elinden telefonu düşürmeyenler için iyi. 1 haftaya sıkıştırıyorsun kendini konuşayım diye ya arayacak türkcell li arkadaş bulamıyorsun yada siliniyor.
    türkcell 1 hafta derken çakallık yapıyor vesselam...
    (canım istemezsen kullanma demeyesin, ben heriflerin 1 hafta mühlet vermelerine kızıyorum)
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yahu iyi güzelde kosovalý 1 hafta çok az. bu kampanya elinden telefonu düþürmeyenler için iyi. 1 haftaya sýkýþtýrýyorsun kendini konuþayým diye ya arayacak türkcell li arkadaþ bulamýyorsun yada siliniyor.
    türkcell 1 hafta derken çakallýk yapýyor vesselam...
    (caným istemezsen kullanma demeyesin, ben heriflerin 1 hafta mühlet vermelerine kýzýyorum)
    selametle...
    @osman usta bana haftada 1000 bile yetmiyor inanmazsýn.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @osman usta bana haftada 1000 bile yetmiyor inanmazsýn.
    allah yardýmcýn olsun. napýyorsun böyle 1000 köntürlük.
    Ben hanýma bir 100 lük alýrým 1-2 ay gider. Bende faturalý var...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri