Selam Arkadaşlar Bende Sunyy At-7011dcı Cihaz Var Orjinal Yazılımı Uzerinde Yeni Yazılım Atmak Istiyorum Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim
Teşekkur: 0
Selam Arkadaşlar Bende Sunyy At-7011dcı Cihaz Var Orjinal Yazılımı Uzerinde Yeni Yazılım Atmak Istiyorum Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim
yokmu yardımcı olacak kimse koca sitede birşey yazıdk kaalla alacak kimse yok galiba
Ya ben anlamıyorum sizleri arkadaşım her zaman buradamı duracağız bizlerinde işi çıkamaz mı?
İnsanları 40 sene sırtında taşırsın,sonra in dersin biraz sırtım ağrıdı ondan sonra taşıdığın 40 senede heba olr gider sizinkide o hesap...
Neden kaale alınmasın arkadaşım..Cihazınızın sistem bilgilerini yazarsanız yardımcı olalım..!
işde özellikleri
model AT-7011DCIZ
lasupdate: dec 04 2004
s/w:v02.00.05
h/w:v12.01.a5
loader:v6.1.9
c.a:2.2.2
Öncelike cihaza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükle..
Şu an için sizin cihaza tps yazılımı bulunmamakta,yeni yazılımları bekliyoruz..
Ben stream yazılım atmak istiyorum diyorsan önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına kup230 ile engineer modda yükle,daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı cihazına atabilirsin...
hep boyle 2saat sonramı cevap geliyor![]()
kuru kafa link bozuk
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri