Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunyy AT-7011DCI YARDIM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs sunyy AT-7011DCI YARDIM

Selam Arkadaşlar Bende Sunyy At-7011dcı Cihaz Var Orjinal Yazılımı Uzerinde Yeni Yazılım Atmak Istiyorum Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokmu yardımcı olacak kimse koca sitede birşey yazıdk kaalla alacak kimse yok galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Arkadaşlar Bende Sunyy At-7011dcı Cihaz Var Orjinal Yazılımı Uzerinde Yeni Yazılım Atmak Istiyorum Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim
    Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yokmu yardımcı olacak kimse koca sitede birşey yazıdk kaalla alacak kimse yok galiba
    Ya ben anlamıyorum sizleri arkadaşım her zaman buradamı duracağız bizlerinde işi çıkamaz mı?

İnsanları 40 sene sırtında taşırsın,sonra in dersin biraz sırtım ağrıdı ondan sonra taşıdığın 40 senede heba olr gider sizinkide o hesap...

Neden kaale alınmasın arkadaşım..Cihazınızın sistem bilgilerini yazarsanız yardımcı olalım..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işde özellikleri
    model AT-7011DCIZ
    lasupdate: dec 04 2004
    s/w:v02.00.05
    h/w:v12.01.a5
    loader:v6.1.9
    c.a:2.2.2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işde özellikleri
    model AT-7011DCIZ
    lasupdate: dec 04 2004
    s/w:v02.00.05
    h/w:v12.01.a5
    loader:v6.1.9
    c.a:2.2.2
    Öncelike cihaza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükle..

Şu an için sizin cihaza tps yazılımı bulunmamakta,yeni yazılımları bekliyoruz..

Ben stream yazılım atmak istiyorum diyorsan önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına kup230 ile engineer modda yükle,daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı cihazına atabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya ben anlamıyorum sizleri arkadaşım her zaman buradamı duracağız bizlerinde işi çıkamaz mı?

İnsanları 40 sene sırtında taşırsın,sonra in dersin biraz sırtım ağrıdı ondan sonra taşıdığın 40 senede heba olr gider sizinkide o hesap...

Neden kaale alınmasın arkadaşım..Cihazınızın sistem bilgilerini yazarsanız yardımcı olalım..!

allah bol sabır versin başka ne denilebilirki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep boyle 2saat sonramı cevap geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep boyle 2saat sonramı cevap geliyor
    Yukarda yazdıklarımından hiçbişey anlamışsın sanırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuru kafa link bozuk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuru kafa link bozuk
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri