HER YOLU DENEDİM AMA BİR TÜRLÜ AÇMADI NE YAPACAĞIZ YETKİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN LANET OLSUN atv'ye HANGİ KODU GİRECEĞĞİZ VERİLEN KODLARI DENEDİM AMA AÇMADI SEYREDEN VARMI ÇÖZEN VARSA BURDA SÖYLERSE SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER VATAN HAİNİ ATV
Teşekkur: 0
HER YOLU DENEDİM AMA BİR TÜRLÜ AÇMADI NE YAPACAĞIZ YETKİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN LANET OLSUN atv'ye HANGİ KODU GİRECEĞĞİZ VERİLEN KODLARI DENEDİM AMA AÇMADI SEYREDEN VARMI ÇÖZEN VARSA BURDA SÖYLERSE SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER VATAN HAİNİ ATV
SupersatForum a hoşgeldiniz..
Sarı+Mavi+Yeşil+Menu ye sırasıyla ard arda basarak *** tablosunu açın,biss bölümüne gelin ve şu ***i girin ;
000000 00 1000000000000000
Bu şekilde girdikten sonra biss bölümünde bulunan diğer tüm ***leri silin daha sonra bu menuden çıkın..Atv'yi açtığınızda yayının geldiğini göreceksiniz..Kolay Gelsin..!
olmadı daha önçe denedim ayrıca yeni yüklediğim veriyonda biss çıkmıyor
Ben şifre falan girmedim seyrediyorum. Hatta *** tablosuda makineden silindi hiçbir şifreleme sisteminin ***leri yok. atv nin üzerine geliyorum 3 sefer ileri kanala, geri kanala gelip atv yi çözüyorum.[/B]
Kemal kardeş gibi yaptım açıldı. Teşekkürler üstadım.
en kolat yol kumandadan alang tuşuna bas sonra ok açar kesin yol 100de100 hayırlı olsun
![]()
Kendim denedim çalışıyor SUNNY 7010 - atv euro 2008 kesin çözüm
Sar-mavi-yeşil-menü tuşlayın BİSS menüsüne
000000 0 1000002000000......kayıt makinanın fişini çek tekrar tak iyiseyirler.
alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri