Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: lütfen yardım yazılım hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lütfen yardım yazılım hakkında

sa arkadaşlar ben bugun usb to rs232 kablo aldım ben onunla cihazıma yazılım yukleyebilirmiyim yükleniyorsa talimatları verebilirmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu konuları bir inceleyin size fikir verecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oldu çok sağolun bi deneyelim bakalım anlayabilecek miyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten kablonun yanında cd de vardı o da onun driveri imiş çok sağolun siz olmasınız biz ne yapacağız ya Allah hepinizden razı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cümlemizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bi sorun oldu ya ben driverı yukledim gerekli port ayarlarını da yaptım fakat yazılım atarken sorun oldu ve mavi ekran çıktı pcyi resetlemek zorunda kaldım zaten yuklerken hata vermişti yuklemeyi durdur veya bu dosyayı atla diye bende bu dosyayı atla dedim ondan herhalde siz benim için bir link verebilir misiniz yarın onemli maç var malüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi bi sorun oldu ya ben driverı yukledim gerekli port ayarlarını da yaptım fakat yazılım atarken sorun oldu ve mavi ekran çıktı pcyi resetlemek zorunda kaldım zaten yuklerken hata vermişti yuklemeyi durdur veya bu dosyayı atla diye bende bu dosyayı atla dedim ondan herhalde siz benim için bir link verebilir misiniz yarın onemli maç var malüm
    ya abi lütfen yardım ediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda cihaz yanımda ve oylece beklior yardım edebilir misiniz biliorsanız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ne alıcın, ne de yükleme yaptığın bs. hakkında masa üstü veya dizüstü bs. mı bilgi vermemişsin. Sana nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun ki? Bunları açıkça yazki sana yardımcı olalım.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri