REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Cola Gerçekten Zararlımı?

Katılımcı sayısı
436. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

384 88.07%
  • Hayır

52 11.93%
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: Cola Gerçekten Zararlımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede zararlı ama bırakamıyorum ben çok içen biriyim sıgara içmem ama sıgara gibi tehlikeli bi yapıştımı bırakmıyor meret bu kolanın yüzünden ameliyat oldum 1 sene peynir zeytin yedim çok zor oldu şimdi korkudan günde 1 litre bitiriyorum şimdi sağlığım yerinde ama bazende düşünüyorum gene hastalığa yakalanırmıyım.. diye sende bırak kolayı demeyin bırakamıyorum su meyve suyu inanı kesmiyor beni...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her gün 1 oturuşta yarım kilo bal yersen zararlıdır.
    her gün 1 kilo et yersen zaralıdır.
    her gün 1 kilo fındık yersen zararlıdır.
    dengeli beslenme diye bir yemek içmek kültürü vardır.
    her gün normalin dışında ne yerseniz ne içerseniz dünyanın en faydalı gıdaları bile olsa zaralıdır.
    arada sırada içilen 1 kolanın hiç biz zararı yoktur...
    burda herhalde arada sırada içilen koladan bahsediyoruz.
    yoksa sayın memoli81 gibi her gün içilen 1 litre içilen koladan değil değilmi.
    sorulan soru cola zaralımı değilmi ben bunu arada sırada içilen 1 şişe cola olarak algılıyorum.
    yoksa her gün içilen 1 litre ve üzeri cola tabiki zararlıdır.
    saygılar.
    Konu conker tarafından (19-06-2008 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her gün 1 oturuşta yarım kilo bal yersen zararlıdır.
    her gün 1 kilo et yersen zaralıdır.
    her gün 1 kilo fındık yersen zararlıdır.
    dengeli beslenme diye bir yemek içmek kültürü vardır.
    her gün normalin dışında ne yerseniz ne içerseniz dünyanın en faydalı gıdaları bile olsa zaralıdır.
    arada sırada içilen 1 kolanın hiç biz zararı yoktur...
    burda herhalde arada sırada içilen koladan bahsediyoruz.
    yoksa sayın memoli81 gibi her gün içilen 1 litre içilen koladan değil değilmi.
    sorulan soru cola zaralımı değilmi ben bunu arada sırada içilen 1 şişe cola olarak algılıyorum.
    yoksa her gün içilen 1 litre ve üzeri cola tabiki zararlıdır.
    saygılar.
    Katılıyorum...
    Hiçbir faydası olmayan gazlı içecek iddasıdaki arkadaşlar maden suyu, sodada içmiyor sanırım. Çünkü onlarda gazlı içecek...Gazlı içecekler yeni yemek yemiş bir insanın midesinde bir gaz çıkışıyla besinleri dağınıklaştırarak sindirilme hızını artırır. Bununla birlikte kola içerdiği karbonik asitle mide asidinin sindirim etkisine katkı sağlar.. (Midedeki asit karbonik asitten çok daha kuvvetli bir asittir).
    Fakat şuna kesin katılırım, aç karnına içilen kola kesinlikle ve kesinlikle zararlıdır. Ağır bir yemek yanında veya üstüne içilmiş bir kola ise insana rahatlama ve sindirim kolaylığı dışında hiçbir etki yapmaz düşündeyim.
    Fakat kola içerdiği kafein nedeniyle açırı tüketimde alışkanlığa sebebiyet verebilir. Çocukların midesi daha hasas olduğu için kesinlikle zararlıdır...
    Özetle kola içerim, ama tok karnına ve abartmadan....
    Çocuğum olsa en azından 12 yaşına kadar koladan uzak tutarım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ara sıra tesaduf denecek kadar denk gelen ortamlarda 1 bardak içiyorum. ama 2nci bardağı asla içmem. tamamen tiksiniyorum. kahve içtiğim zaman bile cafeini bu kadar hissetmiyorum. akşam içersem uykumu kaçırıyor.sabah içersem miğdeme dokunuyor. ve cola dıoşında herşeyi yesem içsem bu zamana kadar hiç bir zararını bu kola içtiğim kadar hissetmedim. sigarada kolada kulanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz Kapanmıştır..

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri