REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Cola Gerçekten Zararlımı?

Katılımcı sayısı
436. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

384 88.07%
  • Hayır

52 11.93%
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cola Gerçekten Zararlımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Cola Gerçekten Zararlımı?

Arkadaşlar yep yeni bir ankette sizlerle birlikteyiz.Forumun anketçi başı ben oldugum için ben acıyorum genellikle ve baya gundeme olan konuları secmeye özen gösteriyorum.

Şimdi bu haftaki konumuz Colanın zararlı olup olmadıgı yonunde.İnternetlerde ve maillerimize gelen haberlerde hep colanın içinde olan maddelerin insan saglıgına etki ettigi yonunde sizin oy ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Anketimiz 7 gün sürecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet uyarıcı özelliği yanında zararları var sanırım bildiğim kadarı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kola içmiyorum ama zarar verdiğinden değil sevmediğimden içmiyorum.Hayatta yediğimiz içtiğimiz her şeyin fazlası zararlıdır.Yoksa yeşil sermayenin yaptığı kötü propaganda yüzünden değil.Bu kolayı bütün dünya tüketmektedir.Bu kola müslüman ülkelere ayrı bir formülle kendilerine ayrı bir formülle çıkmamaktadır.İnsan sağlığına duyarlılık açısından avrupa devletleri ve amerika bizden daha duyarlıdır eğer hakikakaten yapılan anti propagandada olduğu gibi zararlı olsaydı bu devletler asla kendi ülkelerinde kolanın tüketilmesine izin vermezlerdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senede 2 kutu ya içerim ya içmem. Arkadaşlarada tavsiyem içmesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zararlı ama bile bilede içiyoruz işte
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zararlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesin zararlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zararlı olsa bütün dünya ülkelerinde içiliyor en azından kola içtiği için zararını gören bir insana şahit olurduk. sağlık açısından hiç bir zararı yok.
    yanlız bu tür içeceklerde belirli miktarlarda alkol ve kafein içerdiği için kişilere göre inançları yönünden sakıncalı olabilir.
    Saygılar.
    Konu conker tarafından (15-06-2008 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zararlı değilse neden üretenler çok tüketmiyorlar zararlı maddeleri tüketmedede türkiye her zaman 1 numara hiç olaya dini yoldan bakmaya gerek yok en basidi içindeki asit oranı çok içildiğinde boğazı ve yemek borusunu tahriş ettiğini herkes biliyor bence kesinlikle zararlı
    Konu samandöken tarafından (15-06-2008 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Haklısın

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben kola içmiyorum ama zarar verdiğinden değil sevmediğimden içmiyorum.Hayatta yediğimiz içtiğimiz her şeyin fazlası zararlıdır.Yoksa yeşil sermayenin yaptığı kötü propaganda yüzünden değil.Bu kolayı bütün dünya tüketmektedir.Bu kola müslüman ülkelere ayrı bir formülle kendilerine ayrı bir formülle çıkmamaktadır.İnsan sağlığına duyarlılık açısından avrupa devletleri ve amerika bizden daha duyarlıdır eğer hakikakaten yapılan anti propagandada olduğu gibi zararlı olsaydı bu devletler asla kendi ülkelerinde kolanın tüketilmesine izin vermezlerdi.
    :45:

Aynen katılıyorum. Haa sahi aklıma gelmişken şu bizim colaturkanın ham maddesi ve terkipleri nerden geliyor dersiniz acaba? Şunu anlardım; "Arkadaşlar yerli malı kolayı içelim" deselerdi amenna. Ama işi öylesine abarttıki bu yeşil sermaye, cocacolayı ters çevirip okuyarak falcılar gibi fala baktılar. Madem bu kadar kötüde bir zamanlar tüm tesis ve heryerlerinde yasak olan kola; beyfendi ABD'ye uçunca birden serbest bırakılıverdi? Bilen var mı? Bu sorunun cevabını. Kolayı bende içmem zorunlu kalmadıkça.:49:
    Saygılar.
    Saygılar.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri