Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Cola Gerçekten Zararlýmý?

Katýlýmcý sayýsý
436. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

384 88.07%
  • Hayýr

52 11.93%
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Cola Gerçekten Zararlýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Cola Gerçekten Zararlýmý?

Arkadaþlar yep yeni bir ankette sizlerle birlikteyiz.Forumun anketçi baþý ben oldugum için ben acýyorum genellikle ve baya gundeme olan konularý secmeye özen gösteriyorum.

Þimdi bu haftaki konumuz Colanýn zararlý olup olmadýgý yonunde.Ýnternetlerde ve maillerimize gelen haberlerde hep colanýn içinde olan maddelerin insan saglýgýna etki ettigi yonunde sizin oy ve yorumlarýnýzý bekliyoruz.

Anketimiz 7 gün sürecektir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet uyarıcı özelliği yanında zararları var sanırım bildiğim kadarı ile.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kola içmiyorum ama zarar verdiğinden değil sevmediğimden içmiyorum.Hayatta yediğimiz içtiğimiz her şeyin fazlası zararlıdır.Yoksa yeşil sermayenin yaptığı kötü propaganda yüzünden değil.Bu kolayı bütün dünya tüketmektedir.Bu kola müslüman ülkelere ayrı bir formülle kendilerine ayrı bir formülle çıkmamaktadır.İnsan sağlığına duyarlılık açısından avrupa devletleri ve amerika bizden daha duyarlıdır eğer hakikakaten yapılan anti propagandada olduğu gibi zararlı olsaydı bu devletler asla kendi ülkelerinde kolanın tüketilmesine izin vermezlerdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo Haklýsýn

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben kola içmiyorum ama zarar verdiðinden deðil sevmediðimden içmiyorum.Hayatta yediðimiz içtiðimiz her þeyin fazlasý zararlýdýr.Yoksa yeþil sermayenin yaptýðý kötü propaganda yüzünden deðil.Bu kolayý bütün dünya tüketmektedir.Bu kola müslüman ülkelere ayrý bir formülle kendilerine ayrý bir formülle çýkmamaktadýr.Ýnsan saðlýðýna duyarlýlýk açýsýndan avrupa devletleri ve amerika bizden daha duyarlýdýr eðer hakikakaten yapýlan anti propagandada olduðu gibi zararlý olsaydý bu devletler asla kendi ülkelerinde kolanýn tüketilmesine izin vermezlerdi.
    :45:

Aynen katýlýyorum. Haa sahi aklýma gelmiþken þu bizim colaturkanýn ham maddesi ve terkipleri nerden geliyor dersiniz acaba? Þunu anlardým; "Arkadaþlar yerli malý kolayý içelim" deselerdi amenna. Ama iþi öylesine abarttýki bu yeþil sermaye, cocacolayý ters çevirip okuyarak falcýlar gibi fala baktýlar. Madem bu kadar kötüde bir zamanlar tüm tesis ve heryerlerinde yasak olan kola; beyfendi ABD'ye uçunca birden serbest býrakýlýverdi? Bilen var mý? Bu sorunun cevabýný. Kolayý bende içmem zorunlu kalmadýkça.:49:
    Saygýlar.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Senede 2 kutu ya içerim ya içmem. Arkadaşlarada tavsiyem içmesinler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zararlı ama bile bilede içiyoruz işte
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zararlı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesin zararlı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zararlı olsa bütün dünya ülkelerinde içiliyor en azından kola içtiği için zararını gören bir insana şahit olurduk. sağlık açısından hiç bir zararı yok.
    yanlız bu tür içeceklerde belirli miktarlarda alkol ve kafein içerdiği için kişilere göre inançları yönünden sakıncalı olabilir.
    Saygılar.
    Konu conker tarafýndan (15-06-2008 Saat 20:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý conker Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Zararlý olsa bütün dünya ülkelerinde içiliyor en azýndan kola içtiði için zararýný gören bir insana þahit olurduk. saðlýk açýsýndan hiç bir zararý yok.
    yanlýz bu tür içeceklerde belirli miktarlarda alkol ve kafein içerdiði için kiþilere göre inançlarý yönünden sakýncalý olabilir.
    Saygýlar.
    Dostum, içki ve sigara da zararlý deniyor ama, o da içiliyor. Hem de fazlasýyla, biz burda zararlý olup almadýðýný tartýþýyoruz, þeker ve asidin fazla olmasý, kilo, karaciðer yaðlanmasý, mideyi geniþletme vs. gibi daha bir sürü zararý olan bir içecektir. Zaten bir çok ülkede de yasaklandý.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri